2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045282 بازدید | 684447 پست
سلام به همگی این سرم که ازش نام میبرید برای چیه؟ درضمن صحبت از آزمایشهای تکمیلی که خیلی از دوستان بعد از منفی شدن انجام میدن آیا نمیشه از همون اول همه آزها رو داد؟ الان آز ایمنی و انعقادی برای افراد خاصیه؟ من موندم که آیا آزمایشای منم کامل بوده یا نه
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون فدات بشم خیلی ممنون که اینقدر با حوصله جواب منو دادی.... نه درد ندارم موقع نزدیکی و دردای پریودی هم معمولی .... البته اگر منظور از اندومتریوز همون کیست باشه نه ندارم .... بررسی هم شدم ضخامت و ایناش مشکلی ندارم.... اگه چیرای دیگه هم هست بهم بگی که من دنبالش برم....ممنونت میشم.... از دلگرمیت هم ممنونم
ترنم جان پس سی دی های مهمت نرمالن..... عزیزم به نظرم از نظر توکلی بدون مشکلی و لزومی نداره بری پیشش.... همون طرازی کلا دست بالا میگیره.... نگران نباش هر کاری لازم باشه برات انجام میده.... ترنم جان پس چون احتمال هایپری هست حواست باشه با شروع آمپولای اصلیت رژیم پروتئین و سفیده تخم مرغ رو شروع کنی.... بخصوص که سابقه هایپریم داری حتما این دفعه سعی کن پیشگیری کنی..... یلدا جون بدون نسخه هر آزیو قبول میکنن.... همین میخواستم بگم خیلیم ارزون نیست و فقط همین amh حدودای صد تومنه..... اگه تکمیلی داری بهتره نسخه داشته باشی که بتونی بعدا هزینشو بگیری.... اما اگه نداری آزادم انجام بدی موردی نداره چون اینطوری مجبوری یه هزینه ویزیتم بدی.... سبزه جون اگه منظورت سرم آی وی آی جی هست برا نقص ایمنی تجویز میشه.... عزیزم متاسفانه این آزهارو همون اول نمینویسن.... اونایی که دفعات دوم سوم انجام میدن خیلی هم هنر میکنن و کلی ملق میزنن تا بتونن انجام بدن.... من که درک نمیکنم چرا همون اولش نمینویسن.... عزیزم این آزهارو دکترا بعد ۳-۴ بار منفی یا سقط مینویسن.... گفتن ۳-۴ بار خیلی راحته اما تجربش برا کسی که یه بارشو تجربه کرده وحشتناکه.... دیگه سیستم و قانونشونه.... هر کی دور زده این سیستم رو کمتر اذیت شده.... لیلا جون عزیزم کاری نکردم.... تنها کاری هست که از دستم بر میاد براتون انجام بدم.... ایشالله به زودی مادر شدن تک تکتون رو ببینم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون درباره اندومتریوز که فهمیدم یه خورده به خودم مشکوک شدم من درد پریودی اصلا ندارم ولی هنوز بعد سه سال ازدواج درد هنگام نزدیکی دارم.حس میکنم انگار یه مانعی هست.ممکنه منم اندومتریوز داشته باشم؟ تشخیصش با چیه انا جون ؟تو سونو واژنی مشخصه یا نه؟میشه راجب نحوه تشخیصش توضیح بدی؟
بنفشه جون میشه بیای و توضیح بدی مراحل کاشت و بچه دار شدنتو و یه سوال دیگه واریکوسل همسرت یه طرفه بود یا دو طرفه و اینکه عمل نتیجه مثبت هم داشت؟ ممنون میشم پاسخ بدی چون شوهرم واریکوسل داره موندیم عمل کنه یا نه چون حوصله صبر ندارم دیگه
ممنون فاطیما جون خدا کنه نی نی چسبیده باشه به دلت من امروز روز نهم بود بی بی زدم منفی بود میدونم زوده ولی همینطوری زدم بی بی از کی مثبت میشه؟
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
سلام خوبین واسه همتون ارزوی موفقیت دارم و همیشه دعاتون میکنم. من سال ۹۳ تو این تاپیک بودم .نمیدونم کیا به کجا رسیدن.خداروشکر ابان ۹۴ دخترم بدنیا اومد.از همون لحظه از ته قلبم برای همتون دعا کردم و همیشه تنها دعام همینه که خدا روی هممونو شاد کنه.ناباروری خیلی سخته.هنوز که فکر میکنم اشکام میریزن.
خدایا....
سلام دریای دنیز من اون موقع که شما انتقال دادی اگه اشتباه نکنم سومین بار و سیکل طبیعی بودی تازه با سایت اشنا شده بودم اون موقع یکی از اقوامتون به رحمت خدا رفته بود و تو اون شلوغی ها مثبت شده بودی شکر خدا که دخملی به سلامتی بدنیا اومده ایشالا زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه بنفشه جون مبارکت باشه ایشالا همیشه صحیح و سلامت باشید و خوش و خرم بهار جون یه توصیه عزیزم فردا می ری مطب طرازی سوالاتت رو از طرف خودت مطرح کن یه وقت نگی تو سایت خوندم یا یکی از بچه ها تو سایت گفت این ازمایش رو بده یا اون یکی رو نده حساسه رو این حرفها . ولی هر سوالی که بپرسی با حوصله کامل برات توضیح میده . خیلی بهت ارامش میده نگران نباش اولین بارته می ری پیشش اوا جون بهت پیشنهاد می کنم همسرت با امیر جنتی ویزیت بشه و اون تشخیص بده عمل واریکسول می خواد یا خیر چون همسر من عمل کرد ولی عملا هیچ تغییری نکرد و بعدش بهمون گفتن برای میکرو اون عمل هیچ تاثیری نداشته و فقط هزینه کردیم . همسر من پیش دکتر پویان عمل کرد در صورتی که احتیاجی نداشت اشتباه ما رو نکن خواهر یلدا جون تو همین ازمایشگاه های دم خونمون هم ازمایشگاه خوب و معتبر اگه باشه اشکال نداره من ازهای ایمنی و انعقادی رو رفتم نیلو ولی تو بارداری یه ازمایشگاه نزدیک خونه رفتم که ازش راضیم راستی فردا ساراجون م ی ره واسه زایمان ایشالا نی نی به سلامتی و دل خوش بدنیا بیاد . الهم صل علی محمد و ال محمد