2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منتظر جون داشتم برات پیام مینوشتم که پیام دادی... من روز یک تا سه پریودیم باید برم روز پنج اچ دی شروع کردم و فکر کنم باید کامل بخورم بعد اول پریودی برم. به نظرم زود باید بریم اونم بخاطر مشکل دارو ...
الهی و ربی من لی غیرک.
دارو های اصلی رو بعد سونو گفت مینویسه دکتر برا تو گفته ال دی رو تا روز بیست و یک بخوری؟ دوستان کی بود که دکترش گفته بود b6 و b 12 بخاطر مشکل غلظت خون نخوره؟هر چی میگردم پیدا نمیکنم درسته یا نه اخه من میخورم و هفته ای یه بار امپول میزنم
الهی و ربی من لی غیرک.
من چند روزه همش ابریزش بینی و حالت سرما خودردگی دارم نه بدتر میشه نه خوب میشه انگار حساسیته ... میتونه بخاطر پردنیزولون باشه؟روزی دو تا میخورم که دکتر تاکید میکرد با معده پر بخورم
الهی و ربی من لی غیرک.
شاینا جون خیلی بد.... خیلی گشتی اصلا پیدا نکردی ازاد هم نمیدادن؟من مجبورم ازاد تهیه کنم و بعد هزینه شو بگیرم .واقعا سخته خدا کمکمون کنه من خیلی ریزش مو دارم و این روزا هم کربوهیدراتو مجبورم کم کنم تا یکم لاغر بشم
الهی و ربی من لی غیرک.
خوبی ستاره جونم من استرس داروها رو گرفتم آخه به منم گفت سعی کن روز اول یا دوم بیای که سونو بشی و دارو بگیری کیخواستم ببینم به شما هم همینو گفته یا که نه آخه برای منم پرد و ال دی داده از روز سوم تا بیست و یکم بخورم وبرم موندم بخدا سما نمیدونی زودتر بریم برامون مینویسه داروهای اصلی رو یا میزارم همون روز مینویسه؟؟
منتظر جون فکر نکنم زودتر بنویسه احتمالا بسته به سونو دارو میده اما بازم یه مشورت کن با مطب اونا شرایطتو بهتر میدونن که بیمارای اخیرشون دارو پیدا میکنن یا نه منم همش دو دلم قرص اچ دی رو تا روز بیست و یک پریودی بخورم یا بسته رو کامل بخورم دکتر هم چیزی نگفت فقط گفته از پنجم ....مطب هم تماس گرفتم گفت کامل بخور اگه کامل بخورم دیرتر میام فکر کنم یه هفته بعد از قطع دارو پری بیاد
الهی و ربی من لی غیرک.
منتظر جون نگران نباش ایشالله پیدا میشه تا نریم تهران معلوم نمیشه ...جنوب هر چی میخوایم بخریم مغازه دارا میگن برا تعیین نرخ جدید جنسا تو گمرگ موندن جنس خیلی کم هست و گرون شدع .... شاید دارو ها هم تو گمرک موندن . خدا کنه بخاطر کمبود دارو گرون نشه...
الهی و ربی من لی غیرک.
ستاره جان من فعلا نرفتم دنبال دارو ...
فعلا فقط استرسشو گرفتم ..تهران بودم مشکلی نداشتم ..
اینکه چن نفر از دوستان سیکلشون بخاطر پیدا نکردن دارو کنسل شده منو ناراحت کرد!
در مورد اچ دی هم بهم گفت از روز 5قاعدگی بخور 21عدد....پریود شدی بیا
توکل به خدا ....امیدوارم از این روزا همش خاطره خوبش برامون بمونه .... احتمالا منم اچ دی تا روز ۲۱ بخورم چون میخوام با کار شوهرم هماهنگ کنم که زود بیام برگردم و برا روزهای قبل انتقال تنها نمونم بدم میاد تنها باشم سخته ... به نظرتون اشتباه میکنم که چهار روز زودتر قرص رو قطع کنم؟
الهی و ربی من لی غیرک.
سلام بچه ها خیلی وقته نتونستم بیام سایت کلی باید بخونم ببینم در چه حالی هستید . منم خدا رو شکر می گذرونم دارم وارد هفته 35 می شم برای همتون از ته دل دعا می کنم خیلی زود مامان بشید بچه ها ناامید نباشید بالاخره ته این راه با نی نی همراهه فقط باید پیگیر باشید لیدا جون ناراحت شدم سیکلت کنسل شد به نظرم باید با اون شماره که فکر کنم 1490 هست تماس می گرفتی و می گفتی کدوم داروخونه داروهات رو داره یا به طرازی می گفتی به داروتو عوض کنه وقتی نیست . بعید می دونم داروخونه های دیگه داروتو نداشته باشن . یکی از مشکلاتت اینه که تهران نیستی و کسی رو نداری ولی به نظرم ارزش داشت تا بمونی و به هر نحوی شده داروهاتو پیدا کنی . سیزده ابان . 29 فروردین . انتقال خون بالاخره یه جا باید دارو پیدا می شد . ایشالا خدا کمکت کنه . مظلوم جون از خدا می خوام خیلی زود درمان رو شروع کنی و مامان بشی ارغوان جون اگه تکمیلی داری که هزینه رو پرداخت می کنی بعد می ری از تکمیلی می گیری فقط یه چیزی که اگه تامین اجتماعی داری هم یه مبلغی می تونی از اونجا بگیری من تصمیم دارم برا زایمان برم نیکان با طرازی قیمتش با ابان یکیه ولی نوساز تره و همه از پرسنل و مکانش تعریف می کنن. زنگ زدم گفت 5500 تومن . ایشالا به سلامتی دخمل هات رو بدنیا بیاری رز جونم به سلامتی خوشحالم که اوضاع اسپرم خوب شده احتمالا ایندفعه کیفیت جنین هات بهتره و ایشالا مامان می شی . شیدا جون ماشالا چه زود گذشت انگار همین دیروز بود تو ماه ها اخر گفتی سیسمونی رو چیدی ایشالا همیشه سلامت و شاداب باشن
انا جون نمیدونم چرا این قدر نا امید شدم یه جورایی سر در گمم از طرفی حتی تو خارج هم میگن شانس روش های کمک باروری بین 25 تا 40 درصده به صورت میانگین میگن هر کس 3 بار میکروی منفی داشته باشه طبیعیه اگه بار 4 ام هم منفی شد اون وقت میگن شکست پی در پی اینا یه جورایی نشون میده نباید خیلی امید به موفقیت تو بار اول تا سوم داشته باشیم و این خیلی بده مهدیه جون پس تو هم حس منو داری کاش خودم دکتر بودم همه رو خودم بررسی میکردم انگار دارم به دکترا هم بی اعتماد میشم ستاره و منتظر عزیز امیدوارم که به حق این ماه عزیز و پر برکت سیکلتون رو با دل خوش به پایان برسونین دلارا جون فدای اسکیمو هات عزیزم حتما تلاش میکنن تا صاحب مادر مهربونی مثل شما باشن الهی که 14 روز دیگه خوش خبر میای عزیزم سودا جون بیا بگو سونو رفتی ؟ مهکان جان اگه عدد ذخیره بالاست اصولا متفورمین رو میدن برای اینکه کیفیت تخمک ها بهتر بشه و هایپری هم پیش نیاد و اما همه ویتامین ها و ومکمل ها و مخصوصا ویتامین دی برای کیفیت تخمک لازمه ارامش جان برات ارزوی موفقیت میکنم عزیزم چقدر خبرای خوب دو هفته دیگه قراره داشته باشیم منتظر معجزه عزیز همشهری خوبم وای این چه خبر بدی بود خوندم خیلی خیلی ناراحت شدم ان شاء ا... جواب اسکنش عالیه و مشکلی نیست و خدا هم خودش به زودی معجزه اش رو شامل حالتون میکنه و یه فرشته کوچولو تو دلت میذاره امیدوارم بیای و خبر بدی که اسکن همسرت عالی بوده و حال همسرت خوبه فاطیما جان به سلامتی عزیزم ان شاء ا... کلی جنین عالی داشته باشیو به سلامت انتقالشون بدی زری جان از دادی عزیزم ؟ فاطیما جان ان شاء ا... که مامان شدی اساسی که این قدر زود بی بی نشون داده مامان طلا جون فرقی نمیکنه که هر دارویی حتی استامینوفن ساده هم وقتی مال کارخونه های مختلف باشه ، شکل ظاهریش و رنگش فرق داره اما عزیزم لطفا بدون تجویز دکتر استفاده نکن این داروهای هورمونی تاثیرات بد هم میتونن داشته باشن حتما باید دکتر تشخیص بده برای استفاده از اونها شاپری جان منم 500 تا
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو