2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فدات سمی جون.... ایشالله تک تک مامانامون بارشونو به سلامتی زمین بذارن و منتظرامونم حامل یکی دو تا فرشته ناز بشن.... فدات باران جون.... عزیزم به سلامتی و به حق ۵ تن ایشالله این بار دیگه پایان شیرینی در انتظارته.... عزیزم بابت تعداد جنیناتم نگران نباش.... عزیزم منم ده تا تخمک عالی داشتم که فقط ۵ تاش جنین شدن.... عزیزم فیلم رو نگاه کنی میبینی برا من که حتی چند تاش تقسیم سلولی نداشتن.... چند تاشم تو تقسیمات اولیه متوقف شدن.... پس از این بابت خیالت راحت باشه.... تغداد تخمکات چون بالا بودن کیفیتشون پایین تر بوده.... باران جون عزیزم من از اولش سلکسان ایرانی میزدم.... همسرم هواگیری میکنه.... ظاهرا چند تا از دوستان میگن هواگیری نمیکنن.... شاید منم بگم این دفعه بدون هواگیری بزنه.... ببینم فرقی میکنه یا نه... فدات آتریسا جون.... کاری نکردم عزیزم.... لیلا جون عزیزم پس کار شما سختتره.... ایشالله به زودی مامان میشی عزیزم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز روز هشتم انتقالمه الان چند روزه سینه هام درد میکنه و گهگاهی درد مثل پریودی دارم دفعه قبل هم همین بود نمیدونم چی میشه دلم خیلی شور میزنه نکنه هر سه تا اسکیموی من منو تنها گذاشتن دارم دق میکنم میدونم اینجا جای این حرفا نیست همه منتظر و نگرانن ولی تو رو خدا اگه لایق هستم دعام کنین انتظار حتی از هایپر شدن هم سخت تره وای خدا چرا زمان وایساده مگه نمیگن بیشتر از مامانم دوستم داری به دادم برس خودت نگهشون دار من که کاری از دستم برنمیاد جز التماس کردن خدا جون میشنوی صدای مارو همه ما یه مدت طولانی داریم التماس میکنم و روزهای خوب جوونیمون داره مثل باد میگذره خدایا مگه چند سال طاقت داریم خودت به دادمون برس اگه منفی باشه نمیمیرم زندگی ادامه داره ولی این همه ناراحتی و درد و عذاب و تنهایی فقط بگو نتیجه داره یا اینکه کم کم مثل خیلی ها باید تسلیم شم و تنها خاطره م از مادر بودن همون خاله بازیم باشه الان که اینو میخونین همه میخواین بگین اروم باشم ولی کدومتون اروم هستین کدومتون خوشحالین حتی وقتی اروم هستیم مگه هیچ چیز عوض میشه
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلارا جون عزیز دلم هیچ کسی سرزنشت نمیکنه چون با ذره ذره وجودمون چشیدیم.... تلخی انتظار، منفی و .... منم بار سومم متفاوت تر از دو دفعه قبل بودم.... وحشتناک بیقرار بودم..... حتی دو سه روز مونده به آز قلبم همش تو دهنم بود.... دوستانی که اون لحظات کنارم بودن میدونن چقدر سختی کشیدم..... لحظه گرفتن آز یادم نمیره..... یادم میافته خندم میگیره..... همه دست به دامن ائمه میشن من انقدر قاطی کرده بودم و مستاسل بودم ناخوداگاه شروع کردم گریه کردن و صدا کردن مادر بزرگم که فوت کرده بود..... التماسش میکردم توروخدا از اون بالا از خدا بخواه دیگه + بشه طاقتی برام نمونده.... کاملا درکت میکنم.... اما تهش جز تسلیم چاره ای نداریم..... پس تمام سعیتو بکن استرس رو از هودت در حد توانت دور کنی.... مطمئنم هیچ وقت نمیتونی کامل ازش رها بشی اما سعیتو بکن.... به خدا وقتی لبخند همسرمو دیدم فقط سرمو گذاشتم رو شونش و های های گریه کردم.... از خدا میخوام همچین گریه شیرینی رو قسمت تک تک منتظرا بکنه.... این تکونای شیرین به زودس قسمت تک تک منتظرا بشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دلارا جون عزیز دلم به چیزای خوب فکر کن ایشالله که مامانی.... من با اینکه این همه + فکر میکردک آخراش کم آورده بودم.... یعنی اگه خودداری نمیکردم قلبم تاب نمیآورد.... پس یکم خودداری کن چون روز به روز استرست بیشترم میشه!!!!
آتریسا جان خیلی ناراحت شدم ایشالا که مشکلی نداشته باشی و حتما همه ی ازمایشها رو انجام بده عزیزم.
بچه ها. تلفنه درمانگاه آنکولوژی بیمارستان بانک ملی 61423778.دکتر توکلی همه روزه 8تا 10 صبح بجزشنبه و دوشنبه میشینه
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
مرسی انا جان که جواب سوالارو بادقت میدی انا جان من می خوام بدونم ازمایشات تیرویید و کشت ادرار که تو بارداری میدن باید کی انجام شه قبل تشکیل قلب یابعدش؟ چیز دیگه ای هم هست مهم باشه؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
فدات مامان ارنیکا جون.... عزیزم من به محض + شدن یه چند روز بعد یه چکاپ کامل دادم.... اتفاقا مشکل تیروئیدم همون موقع خودشو نشون داد، قبل سونوی قلب.... اما معمولا دکترا تو ویزیت اول بعد بتای + یعنی همون موقع سونوی قلب مینویسن.... به هر حال من خوشحالم زودتر رفتم و دز داروهام تغییر کرد.....
ممنون دوستای خوبم فقط همین که هستین خیلی خوبه ولی امروز خیلی برام عذاب اوره
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
دلارا جون توکل به خدا. واقعا استرس طبیعیه ....ایشالله مامان میشی و خاطره خوبش برات میمونه. من هنوز امپولارو نمیزنم و ماه دیگه انتقال دارم انگار تو ابرا هستم همش میرم تو فکر که چی میشه. دو تا کارت بانکی گم کردم دستبندمو گم کردم یه چیزی میذارم یه جا اصلا یادم نمیمونه که کجا گذاشتم. اصلا تمرکز ندارم هممش یاد انتقال میوفتم هم خوشحالم هم استرس دارم. توی ساختمان ما شش تا خونه ایم سه تا از این خونه ها تازه ازدواج کردن و دو ساله یا کمتر اومدن .الان سه تا شون باردارن. دوس دارم نتیجه بگیرم و ما هم توی سروصدا کردن نی نی ها از همسایه ها کم نیاریم ....سخته بدم میاد تو فامیل همسایه باشگاه کار هر جا رو برمیگردم اکثرا باردارن اخه چرا ما باید اینقد صبر کنیم اه اه اههههه
الهی و ربی من لی غیرک.
سلام دوستان.ان شالله همگی خوب و خوش باشین.بچه ها من تو نوشته ها خوندم که باران جون نوشته بود برا 3 تا سرم آی وی جی آی به صورت آزاد بیشتر از دومیلیون تومن داده.خیلی تعجب کردم.خبر نداشتم این سرم انقد گرونه.میشه بیزحمت بگین هزینه یه دونه سرم با بیمه خدمات درمانی چقد میشه؟بعدش این سرم مثل سرمهای دیگه وصل میشه دیگه درسته؟....باران جان و بقیه دوستاتی که منتظر آزمایش بتا هستین از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت میکنم
سلاااااااام به همگی دوستای گلم.ان شاا ..خوب باشین. دلارا جان کامل درکت می کنم و حق می دم بهت.جز صبر و دعا کاری از دستمون برنمیاد.خدا خودش بهمون رحم کنه.ان شاا...تو هم نتیجه اینهمه سختی رو می گیری و از ته دل راضیِ راضی.ان شاا...یه هفته دیگه بیای و خوش خبر باشی. باران جان شما هم ان شاا...مامان بشی با این انتقالت عزیزم. دوستان.آنا و لاله جون.امروز رفتم ابن سینا.هم دکتر مریم توکلی هم دکتر پادمهر.دکتر توکلی بهم گفت سی دی مارکرهات خیلی مشکل نداره.اول باید از ana مطمئن بشیم که واقعا مثبت هست یا نه.و اگر مثبت هست برای چیه؟که قراره پنجشنبه برم آزمایشمو تکرار کنم.یه چیز جالب بهم گفت.اولش جبهه گرفت که گفتم برای مشاوره اومدم و دکترم عارفی هست.گفت دکتر عارفی برگه پیشنهاد منو میندازه کنار و خودشو قبول داره.من نگران شدم.گفتم یعنی خانوم دکتر اگه منِ مریض ازتون بخوام شما تجویزتونو نمی گین.گفت نه...بعد من گفتم خانم دکتر ,دکتر طرازی بهتره یا عارفی.چون شنیدم که طرازی طبق نظر شما دارو تجویز می کنه.بعد دید من خیلی نگران سدم گفت ببین.دکتر عارفی دکتر خیلی خوبیه.چون قبلا خودش ابن سینا بوده و تو ایمنی مهارت داره.نگران نباش و استرس نداشته باش.نمی دونم حالا.توکل به خدا دکتر پادمهرم منو معاینه کرد.با اینکه درد داشتم گفت من چیز خاصی ندیدم.قرار شد برم سونوی کلیه و دوباره واژینال که بعد از اون تصمیم گیری کنه عمل بشم یا نه.ولی اینجوری که خودش می گفت تو معاینه اونقدری نیست که بخوام عمل کنم.اینم باز نمی دونم.بازم توکل به خدا. راستی بچه ها من بهمن ماه یه روز هوا خیلی سرد بود و من از بیرون اومده بودم.و 2تا لیوان چای داغ خوردم.احساس کردم سوختمااااا ولی بی توجهی کردم.از فرداش سوزش از زیر گلوم تا بالای معدم شروع شد.سوزش به همراه درد.خلاصه بعداز یک هفته دیدم خوب نشدم رفتم فوق تخصص گوارش .بهم یه ماه قرص داد گفت اگه خوب نشدی بیا آندوسکوپی.من یکماه رو خوردم و خوب شدم.حدود 2ماه خوب بودم.الان دوباره از 3روزِ پیش شروع شده.دردش تو جناغ سینم هست.می زنه به پشتم.درد و سوزش.عین اینکه یه کبریت روشن کردن بین دوسینه ام.حالا امروز زنگ زدم از یه دکتر خوب وقت گرفتم اونم می گه 23خرداد....خیلییییییی دیرهههههههه.من می ترسم چیزی باشه.واسم دعا کنین. اون دکتر قبلیه خیلی معروف نبود وگرنه پیش همون می رفتم.
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
آیسودا جون تا ماخ قبل این سرم آزادش ۵۷۰ بود که با بیمه تامین اجتماعی یک دهمش میشد و ۵۷ میشد.... اما یهو قیمت پایش شد ۷۲۰ هزار تومن و چون بیمه ها هنوز با قیمت جدید آپدیت نشدن اکثر دوستان و من خودمم با تایید ۴ تا سرم رو که قبلا ۲۳۰ میخریدم این دفعه مجبور شدم ۸۳۰ بخرم.... بار اولم قبل + شدن به سختی تایید میکنن و اکثر دوستان مجبور شدن آزاد بخرن.... خلاصه بار اول احتمال اینکه مجبور بشین دونه ای ۷۲۰ بخرین هست اما بعدش پرونده تشکیل میشه و نسخه تایید بشه قیمتش کمتر میشه!!!! این سرم مثل بقیه سرماست اما هر جایی تزریق نمیشه.... باید تو محیط بیمارستان و تحت مراقبت تزریق بشه و سیستم مونیتورینگ داشته باشه.... هر بیمارستانیم تزریق نمیکنه.... مهکان جون نگران نباش یه آندوسکوپی بکنی همه وی معلوم میشه.... نگرانم نباش.... منم به خاطر درد معده یه مدت خیلی اذیت شدم و با آندوسکوپی معلوم شد ورم معده ناشی از رفلاکس صفرایی داشتم.... یه مدت رژیممو رعایت کردم بهتر شدم.... اما انصافا دردش خیلی شدیده و دقیقا مال منم میزد پشتم و نمیتونستم بخوابم....