2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام خوبید ببخشید یه سوال شما که تجربه دارید برای منی که پلی کیستیک شدیدم و پریود نمیشم و با امپولای تحریک تخمک گذاری فقط یه تخمک یا دوتا آزاد میکردم ivf چقدر میتونه نتیجه بخش باشه؟
خدایا من جز تو کسی را ندارم همیشه پناهم باش
سلام سلام سلام ظهرتون بخیر دوست عزیزی گفته بودن که دیگه داروخانه ی آذر کیوان طرف قرارداد بیمه ی تامین اجتماعی نیست پس بچه ها چطور داروهای سیکلشون رو پیدا کنن؟چه داروخانه های دیگه ای همه ی داروها رو تو تهران داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدا جون ایشالله این دفعه مامان میشی.ببین انتظار سخته پس ما به خودمون کمک کنیم که سخترش نکنیم چاره چیه ایشالله خدا کمک میکنه ... صبور جون تلفنی وقت گرفتم دو ماه بعدش نوبت میده اماحالا برو پیش توکلی ببین چیمیگه... منتظر جون برا سونو گفته فردا تماس بگیر تا نوبت بده اما من مجبورم بدون نوبت حضوری برم عجله دارم...اگر خدایی نکرده مشکلی بود بعدا به طرازی بگو .... افسون جون اگه ازمایشت موردی داشت خود دکتر ارجاع میده برا مشاوره.ایشالله چیزی نیست ....
الهی و ربی من لی غیرک.
سیکل آی وی اف خیلی با درمان دارویی فرق داره عزیزم اتفاقا پلی کیستیک ها به کمترین دوز دارو بیشترین تحرک رو نشون میدن و تخمک های زیادی رو تولید میکنن ااگر دکترت برات آی وی اف رو پیشنهاد داده نگران این موضوع نباش
آرزو جون من 5 بارiui شدم ولی با 15 تا امپولای تحریک یه تخمک داشتم هر چند خیلی سال میگذره نمیدونم حتی الان بهتر شده با بدتر از اون موقع نمیدونم خیلی دو دلم انجام بدم میترسم برم بگه هیچ تخمکی نداری دیگه همون یه ذره امیدمم ناامید بشه
اگر اینقدر پلی کیستیکت حاد هست که چاره ای جز درمان نداری که انتهای همه این درمان ها میکرو و ای وی اف من خودم به حدی حاده که الان ده سال بیشتره بدون دارو پریود نمیشدم و بامراحل اول درمانم با متفورمین و لتروزل یه تخمک داشتم که اونم با هزار بدبختی به سایز میرسید که باز باهاش باردار نمیشدم بعد از چند ماه دارو دکترم بهم آی یو ای رو پیشنهاد داد که من اصلا بهش اعتقادی نداشتم آخه ما تو مرحله نزدیکی مشکلی نداشتیم خلاصه با اولین مراجعه ام به ابن سینا بهم پیشنهاد میکرو دادن با مصرف دارو ها 33 تا تخمک تشکیل شد که سایز و کیفیت شون هم بد نبود فک نکنم اوضاع تخمدان هات حادتر از اوضاع من باشه
ولی من همون امپولا رو زدم بعدش یه تخمک داشتم لتروزل و کلومیفن و اینا که هیچی ندارم امپولم 15تا اره راه اخرم همینه خیلی سالم میگذره 14 سال شده انتظارم ولی میترسم برم تخمک نداشته باشم شما هایپر شدید الان انتقال هم دادید؟ تخمکاتون کیفیتش خوب بود همش جنین شد؟
عزیزم با این ترس فقط داری زمان رو از دست میدی ،با روحیه و امید مجدد شروع کن و بعد از تحقیق کامل تحت نظر یه دکتر خوب ادامه بده ظاهرا که کیفیت شون مناسب بود و 28 تا جنین تشکیل شد اما خب در کل کیفیت تخمک ها تو بیمارای پلی کیستیک پایین تر از دیگرونه و این موضوع جنین رو هم تحت تاثیر قرار میده من دوبار انتقال داشتم که منفی شد و دهه اول خرداد انتقال سوم رو انجام میدم
من خیلی استرس دارم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم چه بد دو بار انتقال منفی برای همین منم کلا امید ندارم باivf بشه ان شاء الله که این بار مثبت بشه براتون
نشونه صددرصد که نه ولی الرژی میتونه نشون دهنده باشه. حالا عزیزم که میخوای انتقال بدی توکل برخداکن ان شا..جزو اون بی مشکلایی. خدایارت
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/