2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لطفا بهم میگید مرکز ناباروری نوین تو مشهد کارشون خوبه یا نه؟میخوام اونجا برم برا میکرو لطفا راهنماییم کنید
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
سلام بهمگی. منتظر جون وbestagalirina میشه بگید شما ک شوهراتون آزو اسپرمی بودن چ دعروهایی مصرف کردن. Bestagalirina. میشه اگه تل گرام داری بیای اونجا بچتیم.منم شوهرم آزو هستش وقراره واسه درمان بریم اصفهان.میخام باهات درارتباط باشم واز روند درمان ودکترهمسرتون یسری اطلاعات بزاری دراختیارم.ممنون میشم. شمارمو میزارم واست.اگه پیاممو خوندی میشه تل گرام بهم پیام بدی.لطف میکنی عزیزم. خانوما اینجا کسی بوده ک خودش سالم باشه ولی شوهرش آزو بوده وبامیکروجواب گرفته.من خیلی توفکرمو ناراحت.توروخداهرکی بوده یااگه کسیو میشناسید جوابمو بدین.میخام بعداز ماه رمضان برم دنبالش.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
فدات بهار جون..... به سلامتی سارا جون..... استرس چرا کلی باید با دمت گردو بشکنی دیگه ایشالله به سلامتی دردونت میخواد بپره تو بغلت..... موقع زایمان منتظرا رو یادت نره.... این لحظه زیبا رو براشون بخواه.... زکریا جون صفحه اول اونایی که اسمشون به رنگ سبزه رو نگاه بنداز.... بینشون مامانم داریم.... مامان آیدین، ارغوان، آزاده هستم،..... همه آزو هستن و شکر خدا هر سه دو قلو باردارن.... نگاه بندازی کلی امید میگیری.... تا یه حدی روند درمانشونم هست....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اخی سارا جون به سلامتی ایشالا زایمان کنی . چه خوب همین چهارشنبه نی نی گولو بدنیا می یاد خوب استرس داشتن طبیعی هست ولی به خودت ارامش بده . مامان ایدین جون نه من برا میکرو از تکمیلی استفاده نکردم سقف زایمان هم سه میلیونه. به سلامتی اگه ۲۹ خرداد باشی با هم هستیم . ارغوان جون پس شما زودتر از منی باید بیای از تجربه زایمانت بگی دیروز رفتم مطب خدارو شکر همه چیز خوب بود واسه ده روز دیگه دوباره وقت داد خودم نیم کیلو اضافه کردم و نی نی هم شده بود حدود ۲۹۰۰ سونو کرد و گفت اخرین سونو هست بچه کامل چرخیده و سرش اومده پایین . بیمارستانم قرار شد بیام ابان چون گفت تو نیکان فقط بی حسی انجام میدن بیهوش نمی کنن ولی ابان دستم بازه و بیهوشم می کنن بیمه تکمیلی رو هم گفت باید پرداخت کنیم بعد بریم بگیریم . دوباره محاسبه کرد و همون ۲۹ خرداد گفت خوبه برا زایمان . گفتم دستام درد می کنه برام منیزیم نوشت الان یه هفته هم هست بینیم لخته خون داره بهش گفتم برام ازمایش برا غلظت و رقیق شدن خون نوشت . کلسیم رو قطع کرد فقط اهن و پریناتال و سلکسان رو باید ادامه بدم . دو تا ویزیت دیگه دارم بعدش ایشالا می رم برا بدنیا اوردن نی نی . ایشالا همه مامانا بارشون رو به سلامتی زمین بزارن مامان های دو قلودار این اخرا خیلی مراقب باشید که ایشالا سر موقع بدنیا بیان . ایشالا خدا به بقیه هم نی نی بده و گرفتار این سختی ها و شب بیداری های شیرین بکنه الهی امین .
سلام به دوستای عزیزم.... امیدوارم حالتون خوب باشه...من همیشه خواننده ام...ولی الان یه مشکلی برام پیش اومده.... من تا حالا چهار بار انتقال منفی داشتم و میخوام برای بار پنجم ان شالله اخرین بار دوئباره انتقال بدم آخرین بسته جنین فریزی هام رو.....روز پنجشنبه صبح پریود شدم و امروز روز چهار هستم....به دلیل مشکل انعقادی که دارم و هر سری با ضخامت اندومتر خوب میرفتم انتقال...ولی دکترم که طرازی هست بهم این سری گفت نچرال میخام انتقال بدم...یعنی بدون استرادیول... داروهام الان روزی دوتا پردنیزولون هست با کلسیم ....و روزی یکی امپول کلکزان....هم ویتامین و فولیک اسید و مولتی دیلی هم استفاده میکنم... دکتر بهم گفته بود هر وقت پری شدی زنگ بزن تا زمان قطع پردنیزولون رو بهت بگم...دیروز قرار بود بهش زنگ بزنم ..از پنجشنبه که پری اومد منتظر شنبه بودم تا به دکتر زنگ بزنم ..ولی دیروز به خاطر اینکه رفتم بیرون....یادم رفت بهش بزنگم...خیلی استرس هم وارد شد ساعت ده و نیم شب یادم افتاد....خیلی ناراحت شدم....میخاستم یه کار خیر برای کسی انجام بدم رفتم بیرون.....ولی یادم رفته به دکتر طرازی بگم... حالا سوالم اینه کی باید قبل انتقال پردنیزولون قطع بشه؟ میگم یه وقت اضافه نخورم... توروخدا راهنماییم کنین....انا جون دستم به دامنت بگو ......قبل انتقالم که تا دوهفته دیگه احتمالا هست چیکار کنم ؟ توروخدا بگین.....دیگه اخریشه..... چی بخورم غیر لوبیا سبز تا ضخامت اندومتر بدون دارو خوب بشه؟
سلام به همگی ..... برا مامانایی که وقت زایمانشون نزدیکه از ته دلم دعا میکنم همه چه خوب پیش بره واسشون ونی نی ها رو سالم بگیرن بغلشون ......التماس دعای مخصوص ازشون داریم !!! رویا جان .......مطمن نیستم اما ..معمولا پردنیزول یه هفته قبل انتقال قطع میشه ....برا من که توکلی اینو نوشته بود ....
ساراجون امیدوارم به سلامتی زایمان کنی عزیزم موقع زایمان ماروهم فراموش نکن عزیزم نازنین جون من خودم فقط یه بارمرکز نوین رفتم ولی اصلا ازویزیت کردن وطرز برخوردشون خوشم نیومدودیگه نرفتم انگارفقط دنبال پول ادم هستن بعدش رفتم مرکزمنتصریه فکرمیکنم اونجا دلسوزترهستن وبیشتررسیدگی میکنن حالاهم که میرم مطب خصوصی امیدوارم این سری جواب بگیرم این تجربیات سه ساله من بود بازهم تحقیق کن وبروعزیزم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
دوستان طرازی برای رفع کیست تخمدان بهم ال دی داده بود. سه تا دونه اش مونده هنوز. اما از دیروز لک دارم و الان حس پری دارم. مگه می شه موقع خوردن ال دی پریود شد؟ الان چی کار باید بکنم. قرص روتا روز آخر بخورم؟
بچه ها بنطرتون یک سر پیش دکتر کشاف برم؟اهل ساری هستم میخوام بیام تهران نمیدونم برم مشهد یا تهران خدایا سر دوراهی گذاشتی منو چرا دستم رو رها کردی
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
زکریا جان به شوهر من هیچ دارویی نداد ولی من بهش ول من و ویتامین سی قرص جوشان ١٠٠٠ و کیسه یخ هر شب به مدت یک ربع و ترک فست فود و مواد غذایی دارای نگه دارنده همه اینا رو الان سه ماه داره مصرف میکنه و خداروشکر برای بیوپسی هم اسپرم داشت و ما الان داریم کارای انتقال رو انشالا انجام میدیم