2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون آزاد بود..... عزیزم چون طرازی با بیمخ کار نمیکنه کلا آزاد باید پولشوبدیم بعدا از بیمه بگیریم.... هزینه عملام حدود ۳۶۰۰ شد.... یه ۴۴۰ هم هزینه فریز یه ساله جنینام شد!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سعاد جون ببخشید دیر جواب دادم راستش زمانی که من عمل هیسترو را انجام دادم تو خود مرکز انجام دادم و برگه ای به من ندادن که بیمارستان مهرگان عمل کنم فقط یه معرفی نامه دکتر نوشت بردم مرکز که گفت صبح زود به همراه شناسنامه و همراه بیا و اولین نفری بودم که رفتم اتاق عمل
این نیز بگذرد...
ستاره جون با ۱۴۹۰ تماس بگیرین و بگین تکلیفمون چیه؟ بگین پشت سر هم سیکلامون کنسل میشه.... اعتراض کنین شاید یه تلنگری بخورن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام
کاش طرازی امپولا رو برام مینوشت که از حالا بگردم تا پیدا کنم ....
حالا چکار کنیم ?!
خوب شد که سیکلمو کنسل کردم فعلا .. اناجان بنظرت برم داروهارو جلو جلو برام بنویسه ? این کارو میکنه ?! فاطیما ان شالله که خیر باشه .....
شاینا جان بستگی به وضعیتت داره برای بعضیا منوگون و‌فوستیمون مینویسه. برای بعضی دیگهدمریونال یا گونال اف
(( وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی الله فَهُوَ حَسبُهُ)) //////// و هرکس که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند
فاطیما جون عزیزم ایشالله که همینطوره و مامان شدی اساسی.... شاسنا جون عزیزم آخه از الان تعداد داروهات مشخص نمیشن که.... سونوی روز سوم واسه همینه دیگه.... والا حالا مثلا میتونه تا یه تعداد برات بنویسه اما اینطور که به نظر میاد و با تعداد کمتر میدن فکر کنم مجبوری چند تا نسخه دارو برات بنویسه تهیه کنی.... تازه اگه بنویسه.... والا داروها تقریبا یکین و تعدادشون فرق میکنه.... مثلا طرازی مریونالو خیلی قبول داره اما خوب داروی کمیاب تریه.... معمولا یه تغداد از خونواده مریونال مینویسه یه تعداد از خونواده گونال... مریونال یا منوگون، مونپور، منوتروپین و ..... گونال، فوستیمون و .... خلاصه تو این عیاراست شاینا جون..... ولی نمیدونم نسخه میکنه برات یا نه... خوب آزادم بخوایی بخری خیلی گرونتر در میاد.... فاطیما جون برو حالشو ببر عزیزم.... فکرای بد نکن.... فقط انرژی + رو به سمت خودت جذب کن عزیز دلم....