2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
آیسودا جون من عملا هفته ۲ کوچکترین علامتی نداشتم.... فقط هفته اول یه سری علایم داشتم که مطمئنا مال بارداری نبود و برا داروها بود.... مثل درد پری، پاها، کمر،سینه، تخمدانا، تیرکشیدن و .... اما هفته دوم کلا همه علایمم پر کشیدن و رفتن.... یعنی بی علامت ترین بودم.... پس به این چیزا توجه نکن.... در عوض بعضی دوستات پر علایم بودن...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون من واسه انتقال روزی پنج تا استروژن بجای استرادیول میخوردم امپول استرادیولم زدم حالا تقریبایه هفته است قطع کردم اما پری نشدم؟!!شمایا دوستان تجربه ای تو این زمینه ندارین؟بنظرت پروسژسترون بخورم چندروز؟اخه همیشه باخوردن این دوتا باهم پری میشدم...
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق نی نی جون اگر بتونی بری تهران خیلی بهتره این تجربه ای که من بدست اوردمه و حالا جنینهام شهر دیگن اماخودم بایدبیام تهران و ازدکترا مشاوره بگیرم حالا ایا دکنرخودم قبول بکنه یانکنه. توی مباحثی که در ای وی اف های ناموفق پیش میاد تهران خیلی از شهرستانها جلوتره. امااصفهان هم اگر هستی مرکز مشتاق من شنیدم دکترهای باتجربه خوبی داره. اما بازم بنظرم سختی راهو تخحمل کن و بیاتهران
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام من امروز خونریزیم بیشتر شده و دیگه لکه نیست... امروز روز 12 ام انتقالم ..دارم خل میشم ، الان ینی پریود شدم یا نه این خونریزی چیز دیگه ای مثلاً لانه گزینی؟!!!!؟! از جمعه لکه بینی دارم..امروز هم رفتم پروژسترون ها رو تزریق کردم.. آنا جون پروژسترون ها رو ادامه بدم یا نه دیگه پریود شدم؟! راهنماییم کنین لطفاً. ..وای که چقدر بلاتکلیفی بده روز آزمایشم 5 شنبه است، به نظرتون با این شرایط اصلا آزمایش بدم؟
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
عاشق نی نی جان من اصفهان انجام دادم مهربانی. و یکی دیگه از بچه های اینجا اصفهان انجام دادن که این دوتا مامان شدن من هنوز منتظرم. اگه مرکز اصفهان رفتی فقط از دکتر کلانتر نوبت بگیر و هزینه هاش هم با ابن سینا تهران فرقی نداره
این نیز بگذرد...
صبور جان من تجربه استروژن خالیو ندارم.... والا نمیدونم چی بگم... باز لاله جون تو این زمینه ها اطلاعاتش خیلی بیشتره... فدات آیسودا جون.... زری جون من جای تو باشم قبل آز قطع نمیکنم.... چون احتمال داره پری نباشه.... عزیزم منم بعد سونوی قلب خونریزی داشتم... مریم جان یکی دو صفحه قبل برا دوستمون توضیح دادم.... الان برات کوپیش میکنم.... اینم کوپی: عاشق نی نی جون فرقش خیلی جزئیه.... تقریبا مثل همن و فقط تو مرحله لقاح فرق دارن... تو آی وی اف اسپرم و تخمک کنار هم قرار میگیرن و خودشون باید لقاح پیدا کنن.... که شرطش داشتن تحرک تا حدی هست.... میکرو اسپرم رو مستقیما داخل تخمک تزریق میکنن، یعنی لقاحشم توسط جنین شناسه... عزیزم فقط یه چیزی الان معمولا اکثر مراکز همون میکرو رو انجام میدن فقط چون اسم آی وی اف آشناتره میگن آی وی اف.... پس بدون که فرق زیادی ندارن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال درباره امپول پروژسترون بعد از انتقال بزنه حتی در موعد پری هم پری نمیاد تا قطع امپول؟ یا حتی اگه امپول بزنی و باردار نباشی در موعد پری پری میاد؟ کلا رابطه امپول پروژسترون با پری و بارداری توضیح بدید ممنون
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
فقط یه روز برو برای تشکیل پرونده که یه متخصص زنان ویزیتت میکنه بعدش نوبت برای کلانتر بگیر برا چندماه بعدش خیلی هم شلوغه باید حوصله داشته باشی میگن اگه یه روز صبح زود ساعت 5 اونجا باشی و اسم بنویسی شاید بتونی جز 5 نفر اول باشی و نوبت کلانتر بگیری البته خودم تجربه نکردم