2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
سلام وصبح بخیر سارا جون ان شالله که مثبت بشی..... انا جون مشکل اینجاست که من پنج پری سونو شدم اچ دی وپردنیزوول رو هم تجویز کرد...یه دوهفته خوردم اما سیکلم رو کنسل کردم ... دیگه این سری که برم پیش طرازی باید اول تا سوم برم که داروهای اصلی رو تعیین کنه ! توکل بر خدا ! سوگل جان ممنون که برامون دعا میکنی .. سمی جان دیگه چیزی به تولد پرنسست نمونده ....ان شالله به سلامتی !
آرزو جون نه همون ۱۴ برو... من جنین ۴ روزه داشتم.... دفعه قبلم بلاست بود.... زودتر از ۱۴ نبود آزم.... عزیزم همون ۱۴ برو که الکی استرس بهت وارد نشه..... شاینا جون حالا این سریمخواستی میتونی احتیتطا یه ماه قبلش که ال دی داری هم بری سونو بشی هم یه ویزیتی بشی و شرح حال بدی تا با خیال راحت سیکلت شروع بشه.... اگه احیاطا قبول کرد لااقل برا دو سه روزتم دارو بده جلوتر باشی.... حالا باز ببین خودت چطور صلاح میدونی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دیروز رفتم آز دادم ولی متاسفانه منفی بود... دیگه داروهامو قطع کردم..روز 15 بود متاسفانه فریز ندارم. . این بار اولین بارم بود که آی وی اف میکردم.رفتم رویان.9 تا تخمک .7 تا جنین .2 تا انتقال دادند ولی گفتن 5 تا باقی مونده کیفیت برای فریز ندارند.. ناباروری ما جزء ناشناخته هاست... ولی بارم منتظر معجزه ام از طرف خدا ..واسه خدا کاری نداره طفلی شوهرم میگفت تو برو آزمایش من مطمئن هستم که مثبته... بعدش هم که دید منفیه گفت فدای سرت ولی می دونم تو دلش چی بود هر ردز واسه دو قلوهامون دعا میخوند ... نمی دونم حکمت خدا چیه ولی امیدوارم به رحمتش ممنونم از همگی شما که دلداریم دادین..واسم دعا کنین
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
آنا جونم برای من هم کامل عستش من به اشتباه تاریخ رو زدم و گفتم ٢١وگرنه منم ویزیت شدم ال دی و پرد و سوپراکل گرفتم و گفت اول تا سوم پری بیا برای انتقال انا جون لطف میکنی مدارک و راه و روش تایید از کارگزاری رو توضیح بدی و اینکه چقدر زمان میبره؟
منتظر معجزه جان امیدوارم درمان همسرت خیلی زود به نتیجه برسه و تو سالیان سال در کنار همسرت خوشبخت و خوشحال زندگی کنی بچه ها یه سوال داشتم.من اخیرا قبل از پریود و حین پریود دردهایی در ناحیه تخمدانها و رحم حس میکنم.مثل اینکه کسی اون ناحیه ها رو بشکون بگیره.به لحظه این دردها به سراغم میاد.فک میکردم نکنه کیست باشه ماه پیش رفتم سونو چیزی نبود.یادم رفت دلیل این دردو از دکتر بپرسم.کسی این حالتها رو تجربه کرده؟بنظرتون طبیعیه؟
آرزو جون متاسفانه وقت دهی نوبت اول طرازی حداقل برا دو ماه بعده.... فکر نکنم زودتر بتونی.... مگه اینکه کسی وقت نوبت اولی داشته باشه نره جاشو بده بهت.... زری جون میدونم سخته اما حتما پیگیر درمان شو.... عزیزم کسایی که مشکلات ایمنی و انعقادیشون بعدا معلوم میشه هم جزء بدون علتها محسوب میشدن.... یعنی اگه منم همسرم مشکل نداشت با کلکسیونی از مشکلاتی که داشتم بدون علت محسوب میشدم.... پس حتما پیگیر آزمایشاتت باش.... در ضمن بگو دکترت بررسی کنه ببینع چرا انقدر جنینات کیفیشون پایین بوده که ۵ تاشون به فریز نرسیدن.... این نشونه ها همشون یه علامته که نشون میده همچینم بدون علت نیستی.... فقط کافیه دکترت بررسی کنه علت رو پیدا کنه.... وگرنه اگه بدون علت بودی الان لااقل باید کلی جنین با کیفیت میداشتی.... منتظر جون پس اوکی.... عزیزم برا تایید هیچی نمیخواد.... احتیاطا هر چی آز و سونو دارین با خودت ببر اما هیچ وقت برا من لازم نشدن.... فقط نسخه رو داشته باشی کافیه.... حالا احتیاطا خودت یا همسرت اگه آزی چیزی دارین که نشون میده نابارورین هم با خودت ببر اکا بازم میگم همون نسخه کافیه!!!! برا تامین اجتماعی شعبه پاسداران تعطیل شده.... همون روبروی ۱۳ آبانو برو.... وقت کاریشونم تا ۱۲ یا ۲ هست.... آیسودا جون نگران تباش اکثرمون داشتیم.... مث اینکه عضله پشت پات بگیره.... انگاری یه چیزی تو تخمدانت همونطوری میگیره بعد ول میکنه.... طبیعیه.... یه چند ماهی زمان میبره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من الان دومی رو باردارم. کسی ازم پرسیده که تعیین جنسیت می خواست ، که گفتم اگه دوستان تجربه ای دارند به ایشون منتقل کنم. نازی جون من خودم باردارم. برای کسی پرسیدم. سیکلت شروع شده؟ انتقالت چه زمانی است؟ انشالله که نتیجه میگیری.
،، أ من یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء،، ختم ۱۴۰۰۰ صلوات به نیت شفای همسر منتظر معجزه سهم من 5000 صلوات شاینا ۵۰۰ فاطیما۶۶ ۵۰۰ منتظر ۵۰۰ تورک انا ۱۰۰۰ مهکان ۱۰۰۰ ایسودا ۵۰۰ ستاره ۵۰۰ دلارا ۵۰۰ اتریسا ۵۰۰ فوزی ۵۰۰ یه دوست 2000 لاله سرخ 500 ژینو 500 خدا همه دوستان رو به حاجت قلبی شون برسونه .آمین با لطف دوستان ختم صلوات تموم شد ان شا الله خدا همسر منتظر معجزه جون رو شفای کامل بده
(( وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی الله فَهُوَ حَسبُهُ)) //////// و هرکس که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند
منتظر جان خیلی حالم گرفته شده حالم گرفته بود این چند روز دیگه امروز با خوندن پستت اون ته مونده انرژیم هم از بین رفت امیدوارم خدا خودش تو این ماه های عزیز نظر لطفش رو شامل حال همه بیمارا من جمله همسر شما کنه گلم ان شاء ا... شفای کامل میگیره ما هم شبهای قدر براش دعا میکنیم من حالتو درک میکنم منم این روزا حال خوشی ندارم همسر من هم یه مشکل قلبی مادر زادی داشت که تو این 12 سال هر کاریش کردم موفق نشدم راضیش کنم بریم دکتر تا اینکه دو هفته قبل حالش بد شد یه کم بردمش دکتر ، دکتر میگه باید عمل بشه دیگه داره دیر هم میشه شوهرم هم میگه میترسم و عمل نمیکنم منم شبا کارم شده اینکه وقتی میخوابه نگاش میکنم و گریه میکنم ان شاء ا... خدا اول از همه سلامتی بده به همه بیمارا هم به لطف خودش شفا بده سوگل جان التماس دعا عزیزم انا جون تقلید که چه عرض کنم ، فقط اون جاهایی رو که دلشون بخواد تقلید میکنن مثلا اونجاها مشکل هزینه مطرح نیست اما اینجا بیمه ها هیچ حمایتی نمیکنن البته در مورد تعداد جنین باید بگم هر جنین اضافه تو هر انتقال ، 5 درصد شانس رو افزایش میده ، یه جنین شانسش 25 درصده دو تا 30 درصد سه تا 35 درصد این جوری نیست که دو تا جنین شانس رو به 50 برسونه مثلا یکی از دلایلی که اینجا دوز بیشتری دارو استفاده میکنن و تعداد بیشتری جنین انتقال میدن فک کنم همین مساله بیمه ها باشه چون تو هر بار پانکچر باید نزدیک 4 تومن هزینه کنیم و این تو کشورای دیگه مجونیه جالبه که ادعای اینم دارن که باید جمعیت زیاد بشه هیچ حمایتی هم نکنن اون وقت ملت جون بکنن خواسته های اینا رو براورده کنن سارا جان ان شاء ا... که هفته دیگه با خبر خوش و بتای عالی بیای عزیزم زری جان خیلی ناراحت شدم میدونم الان حال خوبی ندارین برای همسرت هم خیلی ناراحت شدم یاد همسر خودم میوفتم که چقدر امید داشت ان شاء ا... خواسته دلتون با لطف و معجزه خدا براتون برا اورده بشه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو