2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
به سلامتی ارزو جون ان شا الله خدا نی نی تو واست حفظ کنه عزیزم.💖
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
من هنوز لکه بینی دارم ...دیگه شیاف استفاده نمیکنم و 3 تا آمپول پروژسترون یکجا تزریق میکنم.. واسم دعا کنین... از مامایی که پیش دکترم کار میکنه پرسیدم. .گفت استراحت نسبی کافیه.ولی از ترسم اکثرا درلز میکشم و کاری انجام نمیدم.. حتی واسه تزریق هم با آژانس رفتم و اومدم که پیاده روی نداشته باشم. ..
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ماه باید امپولاتو شروع میکردم و روز هفتم میرفتم یزد که خدا نخواست و نشد ۲ میکرو ودر مجموع ۵ انتقال جنین ناموفق داشتم ۳ تاش رویان و ۲ تای اخرم پیش خانم دکتر طرازی بودم اخرین میکرو مربوط به سال ۹۲ میشه چون درس می‌خواندم شرایطش پیش نیومد. مشکل از همسرم هستش تعداد اسپرم ۱۰۰ هزار تاس این اواخر شده بود تقریبا صفر که رفتیم پیش دکتر صاحب کشاف و با امپول و دارو شد ۳ میلیون
ارزو جان درسته باید اسپرین رو قطع کنی و شیاف اضاف کنی هماتوم چیز خاصی نیست یه لخته خون کوچیکه که با استراحت خوب میشه پرنسس جون بادکش تخمدان و خوردن چیزای گرم باعث گرم شدن رحم میشه پرهیز از حموم کردن تو پری هم خیلی موثره بستن کمر و شکم با یه شال هم کمک میکنه خیلی برای انتقال جنین فریز هم یه ماه ال دی میدن ماه بعد روز 3 پری سونو انجام میشه و بعد استرادیول شرع میشه و از 4 روز قبل از انتقال هم امپولای پروژسترون شروع میشن اوا جون در مورد سونو در اب چیزی نمیدونم عزیزم اما در مورد رفتن تو سیکل بدون عمل همسرتون باهات موافقم سبزه جان ممکنه بعد از انتقال هپارین یا سلکسان هم داشته باشی ژینو جان امیدوارم این سری با دست پر از سیکل خارج بشی عزیزم
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بهار جان والا هزینه آزها حدودای ۹۰۰ الی یه میلیون و نهایتا دو میلیونه با بیمه پایه.... تکمیلیم باید ببینی آزمایشگاه بهار داره یا نه.... من فقط میدونم نیلو کارت طلایی دانا رو باهاش قرارداد داره.... عزیزم کاری نداره زنگ بزن بپرس.... آرزو جون ترشحاتو داری عزیزم نترس.... من فقط برا جلوگیری از عفونت پد روزانه میذارم و به محض خیس شدن عوضش میکنم.... عزیزم پس همین آسپرین رو قطع کرده کافیه نگران نباش..... بعدا اگه بهتر شدی احتمالا مجدد برات تجویز کنه.... پس خدارو شکر تالاپ تولوپ قلبشم که شنیدی.... نگران نباش.... همه چیو بسپار به اون بالا سریه.... سبزه جون عزیزم به سلامتی.... به این فکر نکن چی داری چی نداری.... تو سیکل که میری خودش کلی استرس داره دیگه خودتو درگیر این چیزا نکن.... نهایت شاید همین پروژسترون و سلکسان باشه.... عسل جون بدن با بدن فرق داره.... بدون تاخیرم داشتیم با تاخیرم داشتیم.... خیلی بهش فکر نکن.... پری خانوم هر وقت دلش بخواد میاد.... زری جون خوب احتیاط شرط عقله.... کار خوبی میکنی.... فقط اگه استراحتت زیادتر شده مایعات و آب خیلی زیادتر بخور تا یبوست نشی.. . ژینو جون کاش از این دکتر به اون دکتر نری.... به یه دکتر بچسب و وادارش کن همه چیو بررسی کنی.... من با طرازی منفیم داشتم + هم داشتم.... اگه با یه متفی بیخیال میشدم و میرفتم پیش یه دکتر دیگه مگه اون یکی میخواست معجزه کنه.... عزیزم این سیکلا یه سری پروتکلهای تعریف شدن.... مهم پیدا کردن علت منفی شدنه.... بهت توصیه میکنم به جای عوض کردن دکتر بررسیای تکمیلیو انجام بدی عزیزم..... لی لی جون آره عزیزم من همیشه پاهام و زیر شکمم و واژنم یخ بود.... میدونی باید چند جانبه رفت جلو.... هم با رعایت پوشش.... هم تغذیه و .... هم بحث آب و پری و حموم و .... منم بعضی وقتا کیسه آب گرم میذاشتم اما به نظرم فقط دوره پری کافی نیست.... همیشه باید رعایت کرد....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک انا عزیز سری اخر سرم ای وی ای جی داشتم هپارین ،ویتامین ب ۱۲ و ۶ خراش اندومتر و هر چیزی که فرکشو بکنی ولی نشد از طرازی راضی بودم فقط دستمزد اضافی میگیره که من از پیش برنمیام متاسفانه
و مورد دیگه اینه که تا بخوام نوبت بگیرم از خانم دکتر ممکنه حدود ۲ ماه طول بکشه ولی دکتر قوامی نوبت دهی روزانه هستش راستش همسری ۶ ماه امپول میزنه نمیخوام بیشتر از این طولانی بشه چون عوارض دارن
ژینو جون عزیزم منظورم این نبود که حتما پیش طرازی بری.... منظورم این بود این دکتر اون دکتر نکنی.... پس اگه قوامیو انتخاب کردی سعی کن باهاش ادامه بدی.... البته ایشالله همین بار اول میگیره و خلاص میشی.... عزیزم کاریوتایپم دادین؟ رحم و لگنت کاملا بررسی شدن؟ آندومتریوز نداری؟ سعی کن از قوامی بخوایی علت منفی شدنت رو پیدا کنه.... چون خیلی سخته هی الکی الکی بری تو سیکل.... چون به نظرم وقتی - میشه یعنی یه چیزی این وسط مانع + شدن میشه.... ایشالله این دفعه دیگه مامان میشی.... چون میدونم انتظار کشیدن یعنی چی.... ایشالله خدا معجزش رو شامل حالت کنه و با همین آمپولایی که شوشو زده بزنه و معجزه بشه و طبیعی مامان بشی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط ژینو جون گفتی دستمزد..... نمیدونم کی باهاش انجام دادی اما طرازی الان کخ دستمزد نمیگیره.... کلا با بیمارستان طرفی.... من اخیرا که بهمن ۹۴ انتقال دادم هزینه پانکچر و انتقالم کلا شد ۳۶۰۰ تومن..... خواستم در جریان قیمتش باشی.... اون زمان که من آبان پانکچر و انتقالم میشد ۳۶۰۰، ابن سینا ۲۷۰۰ بود.... یعنی فقط ۹۰۰ اختلاف داشت.... حالا باز همخ چیو بسنج.... فقط خواستم در جریان آخرین قیمتا باشی!!!!
رزمایش کاریوتایپ همون بار اول تو رویان واسه همسرم نوشتن واسه خودم هر دکتری رفتم چیزی نگفت آزمایشات ژنتیکی که مربوط به غلظت دکتر طرازی واسم نوشته بود که دارمشون آزمایشات هورمونی ماه قبل دادم اوکی بودن میمونه آزمایشات ایمنی که رفتم به دکتر میگم حتما بنویسه ال دی ازش میخوام واسم شروع کنه تا جواب از ایمنی اماده بشه ببرم واسش این طوری کارم عقب نمیوفته