2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047233 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون و لاله سرخ عزیز ممنون از لطفتون .راستش من خودم دلم یه جورایی دو دل هستم واسه عمل .من میگم الان 28 سالمه شوهرمم 29 سال طاقت ندارم که بخوام صبر کنم.انا جون فکر میکنی با توجه به تنبلی تخمدان خودم و وضعیت شوهرم چند تا جنین تشکیل بشه؟ به شوهرم میگم تا من از ماه دیگه برم تو سیکل بعد خدای نکرده اگه نشد برو عمل کن تا وضعیتت بهتر بشه بعد دوباره میکرو کنیم نظر شما چیه؟ بعد یه سوال دیگه دارم ممنون میشم پاسخ بدید.دکتر گت اگه بخوای میکرو کنی به جای عکس رنگی باید سونو در آب انجام بدم کسی میدونه چجوری هستش و درد داره یا نه؟ و کی باید انجام بدم؟
آنا جون همسرم فردا آز شکست دی ان ای و کاریوتایپ داره...ما آخرین نزدیکیمون شنبه پیش بود شما میدونی 7 روز گذشته باشه ازش مشکلی نیست آز بده اصلا حواسمون نبود تا 5 روز باشه...واسه کاریوتایپ که ناشتایی نمیخواد؟
مرسی آناجون انشالله که واسه منم رفع شه .الان کمه بعدازهر باردستشویی چندقطره قهوه ای لک دارم.فعلنم استراحتم شیاف به داروهام اضافه شد و آسپرینمم حذف ایشالله بحق همین شبهای عزیز ماه شعبان همه آرزومندا مادرشدنو تجربه کنن همه باردار هم نی نی شون سالم بدنیا بیارن
مامان ارنیکا عزیزم هرچی آپلود میکنم نمیشه عکسش بزارم شرمنده.... اگ خاستی شمارتو بده تو تل گرام بدم بهت مهدیه و مهیار قربونت برم عزیزم فدات شمممممم تو چکارمیکنی
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
آوا جون والله من با توجه به تجربه دوستان همون بدون عمل درمان رو دنبال میکردم.... عزیزم سونو در آب فکر کنم یه مایعی داخل رحمت پر میکنن و سونو انجام میدن.... البته مطمئن نیستم اما فکر کنم یه همچین چیزی بود.... بهار جون کاریوتایپ موردی نداره.... ناشتا بودنم نمیخواد.... اما برا دی اف آی به نظرم بذار برا بعد که شرایطش رو داشته باشین.... چون ۷ روز زیاده و تاثیر منفی رو جواب داره.... در ضمن حتما ابن سینا یا رویان انجام بدین.... حتما مرکز ناباروری دی اف آی رو انجام بدین....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از همه دوستای گل و آنا جون عزیزم امیدوارم که خدا دل همتونو شاد کنه.. آرزو جون شما هم مثل من هستی...شما روز چندم انتقالی؟ دکارم روز 16 آزمایش نوشته...شماها هم 16 رفتین واسه آزمایش؟ !
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
افسون جون من تا حالا دو دفعه وقت گرفتم به فاصله 1 ناه بهم وقت دادن یعنی شما میگین 7 روز زیاده ...من سرچ کردن نوشته بود تا 7 روز مشکلی نداره...ای بابا دودل شدم نمیدونم چکار کنم