2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
سلام ارغوان جون شما می تونی بی حسی انتخاب کنی من بیهوشی می خوام طرازی گفت اگه بیهوشی می خوای بیا ابان تو نیکان فقط بی حسی انجام میدن مگر در شرایط خاص . مامان ایدین خدا رو شکر مشکلی نداشتی ولی من ترجیح میدن بیهوشی داشته باشم چون از انتظار و استرس فراری هستم . ترجیح میدم در ارامش کامل و بدون استرس زایمان انجام بشه . اره اناجون اخرم برگشتم سر خونه اول ارغوان جون زودتر میره ابان میاد شرایط رو توضیح میده . رویا جون دقیق یادم نیست ولی فکر کنم پرونیزلون رو قبل پانکچر قطع کرد برام طرازی نگران نشو فردا زنگ بزن بپرس
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشید سمی جون ، ارغوان و مامان آیدین عزیز و سارا جون امیدوارم زایمان راحتی داشته باشین و به سلامتی بچه ها تون رو بغل کنین لحظه زایمان همه منتظرا از جمله منو دعا کنید . منتظر معجزه عزیز خیلی خیلی با چند تا پستی که گذاشتی غمگین شدم و اشک چشام جاری شد امیدوارم به مبارکی این ماه عزیز خداوند همسر نازنیت رو شفا بده آمین. لاله جون امیدوارم خوب باشی و به زودی هم همسرت رو راضی کنی که قلبش رو معالجه کنه و آرزو می کنم سالهای سال در کنار هم همراه با بچه هاتون شاد و خرم باشین حتما راضیش کن عمل کنه الان دیگه خیلی سخت نیست یه یک ماه مراقب می خواد و خلاص ، مخصوصا تهران ( بیمارستان شهید رجائی با وجود اینکه دولتیه ) اما دکترای خیلی خیلی خوبی داره توکلت به خدا باشه ایشالا لبت همیشه خندون باشه و هیچ وقت هم ناامید نباش بالاخره نوبت ما هم می رسه فقط کافی خدا بخواد. آنا جونممممممم ایشالا تو و دختر نازنیت هم سرحال باشین. از خودم بگم که دو هفته پیش پانکچر شدم وای چشمتون روز بد نبینه از شکم درد مردم و زنده شدم ازم 27 تا تخمک گرفتن ولی گفتن 12 تاش بدرد می خوره چون من تا سه روز بعدش 12 تاسرم آلبومین و مانیتول و دکستروز زدم برای جلوگیری از هایپری و به قدری ورم کرده بودم که سرم ای وی ای جی رو میخواستم بزنم نه دیگه دستام رگ سالم داشت و نه توان داشتم تحمل کنم فقط گریه می کردم ولی خدا شکر تموم شد. و غیر از طرازی با دو تا دکتر دیگه بیمارستان آبان ویزیت شدم که گفتن آب تو شکمم پخش نشده و می تونی شنبه انتقال بدی منم شنبه 3 تا جنین بلاست انتقال دادم و از 12 تا تخمک 7 تاش بلاست شدن و از طرازی پرسیدم من تا اونجایی که می دونم 12 تاش جنین شدن ولی گفت به مرحله بلاست نرسیدن و .... تا دیروز خونه بودم و از امروز اومدم شرکت چون خیلی خسته شدم و پریشب یه لک دیدم اونم قهوه ای و منم یه شیاف گذاشتم و دیگه هم لکه و ندیدم حالا نمی دونم رحمم زخم ( در اثر هیسترو )یا چیز دیگه ای توکل به خدا ببخشید طولانی شد........ دوستان برام دعا کنید نتیجه بگیرم این دفعه پنجم دیگه کاری نبود که نکرده باشم از خدا خواستم خودش برام دعا کنه چون واقعا جسم و روحم خسته است . از هزینه ها بگم برای دوستانی که می خوان تازه وارد سیکل بشن هزینه پانچکر = 3400 + 400 موقع تسویه حساب 3 تا سرم ای وی ای جی = 2175000 تومان ( آزاد ) 5 تا سرم آلبومین و 3 تا مانیتول و 3 تا دکستروز = 845000 تومان ( آزاد ) یه بسته جنین فریز ( پک 4 تایی ) = 600000 ت هزینه هیسترو 1800 ت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون ممنونم..امیدوارم شما هم به خواسته دلت برسی دوستم نازی جون ممنون ازت....امیدوارم مشکلاتم از خودم قوی تر نشن چون دیگه طاقت ندارم..موفق باشی عزیزم باران خانوم گل از صمیم قلبم که الان خیلی دلگیرم دعا میکنم که دامنت سبز بشه عزیزم و خدا جواب این همه صبرت رو به خوبی بدم گلم..انشالاااااا.. آنای مهربون و دوست داشتنی دست گل تون درد نکنه ممنون که جواب دادید با وجود فرشته کوچولوی عزیز توی دلتون..نامدار باشه انشالااا..
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
باران جان هواگیری نمیخواد، اگه هواگیری میخواست خود شرکت دارو سازی بدون هوا سرنگها رو بدون هوا پر میکرد،من که هواگیری نمیکنه،انشالله که مامان دو تا فرشته ناز بشی و نه ماه دیگه بیان بغلت
بارا ن جان ایشالا ایندفعه حتما مامان شدی انشالا اتریسا جون ایشالا دفعه بعد نتیجه میگیری خیلی سخته ولی ما چاره ای نداریم باران جان شما داروهاتون رو از کدوم داروخونه تهیه کردین الان همه جا قحطی دارو شده؟؟
مرسی دوستان ایشالا منتظر جون من یه سری داروهامو ( منوگان حدود 8 تا + دو تا ستروتاید ) رو از شهید کاظمی گرفتم 5 تا گونال رو آزاد گرفتم از 13 آبان تو تجریش مجددا رفتم مطب 10 تا گونال و 2 تا ستروتاید و 4 تا گونال می خواستم که همه رو از داروخانه پایین مطب گرفتم دیگه نفهمیدم آزاد حساب کرد یا با بیمه این اخری ها خودش 490 شد و داروهای قبلی یه 120 و یه 250 تومان . در مجموع 16 تا منوگان زدم و 8 تا گونال و 3 تا ستروتاید الان دو تا منوگان + یه ستروتاید دارم هر کی خواست بگه براش با پیک بفرستم .......
بچه ها من برام یه سوال پیش اومده ذهنمو درگیر کرده میشه بیمارستان بدون اینکه به مریضش بگه تخمک یا جنین رو برای اهدا برداره ؟؟؟؟؟؟ آخه از 27 تا تخمک فقط 12 تاش مگه میشه خوب باشه بقیش چی ؟؟ یا از 12 تا جنین چرا 5 تاش یه دفعه گم و گور شد !!!!!
آره عزیزم تو سونوی اول نوشت که من یه سری رو اول گرفتم و سری دوم هم از داروخانه پایین ( برای سری دوم مجددا اومدم مطب داروها رو تو یه تسخه دیگه نوشت ) 13 آبان درست اول شریعتی از سمت میدون تجریشه بغل بیمه تامین اجتماعی
مرررسی باران جون دعا میکنم انشالا سه قلو داشته باشی نه ماه بچسبن بهت و صحیح و سالم بغلشون بگیری دوستان خواهشا هر کی تازه دارو تهیه کرده بیاد با اجازه انا جون داروخونش رو بگه که ما هم بتونیم گیر بیاریم این مله خیلی از دوستان سیکلشون کنسل شده بخاطر نبود دارو ممنونم
سلام به همه دوستان....من همیشه میام اینجا و تایپیک رو میخونم البته لاله جون رو میشناسم... امیدوارم هر چه زودتر خبر سلامت کامل همسرت رو بیام بخونم دوستان لاله جان منو میشناسه....منم مشکل دادم ...ایران هم نیستم ....باید بگم اینجا به هیچ عنوان هزینه میکرو مجانی نیست بلکه فوق العاده گرون ...هر بار میکرو حداقل 7000 یورو هستش در ضمن اگه بخوای جنینت رو فریز کنن پولش جدا میشه...مراکز دولتی هم باید حداقل یکسال تو نوبت باشی که کمی ارزونتر درمیاد بالاخره منم بعد کلی انتظار بهم زنگ زدن ویه دونه بلاستوسیت که دکتر میگفت خیلی هم با کیفیت انتقال دادن که متاسفانه نشد بتا مثبت شد ولی خیلی پایین بود...در ضمن در مراکز دولتی اگه سن زنزیر 40 سال باشه بعد از منفی شدن و شکست درمان دوباره یکسال تو نوبت البته بماند که ما بیشتر از یکسال تو نوبت بودیم...10 تا تخمک داشتم همه رو گذاشتن بلاستوسیت بشه ولی از بین رفتن فقط دو تا بلاستوسیت شد یکیش که با کیفیت بود منتقل کردن و دومی گفت خیلی کیفیت نداره منجمد خیلی خیلی روزای بدی رو پپشت سر گذاشتم همتون رو از لحاظ درک میکنم اونایی که مریض دارن رو هم خوب درک میکنم....برای همتون هر روز دعا میکنم چون هر روز میام و تایپیک رو میخونم باهاتون آشنا هستم...تورک آنا ممنون بابت اطلاعاتت امیدوارم دخترت رو با یه زایمان راحت و به سلامتی بغل بگیری
باران جون تو سیکل نرمال ivfحدود 10 تا تخمک باید ازاد بشه شما هایپر شدی وقتی تعداد تخمک ها بره بالا خیلی هاشون بی کیفیت میشه از اونا که با کیفیت میمونن همه لقاح موفق ندارن بعدش هم چن تا شون تا بلاست بشن میمیرن مال منم 22 تا بود 12 تا موند 7 تا جنین شد و فقط 5 تا بلاست شد دکترم از اقوام بود و مطمین هستم بهش به این چیزا فکر نکن امیدوارم خودت به فریزات نیاز نداشته باشی و مامان شی و اونایی که موند رو اهدا کنی با رضایت خودت
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن