2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
بهاره جون چی بگم والا.... روز ۷-۸ پری برو..... معمولا سونوی دوم روز ۸ پری هست..... عسلک جون بفرست..... الان میرم لالا صبح نگاش میکنم..... سهیلا جون علیک سلام.... دوست جونا من رفتم لالا.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون دلم برات تنگیده بود چطوری؟ ان شاالله دلت همیشه شا دباشه
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون یکم نگرانم نمیشه الان نگاهش کنی؟ دارم سکته میکنم حقیقتا😭😭😭😭
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
وای انا رفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
سلام سلام سلام انا جون میشه راهنماییم کنی؟
امروز روز 17 پری بود و دارم ال دی میخورم پیش دکتر طرازی سونو شدم و برام امپولای سینال اف و منوگان نوشت که از روز 3 پری تزریقات رو شروع کنم منوگان رو اگه اشتباه نکنم گفتن ساعت 4 تا 6 عصر بزنم اما سینال اف رو نگفتن کی؟ میشه در مورد زمان تزریق این دو امپول راهنماییم کنی عزیزم؟متشکرم
سلام.من از مطب طرازی اومدم...سونوم کرد گفت همه 0ی خوبه..خیلی نگران بودم کیست داشته باشم که خدارو شکر نداشتم... فقط یه چیزی به نظر دکتر خوبی میومد ولی نسبت به مطب طاهری خیلی کوچیک بود و مریضاش کمتر بودن...دو دلم یه کار خوبی کردم رفتم پیشش... راستی آنا جون میخوام عکس آزمایشی که برام توشت رو بزارم اون صفحه ای که عکس رو آپلود میکردیم صفحه چند بود؟
انا جان راجب ازمایشات ایمنی وانعقادی اگه به فرض برم ازمایش بدم ودکترم نخواد اهمیت بده یا شاید اصلا وارد نباشه تکلیف چیه اگه یادته من دو روز قبل انتقال پردنیوزلون برام تجویز کرده بود کلا 30تاقرص خوردم سلکسان هم داشتم نکنه وقتی اینا هست دیکه لازم ندونه ازمایشارو از طرفی میگم اگه مشکلی بود شاید اصلا +نمیشدم...
عسلک جون عزیزم ببخش، خیلی خسته بودم نای موندن نداشتم.... کاش پستت رو که گذاشته بودی نگرانی زودتر میدیم یکم بیشتر میموندم.... عزیزم عکس رو نذاشتی، کاش گذاشته بودی الان نگاش میکردم.... سهیلا جون فدات منم دلم برات تنگ شده بود.... روبراهی عزیزم؟ مینو جون سینال اف معادل همون گونال اف هست.... اونم باید ساعت ۴ تا ۶ بزنی.... فقط هر ساعتی رو انتخاب میکنی سعی کن هر روز همون ساعت بزنی..... بهار جون عزیزم مطبش شاید کوچیکتر باشه اما اکثرا شولوغه.... تک و توک میبینی خلوت باشه.... مهم وقت گذاشتنشه که میذاره.... بازم ببین خودت چی صلاح میدونی..... بهار جون اون لینک آپلود صفحه ۷ هستش.... افسون جون به سلامتی عزیزم.... پس تو هم استارتش رو زدی.... یلدا جون عزیزم من والا دیگه چی بگم؟ اگه دکترت اطلاعاتی نداشته باشه یا اهمیت نده دیگه میمونه به تصمیم خودت.... یا باهاش ادامه میدی یا عوضش میکنی.... راجب اینکه اگه مشکلی داشتی + نمیشدی من چند بار توضیح دادم میتونه + هم بشه اما مشکل داشته باشی.... بستگی به شدت مشکل داره.... عزیز دلم کاری نداره میتونی انجام ندی و بازم بدون انجام آزها امتحان کنی.... شایدم اینبار جواب گرفتی... بستگی به خودت داره چقدر دوست داشته باشی سعی و خطا کنی.... من بودم انجام میدادم حتی اگه بعدش میفهمیدم هیچ مشکلی نداشتم لااقل خیالم راحت میشد که سالم سالمم و همش برام علامت سوال نبود.... به هر حال برا تو که میخوایی اهدایی بگیری و هزینت خیلی بیشتر از ماست منطقی تره انجامش بدی ولی من هیچ اصراری ندارم حتما انجامش بدی..... چون دوست ندارم هزینه کنی و بعدش بفهمی مشکلی نداشتی و ازم برنجی که اگه آنا تو نمیگفتی انجام نمیدادم.... من برام مهم بود که از سلامتیم مطمئن بشم و حاضر بودم هزینه راحتی خیالمو پرداخت کنم، حالا تصمیم با خودته..... چه انجام بدی چه انجام ندی من همیشه در کنارتم.... دیگه والا بیشتر از این چیزی به ذهنم نمیرسه بگم.... صلاح مملکت خویش را خسروان دانند....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مرسی آنا جون رفتم تو کانال دیدم ولی چون اطلاعاتم کمه چیزی سر در نیاوردم آزمایشم روز12 پریودی ازم گرفت اما دکترم گفت جوابش خوبه مشکل نداری
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد