2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047792 بازدید | 684626 پست
عاشق نی نی آهان حواسم نبود... فکر کردم رویان میری.... هزینه عمل پانکچر و انتقال رویانو نمیدونم.... اما فکر نکنم بیشتر از ۴-۵ تومن بشه... اما یادمه مال رویان حدودای ۳ تومن بود.... حداقل هزینت ۵ تومنه.... مثلا من بیمارستان آبان انجام دادم حدودا با دارو و ویزیت و سونوهام شد ۶/۵-۷ تومن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو پری بری شاید برا آز روزهای هورمونی جلو بیفتی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عاشق نی نی جان عزیزم مگه تهرانی؟. رویان تهرانه میدونی؟ بیمارستان آبانم تهرانه.... رویان فکر نکنم فردا باشه... لااقل برا تشکیل پرونده فکر نکنم باشن.... حالا تماس بگیر.... چون احتمال داره برا کسایی که تو سیکلن باشن....
فدا جون قربونت این چه حرفیه عزیزم؟ عزبز دلم من فقط شبا و روزای تعطیل کمتر میتونم اینجا سر بزنم.... عزیز دلم میدونم منفی شدن خیلی سخته.... عزیز دلم تو این شرایط واقعا آدم نمیدونه چی بگه.... فقط خودتو نباز و یکم به خودت فرصت بده.... از خدا میخوام به زودی تلخی این متفی رو به شیرینی تبدیل کن!!!!
سلام دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین.بچه ها یه چیزی ذهنمو مشغول کرده!من همیشه موقع پری زیر دلم و پاهام سرد میشه...همش یادم میره از دکتر علتشو بپرسم،شماها هم همینطورین؟من الان پری شدم یادم افتاد.البته الان زیر دلم و پهلوهامو با روغن زیتون ماساژ میدم.احساس میکنم گرم شده.یکیم بعد عمل پانکجرم روز اول پری لکه بینی ام سیاهه.از عوارض پانکچره؟
تورک آنا جون نه تهران نیستم.نمیدونستم رویان تهرانه.من میخوام برم اصفهان.خواهشا هرکی اصفهان میکرو کرده بیاد بهم بگه چقد هزینه کرده و کدوم دکترش بهتره.آخه من میخوام وام بگیرم.میخوام ببینم چقد هزینه داره.ممنون میشم راهنماییم کنید
آیسودا جون عزیزم منم همینطوری بودم.... پاهام و زیر شکمم حتی واژنم یخ یخ میشد.... عزیزم اینا نشونه رحم سرده و خودش میتونه علت ناباروری باشه.... صفحه ۷ تاپیکمون لینک درمان رحم سرد رو یه نگاه بنداز.... من اینا رو رعایت کردم.... اینارو برا یکی دیگه از دوستان نوشتم برات مجدد کوپی میکنم...
پرنسس جوجوی عزیزم منم رحمم سرد بود.... خوب جونم واست بگه هم طبعم سرد بود هم رحمم... من تقریبا یه سال قبل میکروی سومم این نکاتو رعایت کردم.... عزیزم حرفایی که میزنم قانون نیستن چون من هیچ کسیو تقلید نکردم.... چون بدن با بدن و رفلکس با رفلکس فرق داره اما یه سریاش شامل همه میشه.... خوب اولا آب سرد رو کلا کنار گذاشتم.... حتی اوایل قبل اینکه حس کنم بدنم داره به درمان جواب میده آب ولرمم میخوردم.... پس یعنی یخ و آب خنک تعطیل.... آب خوردن حتی از نوع ولرمشم بعد نزدیکی و حموم ممنوع.... یعنی تقریبا تا یه ساعت آب نمیخوردم.... شستشو بعد نزدیکی تا یه ساعت ممنوع، چون دهانه واژن باز شده.... با توجه به سرد بودن طبعم تقریبا کلیه سردیجات تا حد امکان حذف و در صورتی که مجبور به استفاده بودم از مصلحش استفاده میکردم.... مثلا مرغ رو با زنجفیل و ادویه جات سردیشو میگرفتم.... اما همه میوه جات سرد رو کلا حذف کردم.... یه سال تموم هندونه، خیار، گوجه، مرکبات و .... همه تعطیل.... تو حسرت تک تکشون بودم.... در عوض گرمیجاتو به رژیمن اضافه کردم.... میوه همفقط میوه های با طبع گرم مثل موز و سیب و خربزه و و طالبی و انگور و انار شیرین و .... میخوردم!!!! به سرد بودن طبعم برا تغذیه تاکید میکنم که بدونی لزومی نداره طبع شمام سرد باشه، چون اگه تاپیک درمان رحم سرد رو که صفحه ۷ لینکشو گذاشتم مطالعه کنی میبینی با طبع گرمم رحم سرد داریم.... یعنی قرار نیست یکی رحمش سرده حتما طبعشم سرد باشه.... کسی که با طبع گرم رحم سرد داره در کنار خوردن گرمیجات یه سری خنکی مثل کاسنی هم باید بخوره که اعتدال بدنش به هم نریزه.... آهان یه نکته مهم و اما سختش.... موقع پری به هیچ وجه حموم نرفتم... یعنی تا یه هفته حموم تعطیل.... خودمم فقط تمیز میکردم و شستشو بعد دستشویی هم تعطیل بود.... میتونی از کاغذ مرطوب استفاده کنی.... البته این قسمتش خیلی سخته.... مجبور شدی میتونی فقط سرتو بشوری.... اما پایین تنت نباید آب بهش بخوره.... آهان یه چیز دیگه هم که رعایت کردم این بود که از یه سال قبل شلوار و جوراب و کمربند پشم رو همش داشتم.... باورت میشه؟ حتی تو فصل گرم.... اوایل پاهام و زیر شکمم و واژنم همیشه یخ بودن.... اما به مرور تغییر رو حس میکردم.... برا همین میتونستم شدت رژیمم رو کنترل کنم و کم و زیادش کنم.... خلاصه این کارایی بود که من انجام دادم.... تو هم باید مطالعه کنی و با تجربه قلق بدنت رو بدست بیاری.... فقط از روش هیچ کسی کورکورانه تقلید نکن.... خودت به مرور میفهمی که چیکار کنی.... کافیه استارتش رو بزنی....
سلام به همگی عیدتون مبارک باشه آنا جون ممنون که با توجه به شرایط تون به سوالهای ما جواب میدید خانوم مهربون.انشالا که خودتون و خانوم کوچولو خوب و سلامت باشید منو ببخشبد یه سوال: می تونم بپرسم شما هفته دوم انتقال چه علامت هایی داشتید؟یعنی درد تخمدان و درد زیر دلتون کمتر شده بود؟ از روز هفتم به بعد؟
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
در ضمن آیسودا جون این پزشکای مدرن بحث رحم سرد و این چیزا رو معمولا قبول ندارن.... اما من بعد اینکه با این بحث آشنا شدم تازه یاد تک تک حرفای مادربزرگم افتادم که همیشه به نظرم غلط بودن اما عملا رعایت همونا نجاتم داد.... کاش همون موقعها که مادربزرگم میگفت رعایت میکردم....