2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
مهدیه جون نا امید نشو...خیلی مثل من هستن که بدون علت باردار نمیشن...شوهرشونم هم مشکلی نداره..یا حتی خودشونم مشکلی ندارن..که ناباروری با علل ناشناخته است.. فقط اون بالا سری بخواد حله گلم.. شب تاریک و سنگستان و نو مست قدح از دست من بفتاد و نشکست نگهدارنده اش نیکو نگه داشت وگرنه صد قدح نفتاده بشکست این دو بیتی خیلی حرف ها داره
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
سلام دوستان دیروز رفتم مطب طرازی دکتر سونو کرد وداروهای انتقال رو بهم داد و یه نامه ازدکتر توکلی داشتم که نوشته بود سرم داشته باشم دکتر گفت منم تو پروندت نوشتم که داشته باشی ...داروهام شد اچ دی واسپرین و پردنیزولون (روزی دو تا)و فولیک 5 ومولتی دیلی و کلسی کیر روزی یکی و امپول دی 3 سه هفته ای یه بار .سرم هم دارم... ماه دیگه روز یک تاسه پریودی باید برم سونو و امپولا شروع بشه ... فقط چند تا سوال یادم رفت بپرسم فردا تماس میگیرم میپرسم . انا جون و دوستان عزیز اگه میدونستید بگید ...که بسته اچ دی رو از پنج پری کامل بخورم و بعد پری برم برا سونو یا این ماه تاروز 21 پری بخورم ؟؟تا انتقال معمولا چند بار دکتر میگه برا سونو مراجعه کنم برام سخته بمونم هتل از اول پریودی تا انتقال چون شوهرم سر کار نمیخوام و برا پانکچر میتونه بیاد نمیخوام زیاد تنها بمونم تازه بعد انتقال هم سخته بمونم توی یه اتاق .مثه زندان میمونه ...بیش از دو هفته ... کلا سخته استراحت و یه جا موندن .
الهی و ربی من لی غیرک.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مست
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
سلام من سری اول که با طرازی بودم شکمم اب اورد که خودم روز هفتم انتقال متوجه شدم از اولم شد ۳۷ واز دوم صفر که دکتر گفت سقط شده به همین دلیل سری دوم سرم و خراش اندومتر داشتم ولی متاسفانه زمان انتقال دکتر گفت جنینات که از فریز باز شدن کیفیتشون بد شده ولی امیدت به خدا باشه ایشالا که بگیره .
ستاره جون منم فردا وقت دارم .میشه روز پنجم که ببینم اگر شد از فردا ال دی شروع کنه واسم چون من بعد دوسال دوباره میخوام برم پیش دکتر واسه من این طوری بود از روز ۳ یا ۵ ال دی میخوردم یه بسته کامل بعد از ۵ روز پری میشدم روز دوم سونو که دکتر بعدش داروهای تحریک تخمک گذاری مینوشت البته سوپر فکتم از روز ۱۷ پری همزمان با ال دی داشتم.
نمیخواد بمونی تهران من از اول پری تا انتقال ۳ بار سونو کرد بعد دفعه اخر نامه عمل میده واسه عمل ۷:۳۰ بیمارستان ابان بودم ۸ میرفتم داخل البته بستگی به بدنت داره که چقدر به داروها جواب بده
ممنونم آناجون و زری جون همه چیو میسپارم به خودش فعلا کار دیگه ای ازم بر نمیاد.دوستان کاش از دکترتون میپرسیدین اگه اجازه بدن تو شهر خودتون با یه متخصص زنان سونو بشین.اینجوری کمتر اذیت میشین.
سلام دوستان عیدتون مبارک باشه اگه خواستی اصفهان بیای آدرس پل بزرگمهر خیابان مشتاق مرکز ناباروری مشتاق. برای نوبت دکتر کلانتر صبح زود مطب باش شاید نوبت گیرت اومد البتهقبلش باید بری پرونده تشکیل بدی که یه سونو میشی تست پاپ اسمیر میگیرن و دکتر معاینه انجام میده بعداز دکتر کلانتر نوبت بگیر بعد هم اگه نیاز به لاپاراسکوپی داشته باشی دکتر خودش جراحی میکنه ولى تشخیص دکتر خیلی خوبه ان شاالله موفق باشی هزینه هم پنج ملیون برای میکرو کنار بذار
این نیز بگذرد...