2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
مرسی لاله جون .خداانشالله یه نی نی سالم بهت عطاکنه من شنبه سونو شدم چیزی نبود تو رحم و لوله .4شنبه از بتا دارم .هیچ اثری از خونریزی هم نیست.فقط لک قهو ه ای.دردم از امروز کامل قطع شده .نمیدونم اون تو چه خبره. 4شنبه هفته پیش بتام 730بود.شنبشم که سونو کردم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جون کاملا باهات موافقم.... ما فقط هر کاری که از دستمون میاد باید انجام بدیم و باقیشو بسپریم به خدا.... اون خیلی چیزا رو میدونه که ما ازش بیخبریم.... ایشالله که مصلحت تک تکمون در مادر شدن به بهترین شکل ممکن باشه.... حوریه جون عزیزم میدونم روز انتقال درد کشیدی اما اگه انتقالت ختم به بارداری میشد مطمئن باش جزء به یادماندنی ترین روزای زندگیت میشد.... چطور که زایمان چه از نوع طبیعی چه از نوع سزارینش کلی درد انتظارمون رو میکشه اما به اون لحظه مادر شدن میارزه.... منظورم این بود.... وگرنه پروسه ای که توش هستیم از اول تا آخرش پر از درد و استرسه.... پس سعی کن از تک تک لحظاتت لذت ببری حتی با جود اینکه درد بکشی.... آیسودا جون خوب ما هم همین سرمو میگفتیم دیگه.... دقیقا درمانت مثل منه به جز بحث پرولاکتینت.... منم یه ماه قبل و تا ۶ ماه سرم رو دارم.... پرد نیزولونم همینطور بود اما طرازی بعد انتقالم تجویز کرد.... سهیلا جیگره خوبی عزیزم؟ آیسودا جون تقریبا مارکرا مثل منه فقط من دو تاییشم بالا بود.... برا منم توکلی همین تجویزو کرد.... کتی جون من در خدمتتم عزیزم.... شادی جون ناشکری نکن.... به خدا همه مون روزای سختی داشتیم.... خدا فقط میدونه الان چه روزای پر استرسی رو دارم میگذرونم.... اما بازم شکرش که همسرم و دخملم صحیح و سالمن و خودمم حالم خوبه.... عزیز دلم زندگی هر روزش سختی خاص خودش رو داره.... اما مطمئن باش عمر روز سیاه کوتاهه.... فقط کافیه به اون بالا سری اعتماد کنیم و خودمون رو به دستهای مهربونش بسپریم.... ایشالله تک تک گرههای زندگیت به زودی پشت سر هم باز میشن.... شادی جون عزیز دلم این چه حرفیه؟ کم آوردن چیه؟ اگه قرار با هر سختی کم بیاریم و زندگی از هم بپاشه که دیگه وایویلاست.... اصلا به همچین چیزایی فکر نکن.... کارم جور میشه.... به خدا تک تک بچه ها بیان دلشونو بریزن وسط میبینی تقریبا همه شون یه جورایی درگیر مشکل مالی هستن.... عزیز دلم مطمئن باش همه چی یه روزی جور میشه و همه مشکلات از سر راه میرن اما همسر و شریک زندگی خوب خیلی خیلی خیلی سخت پیدا میشه.... پس قدرش رو بدن و ناشکری نکن.... الان طفلک گونش جون اینجا بود روت میشد از این مشکلات بگی؟ الان حاضره همه دارو ندارشو بده فقط یه لحظه هم شده همسرش کنارش باشه.... پس عزیزم ناشکری نکن.... باران جون سفیده تخم مرغ رو شروع کردی؟ اگه نکردی تا میتونی بخور.... ضرر که نداره کلسم پروتئین داره.... ولی دوغ موغ نخور فعلا.... آخی لیدا جون.... خوب برمیگشتی مطب و به طرازی میگفتی شاید برات پیدا میکردن.... آذر کیوان رفتی؟ اونجا حتما داروهای بیمارای طرازیو میده.... وایییییی یعنی آذر کیوان دیگه آزاد میده؟ عزیزم خوب بدون تاییدم آزاد میگرفتی بعدا میتونستی بری از خود تامین اجتماعی پولتو بگیری.... البته خوب اینطوری باید اولش هزینه کنی.... خواستم بگم این راهم هست.... شاینا جون خدارو شکررررر..... فقط باید یه نیشگون گنده ازت بگیرم تا دلم خنک بشه!!!!! شاینا جون ایشالله اونم چیزی نیست.... شاید پردنیزولون داشتی اون موثر بوده.... به دکتر روماتولوژت بگو که یه مدت پرد داشتی.... فدا جون امروز یکم درگیر بودم.... عزیزم دیگه چیزی به بتای تپلت نمونده.... مظلوم جان عزیز دلم میدونم چی میگی.... اینکه عزیرترین کست همراهیت نکنه درد بزرگیه.... اما تا وقتی خدارو داریم نباید ناامید بشیم.... ایشالله گره تک تک دوستان پشت سر هم باز بشه و شادی مهمون خونه ها بشه.... سیما و مظلوم عزیز به جمعمون خوش اومدین.... ایشالله به زودی زود جز مامانامون بشین.... مهکان جون ایشالله که مشکلی نیست..... صبور جان بهتره اول بری برا ایمونولوژی ... چون اینطوری اگه طرازی بگه نیاز نیست انگاری حرف رو حرفش آوردن میشه.... اما دیگه قبلش بری راحتی... فدا جون طبیعیه.... منم نزدیک آز نا خوداگاه گریم میگرفت.... ایشالله به اشک شادی ختم میشه.... بنده خدا بستگی به نظر دکترت داره.... شاید با دز داروی مناسب تخمک زیادی بتونی داشته باشی.... صبور جان عزیز دلم مامی مهسا مشکل حاد ایمنی داشت و الان چیزی تا زایمانش نمونده و تا ۶ ماه سرم داشت.... مارکراش ده واحد بیشتر بالا بودن.... بیمار رزاقیم هست.... خیالت از اون بابت راحت باشه... آیسودا جون آره از روز دوم سوم پری پرد شروع میشه.... تا یه هفته قبل انتقال.... طرازی یه هفته بعد انتقال بازم شروع کرد برا من.... تا تقریبا الانا که تازه قطعش کردم.... یعنی من تا ۱۷-۱۸ داشتم... مهکان جون راحله توکلی آنکولوژ یا هماتولوژ هست.... دنیز جون فدات بشم.... این تاپیک نتیجه زحمات تک تک دوستانه.... عزیزم من تا حالا با دو برابر کردن ال دی برخورد نداشتم.... طرازی برا لک بینی من استروژن تجویز میکرد کنار ال دی بخورم.... عزیزم معمولا بعد تموم شدن ال دی ۳ الی ۱۰ روز طول میکشه پری بیاد... عزیزم سینال اف ایرانی گونال افه.... آ اس آ رو همون از اول شروع کن.... خصوصا چون ال دی غلظت خونو بالا میبره خوبه.... فولیکم کلا بخور.... ارغوان جون عزیزم من بیمارستان آبان پانکچر و انتقال داشتم.... بیمه تکمیلیمم با آبان قرارداد داشت.... کلی دنبالش رو گرفتم اما گفتن چون خانوم دکتر با بیمه کتر نمیکنه مجبوری آزاد هزینه کنی بعد بری از بیمه بگیری.... الان رو اطلاع ندارم بازم بپرس فقط خواستم بهت هینت بدم که حواست باشه یهو روز زایمان نگن هزینه آزاده و شوک وارد بشه!!!! ما کلا آزاد هزینه ها رو پرداخت کردیم بعد هزینه ها رو بردیم بیمه مبلغ رو پس گرفتیم.... عزیزم اون موقع نه معرفی نامه قبول کردن نه کارت طلایی.... کلا گفتن آزاد میشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم
خدایا شکرت* ای که یادت از همه پیر و جوان دل می رباید* می رباید* به هوای کوی تو هر لحظه دل پر می گشاید* به هوایت* هم امید قلبی، هم پناه جانی* نور مطلق زمین و آسمانی* جلوه ی زیبایی های بیکرانی* تو شدی دنیای من، رؤیای من، ای جان جانان* جان جانان* رود از چشمان من اشکم به یادت همچو باران* جان جانان* با تو در امانم، جز تو من ندانم* بی تو بی پناه و بی نام و نشانم* بی تو در تاریکیم راهی ندانم* تا نفس در سینه دارم اسم تو ورد زبانم* مهربانم* عطر دلخواه و شمیم عشق تو آرام جانم* مهربانم*
مرسی آنا جان ان شاءالله
الهی ! نه من آنم که زفیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی، به نگاهی در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی ، کس به غیر تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی ، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ...
دوستان من فردا روز ١٣ انتقالمه به نظرتون بی بی چک بزنم یا زوده هنوز؟
الهی ! نه من آنم که زفیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی، به نگاهی در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی ، کس به غیر تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی ، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ...
سیما جون باورت میشه من حتی بعد شنیدن صدای قلب هم جرات بی بی گذاشتن نداشتم.... اصلا بی بی رو دوستان کلا بی خیال بشن بهتره.... بازم بستگی به خودت داره.... اما کسی که بی بی زودتر از آز میذاره باید ظرفیت هر جوابیم داشته باشه چون زودتر از آز جوابش اعتباری نداره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم می ترسم بزنم خاطره خوبی از بی بی چک ندارم😖
مامان ارنیکا جون منم نداشتم.... یعنی قرار بود داشته باشم اما چون با ال دی لک بینی داشتم طرازی برام کنسلش کرد.... قبلشم که لاپرا شدم نداشتم.... دیگه بعدشم برام تجویز نکرد.... فقط سلکسان تجویز کرد....
سلام اجیا یادتونه آخرین باری ک اومدم ازاینک مرفولوژی همسرم صفر شده بود گریه میکردم!!!؟؟؟؟ امروز باید بگم ک مرفولوژی همسرم نرمال شده....درسته....4.8ک زده نرمال من امشب خعلی خوشالم...خاستم بگم هیچ وقت ناامید نشید.... منک انشاله بعد ماه رمضون دوباره میکرو مجدد شروع میکنم.... برام دعا کنید
بلاخره اونی ک باید میاد و...