2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
صبور جون ابن سینا میرفتم...... تپل مپل جون دیگه همینه..... تنبلی میکنی خدام برات دوبل سوبل حساب میکنه.... خخخخخخخ رز جون شکر خدا..... ایشالله دیگه مامانی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خیلی رعایت میکنن روزا شیر سویا میخورم شبا سوپ شیر با روغن زیتون میخورم جوانه گندم میخورم لوبیا بخارپز میخورم اکثر اوقات خوابیدم آلو و انجیر زیاد میخورم میوه پخته میخورم صبحا نشاسته میخورم راستی من رویان رفتم برای انتقال توی سیکلم اصلا دارو ندارم یعنی فقط استراحت میکنم و بهم پروژستون نداده
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یلدا جون بهم گفتند سیکل کاملا طبیعی موقع انتقال خیلیا مثل من بودند خودمم باورم نمیشد
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم..
سلام دوستان یک کمپین زدیم درباره حمایت از زوجهای نابارور درباره هزینه های سرسام آور ناباروری لطفا به ما بپیوندید قبل از me ت ل گ ر ا م را به انگلیسی وارد و نقطه و سپس آدرس زیر me/HazinehayeNabarvari برای سایر دوستان نیز فوروارد کنید همه با کمک هم منتظر فرزندانمان باشیم نه نگران هزینه ها
بزرگترین اقیانوس آرام است خداوندا آرامم کن تا بزرگ باشم
مرمر بارون شیر سویا برا کم کاری تیروئید خوب نیست.... حواست باشه اگه مشکل داری دیگه نخوری.... لوبیا سبزم طبعش سرده اگه ادویه حات نمیزنی ترجیحا نخوری بهتره.... نشاسته هم هم طبعش سرده هم یبوست رو تشدید میکنه.... به اینا دقت کن اگه میدونی با بدنت سازگارن بخور نه که نخوری بهتره.... یلدا جون بله عزیزم تو سیکل نچرال پروژسترون نداریم.... چون اجازه میدن خود بدن تخمکگذاری بکنه و جسم زرد تولید بشه و پروسه تولید پروژسترون طبیعی بدن کار کنه.... اما خوب باید شرایطش رو داشته باشی.... برا هر کسی سیکل نچرال در نظر نمیگیرن.... تپل مپل جون من تو بدترین شرایطم همیشه امید دارم.... چرا نداشته باشم عزیزم.... من همیشه میگم تا اتفاقی که دوست نداری بیفته نیفتاده بهش فکر نکن.... در جواب اون شیطنتت این حرفو زدم نه اینکه بگم قراره پری بیاد....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز رفته بودم ابن سینا نوبت مریم توکلی داشتم خداروشکر گفت تو ازمایشای اخیر مشکلی نیست با اینکه ا ان ا مثبت بودگفتش برا اینکه شانس مثبت شدنت ده درصد بالا بره برات سرم مینویسم و برا طرازی نوشت که تا دو ماه کلسیم مصرف کنم. و سرم و از جهش ژنی مشکل داشته .. امیدوارم سیکلم عقب نیوفته من میخوام زودتر نتیجه بگیرم سونو مطب دکتر نصر هم رفتم از یازده تا سه منتظر شدم تا نوبتم شد خداروشکر مشکل اندومتریوز نداشتم برا ازمایش انعقادی هم فردا با راحله توکلی نوبت دارم .... میرم دکتر مترسم زیاد سوال بپرسم و توضیح بیشتر دکتر باعث نگرانیم بشه فقط کلی میپرسم اوضاع خوبه یا نه
الهی و ربی من لی غیرک.
خوب خداروشکر ستاره جونم ایشالا که خیره و همه چی خوب پیش بره ستاره جون با توجه به چه چیزی برات سرم تجویز کرد اخه به بچه های دیگه هم گفته سرم بزنید شانس رو ده درصد افزایش میده احه یادمه دفعه قبل گفتی که توکلی گفته نیاز نیستش
نمیدونم احتمالا از قیافه ام فهمیده که خسته ام و زود نتیجه میخوام ولی صریحا گفت لزومی نداره و ضروری نیست اما اگه خودت و دکتر مایل بودین سرم شانس موفقیت رو بالا میره منم بهش گفتم بیمه شرکتمون پولشو کامل بهمون میده گفت پس مینویسم... اما واقعا خدا هم باید بخواد و دکترا و داروها وسیله ان تا ببینیم خیر و صلاحمون چیه....
الهی و ربی من لی غیرک.
سلام به همه بهار جان ببخشید دیر جواب میدم ..معمولا از روز پانکچر به بعد پروژسترون تجویز میشه حالا واسه یکی کافیه واسه یکی کافی نیست که این با آزمایشهای پیچیده تر تشخیص داده میشه... والا پزشک قبلی من گفت رسپتور پروژسترون و ال اچ در لانه گزینی نقش داره اگه نرمال نباشه رز جان خیلی مبارکه ممکنه مارک و دوزال کارنتین و پنتوکسی فیلین را بنویسی ؟