2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
انا جان سوال دارم... من ابن سینا واسه پادمهر و مریم توکلی و دکتر زنان(انصاری) وقت ملاقات گرفتم ولی واسه از انعقادی دکتر راحله توکلی روزی که میخوام برم نیستن....من پرواز 1 روزه دارم میرم و عصر برمیگردم....اگه به خاطرتون باشه نیلو همه آزهای تکمیلیو دادم و زنگ زدن گفتن انعقادیم مشکل داره... حالا چه کنم؟میشه بگین به کی نشون بدم....
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
سمی جون پس به سلامتی آبان شد.... ایشالله دخمل خوشگلتو صحیح و سالم بغل میکنی.... رویا جون عزیزم استرس نگیر.... دوشنبه زنگ بزن بپرس..... دیر نمیشه چون فکر کنم برا من تقریبا یه هفته قبل انتقال قطع کرد.... حتی یه نامه مشاوره از توکلی دارم که توش نوشته پردنیزولون یه هفته قبل انتقال قطع میشه.... فردا حتما زنگ بزن بپرس احتمالا دو سه روز بگه یکیش کنی بعد دو سه روز نصف و بعدش یه درمیون نصفش کنی.... نگرانم نباش عزیزم.... سوگل جون منم موقع ال دی اینطوری میشدم.... زنگ میزدم طرازی میگفت به تعداد ال دی ها باهاشون استروژن کنژوگه ۱/۲۵ بخورم.... حالا زنگ بزن ببین برا تو چی میگه.... احتمالا بگه سه تا استروژن بخری و با سه تا ال دیت بخوری.... نگران نباش عزیزم.... نازنین جون من بهت توصیه میکنم تهران بیایی.... هر چی باشه اینجا دستت بازتره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه تفسیر کاریوتایپ دکتر انصاری خوبه؟ دکتر طرازی 4 شنبه مرکز هستن ....و نتونستم باشون نوبت بگیرم....الان تو فکر از انعقادیم...
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
پس میام تهران پیش کشاف.بچه ها یک امیدی بهم بدید من خیلی از میکرو میترسم شماها خیلی صبورید
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
نازنین جان تنها رنز موفقیت تو این راه صبوری و آرامشه..... میدونم آرامش کامل داشتن خیلی سخته اما تمام سعیتو بکن عزیزم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لی جون به قول شاینا جون بیین میتونی بیمارستان بانک با راحله توکلی ویزیت بشی؟ منن یادمه ابن سینا نمیتونستم و با برنامم جور نمیشد منشیش گفت بان ملی میتونم برات یه وفت بگیرم.... که من دیگه دیدم دیر میشه رفتم پیش خسروی.... اما خوب خسروی مطمئما تجربه تو زمینه ناباروریش کمتر از توکلی هست....
انا جان این سری که رفته بودم پیش طرازی بهم گفت کم خونی داری ...ممکنه از تکرار ازمایشات کم خونی گرفته باشم ? برام قرص اهن نوشت ...اسید فولیک هم دارم مورد نداره هم فولیک بخورم هم قرص اهن ?
من سر آیدین بی حس شدم. خیلی عالی بود هیچی رو حس نکردم. کلا عمل 15 دقیقه طول نکشید. یک هو صدای گریه آیدین رو شنیدم و بهم نشونش دادند و خیالم راحت شد. این دفعه هم دوست دارم بیحس بشم. آمپول بی حسی هم اصلا درد نداره. من که یکبار تجربه خوبی داشتم.
لی لی جون خسروی آنکولوژه و فوق تخصص داره و اصلا ابن سینا نیست..... تو این زمینه ناباروریم کار نمیکنه.... لااقل کارش صرفا این نیست..... من برا عمل لاپرا رفتم پیشش برا مشاوره....