2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
ای جانم مظلوم جان برات دعا می کنم تا همسرت راضی شه گلم عزیزم اشکم برا مشکلت در اومد ، هروقت میام اینجا درد خودم یادم میره و کلی برا همتون گریه میکنم عزیزم هی تند تند بهش بگو خوب فکراتو کن تا بعد پشیمونی بیشتر از درد بی اولادی اذیتت نکنه و اینکه درمورد اینکه این موضوع یه مشکل مشترکه و باید هردو تون تصمیم گیرنده باشین بگو و اینکه تو هم حق داری که مامان بشی و ای حق طبیعیه توعه و اون داره با لجاجتش تو رو هم از حقت منع میکنه البته گلم فقط با آرومی و نرمی بگو که فقط آرامش جواب میده توکلت به خدا باشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستان ایشالله همگی باتلاش و پشتکار بچه دار بشیم... امروز رفتم ابن سینا دکتر پادمهر رحم و مقعدمو چک کرد و سونو نوشت و گفت احتمال زیاد مشکل اندومتریوز دارم و باید عمل کنم ....با انگشت چک میکرد عجیب بود فقط با یه دستگاه رحمم باز کرد...خودم احساس نمیکنم مشکلم حاد باشه من فقط موقع نزدیکی بعضا درد داشتم. برا چکاپ رفته بودم ایشالله بد نباشه حوصله عمل ندارم ..... به دکتر طرازی گفتم برم کلینیک اندومتریوز میگفت نمیخواد بری کاش نرفته بودم بیخبری بهتره
الهی و ربی من لی غیرک.
وای بخدا دارم عصبی میشم همه سالمو بی عیب میریم دکتر هزار تا درد و مشکل میچسبن بهمون حالا باز خداروشکر متوجه شدی که رفعش کنی و انشالا نتیجه بگیری منم هفته آینده برم ببینم چی میگی پادمهر ستاره جون طرازی تشخیص نداد یا گفت اهمیتی نداره؟
ارزو جون من میرم مطب دکتر طرازی اما مشاوره انکولوژی و ایمنی و برا ازمایشگاه اومدم ابن سینا. منتظر جون خوبی؟نگران نباش ایشالله بزودی مامان میشی ...ولی برام عجیبه موقع پریود اصلا درد ندارم فقط خواب الو میشم. فقط درد متوسط کمر و لگن داشتم اونم بیشتر موقعه نزدیکی. الانم که عفونت دارم نمیدونم کمر دردم بخاطر اندومتریوزه یا زخمه. باید سونو پیش دکتر نصر بدم امیدوارم نیاز به عمل نباشه واقعا حوصله بیهوشی ندارم.نمیدونم به طرازی چی بگم ...واقعا بخاطر درد نزدیکی رفتم همینو میگم ...
الهی و ربی من لی غیرک.
چه خوب که از مطبش شروع کردی عزیزم من تا حالا موفق نشدم تو ابن سینا با طرازی ویزیت شم اخه میگن مریضای پلی کیستیک رو قبول نمیکنه اما خوشبختانه روز دوشنبه که برا خراش آندومترم هیستروسکوپی شدم دکتر طرازی برام انجامش داد
شاینا جان خدارو صدهزارمرتبه شکر که مشکلی نداشتی.برای منم دعا کنین بچه ها که منم مشکلی نداشته باشم.از لوپوس و این چیزا می ترسم.خدایا خودت رحم کن.
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
برا شوهرم نوبت ازمایش دی اف ای و انالیز اسپرم از ازمایشگاه مردان ابن سینا گرفته بودیم اما از دیروز تب و لرز گرفته و سرما خورده. دکتر ارولوژی ابن سینا میگفت اگه مردی تب داشت تا سه هفته دیگه ازمایشش بدرد نمیخوره.حتی ازمایش انالیز اسپرم
الهی و ربی من لی غیرک.
ارزو جون اومدم این تاپیک تصمیم گرفتم برم مطب .انا جون انگیزه شد که برم و کلی از انا جون مشاوره گرفتم ...ایشالله همه چی برات همواربشه و مامان بشی. منم پلی کستیک بودم اما یه میکرو منفی داشتم و رفتم مطب. صبور جون دکترت کیه؟من اول رفتم توکلی قبل از ویزیت طرازی و اونجا هم گفتم بیمار طرازی هستم و برا مشاوره اومدم.مطمئن بودم اگه نظری داشت طرازی هم قبول میکنه ... راستی امروز دکتر توکلی مریض بود نیومده بود و قراره فردا بیاد. و تا شنبه سمینار دارن این روزا نیستن.امروز صبح وقتمو کنسل کردن .....
الهی و ربی من لی غیرک.