2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون اردیبهشت ماه هیستروسکوپی با خراش با طرازی انجام دادم و لوله هام باز بود و مشکلی نداشت دیگه رحم از چه نظر باید بررسی بشه؟ من خیلی داغونم انقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه
سلام سارا جون همین الان یادم افتاد بیام تاپیک ببینم ازت خبری شده یا نه که دیدم به سلامتی زایمان کردی مبارکت باشه بهار جون اعتماد کردن به دکتری که می خوای باهاش ادامه بدی خیلی مهمه اول خوب فکر کن و بعد تصمیم بگیر چون تو روند ادامه درمانت مهمه بعدشم واقعا شانس داشتی تو روز خلوت طرازی رفتی وگرنه هر دفعه دو تا سه ساعت معطلی داره مطبش و شلوغه . نیلوفر جون خدا رو شکر که پسر گلت خوبه رفلاکس رو همه بچه ها تقریبا دارن نگران نباش . ایشالا این مامان شدن قسمت همه بشه و این روزا رو تجربه کنن . ارغوان جون اومدی بگو دیگه کی وقت داری با طرازی . مامان ایدین خوبی دیگه داری نزدیک می شه به روزهایی که نی نی ها رو بغل بگیری ایشالا این چند وقت هم به خوبی بگذرونی . امروز داشتم پایان ناباروری رو می دیدم جالب بود که این ازمایشات ایمنی و انعقادی تو ابن سینا توجه بیشتری بهش می شه و برنامه هم حول همین موضوع بود .
ارامش جون برات خیلی ناراحت شدم. ایشالله بازم تلاش میکنی و موفق میشی .... من فکر میکنم کلیه کارای جانبی که انجام میدیم فقط ده تا ۱۵ درصد شانس باروری رو بالا میبره واقعا هممون باید قبول کنیم راهی که توش قدم گذاشتیم نتیجه اش خواست خداست که بشه یا نشه. موضوع خلقت یه موجود که خدا باید بخواد و ما هم علاوه بر توکل به خدا شانسمونو هم امتحان میکنیم ... بهر حال هر چه از دوست رسد نیکوست تسلیم میشیم به خواست خدا تا ببینیم چی پیش میاد
الهی و ربی من لی غیرک.
عاشق نی نی جان دکتر شرکت متخصص ایمونولوژی و سقط مکرر هست خیلی از مریض هاش را دیدم که دکتر کلانتر میفرسته اونجا و بهشون نامه میده من تو مرکز ندیدم برای کسی این آزمایش ها را بنویسن هفته قبل که رفتم پیش دکتر کلانتر تمام آزمایشات را نشون دادم اصلا توجه نکرد و گفت از اول باید بررسی بشی.
این نیز بگذرد...
سارا جون عزیزم خدارو شکر که هم خودت و هم پرنسست صحیح و سالمین.... ایشالله یه عمر با عزت و طولانی در صحت و سلامت و شادی کنار هم باشین و هر روز تو و همسرت شاهد شادیها و موفقیتای دخملتون باشین.... آرامش جان عزیز دلم میدونم چه حالی داری.... به خدا منم مثل خودت موندم و تنها چیزی که میتونه تسکینت بده اینه که ایشالله خدا به زودی معجزش رو شامل حالت میکنه و به لطفش تمام این تلخیا به فراموشی سپرده میشن.... سمی جون خدارو شکر که لااقل تو ابن سینا داره این قضیه آزها اهمیت پیدا میکنه.... بالاخره دارن صدای ضجه هامونو میشنون.... دوستای گلم همه کارایی که ماها انجام میدیم، چه بررسیای تکمیلی، چی پیگیری درمان همه برای اینه که ماها سهمی از همت خودمون رو برا رفع مضکل و درمان داشته باشیم.... اما اصل کاری خداست که بخواد بنا به مصلحتمون به این همت برکت بده یا تحقق آرزومون رو به وقت بعدتری موکول کنه..... مهم اینه ما تلاشمون رو بکنیم که که جایی برای سرزنش خودمون نمونه.... از خدا میخوام لطف بیکرانش رو شامل تک تک دوستان بکنه و مصلحتشون به موازات خواسته ها و رویاهاشون باشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون میشه بیای راهنماییم کنی? مشکلی پیش اومده برام http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1373634&T=%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D9%86%D8%B9%D9%82%D8%A7%D8%AF%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%85_%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D9%87%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%AF_&postID=53326365