2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
لاله عزیز.من خیلی اصرار کردم ازمایش بنویسه ننوشت.یعنی فقط ا ان ا را نوشت با پی تی تی.که اونم منفی بود و خیال دکتر راحت شد.پروتکل رشت با ابن سینا تفاوت داره.رشت یه مقدار اسون می گیره مسله را و مبناش کاشت پر تعداد است ولی همین سرم یه ماده نگهدارنده است که اصلا در رشت ناشناخته است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبور جون تا جایی که یادمه شرایط سرم رو داشتی.... به هر حال بسپارش به توکلی.... مطمئن باش لازم باشه میگه لازمه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال داشتم اگه روز 10 انتقال بی بی منفی باشه احتمال بارداری هست؟ چون من شنیدم اکثر کسانی که روز 10 به بعد بی بی چک + داشتن باردار بودن حالا اگه منفی باشه یعنی نیست؟ برای کسی میپرسم
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
مامانی مامان عزیز بلکه بودن دوستانی که دیرتر + شدن!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عسل جونم کلا یه مدتیه شبا خواب ندارم..... انقدر تو جام غلطت میخورم از خستگی از حال میرم..... خیلی کلافم میکنه بیخوابی.... دیگه وروجکم میبینه سعی میکنم بخوابم اما نمیشه.... بعضی وقتا دیگه به گوشیم پناه میبرم که یکم خسته تر بشم خوابم ببره....
انا جون بی زحمت اسم منم بنویس تو لیست عزیزم سعی کن تو طول روز نخوابی که شبا خسته باشی و خوابت ببره عزیرم نی نی گولو رو هم ببوسش لاله عزیز انشاله که شوهرت هیچ مشکلی نداشته باشه وقلبش همیشه مثه ساعت کوک باشه ولی اصلا بیخیال نباشید وپیگیری کنید حتما
خدایا شکرت