انا جون نمیدونم چرا این قدر نا امید شدم
یه جورایی سر در گمم از طرفی حتی تو خارج هم میگن شانس روش های کمک باروری بین 25 تا 40 درصده به صورت میانگین میگن هر کس 3 بار میکروی منفی داشته باشه طبیعیه اگه بار 4 ام هم منفی شد اون وقت میگن شکست پی در پی اینا یه جورایی نشون میده نباید خیلی امید به موفقیت تو بار اول تا سوم داشته باشیم و این خیلی بده مهدیه جون
پس تو هم حس منو داری کاش خودم دکتر بودم همه رو خودم بررسی میکردم انگار دارم به دکترا هم بی اعتماد میشم ستاره و منتظر عزیز امیدوارم که به حق این ماه عزیز و پر برکت سیکلتون رو با دل خوش به پایان برسونین دلارا جون فدای اسکیمو هات عزیزم حتما تلاش میکنن تا صاحب مادر مهربونی مثل شما باشن الهی که 14 روز دیگه خوش خبر میای عزیزم سودا جون بیا بگو سونو رفتی ؟ مهکان جان اگه عدد ذخیره بالاست اصولا متفورمین رو میدن برای اینکه کیفیت تخمک ها بهتر بشه و هایپری هم پیش نیاد و اما همه ویتامین ها و ومکمل ها و مخصوصا ویتامین دی برای کیفیت تخمک لازمه ارامش جان برات ارزوی موفقیت میکنم عزیزم چقدر خبرای خوب دو هفته دیگه قراره داشته باشیم
منتظر معجزه عزیز همشهری خوبم وای این چه خبر بدی بود خوندم خیلی خیلی ناراحت شدم ان شاء ا... جواب اسکنش عالیه و مشکلی نیست و خدا هم خودش به زودی معجزه اش رو شامل حالتون میکنه و یه فرشته کوچولو تو دلت میذاره امیدوارم بیای و خبر بدی که اسکن همسرت عالی بوده و حال همسرت خوبه فاطیما جان به سلامتی عزیزم ان شاء ا... کلی جنین عالی داشته باشیو به سلامت انتقالشون بدی زری جان از دادی عزیزم ؟ فاطیما جان ان شاء ا... که مامان شدی اساسی که این قدر زود بی بی نشون داده مامان طلا جون فرقی نمیکنه که هر دارویی حتی استامینوفن ساده هم وقتی مال کارخونه های مختلف باشه ، شکل ظاهریش و رنگش فرق داره اما عزیزم لطفا بدون تجویز دکتر استفاده نکن این داروهای هورمونی تاثیرات بد هم میتونن داشته باشن حتما باید دکتر تشخیص بده برای استفاده از اونها شاپری جان منم 500 تا