2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم شاینا جون مطمئنا الکی که خودآزاری نداری به هم بریزی.... مطمئنا یه محرکی بوده..... منظورمون اینه تا یه چیزی ۱۰۰ درصد تایید نشد رو حرف این دکترا و مراکز و ... حساب باز نکن.... شکر خدا دریغ از یه جو روانشناسی بیمار که باید داشته باشن.... پس سعی کن به بدترین حالت فکر نکنی.... لااقل تجربه خودت بهت ثابت کرده همیشه به بدترین فکر کردی و کمترینم برات اتفاق نیفتاده بوده.... منظورمون اینه خیلی داری به خودت لطمه میزنی.... خبر نداری اما یه روز میبینی همسن استرسا یه بلایی خدای نکرده سرت میاره.... فکر میکنی دور از جونت این همه سرطان و ام اس و بیماریای عجق وجق همینطوری گریبان آدمو میگیرن.... به خدا بررسی کنی منشا خیلیاشون از استرش و تنش و فشار عصبیه!!!!! پس به خودت رحم کن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم آنا ... واقعا استرس مثل سم می مونه ..کشنده س ...ریشه تمام بیماریهاس هر جا رفتم بهم گفتن خانم شما خیلی استرس داری واین برا شما از همه چی بدتره وو حتی سونوگرافی دیروز هم این حرفو زد .. سعی میکنم از خودم دورش کنم حرفات تلنگر خوبیه ...ممنون که با این شرایطتت همچنان کنارمون هستی ودلسوزانه راهنمایی میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم شاینا جون.... تو باید تمرین کنی تا به اون وروجکی که تو دلت میاد استرس به خوردش ندی.... خیلی خیلی مواظب خودت باش....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینا جون منم مثل شمام کل بدنم استرس خیلی بده من تو انتقال قبلیم یک استرس بدی گرفته بودم عین خوره افتاده بود به جونم فکر کنم همونم کارمو ساخت الانم اینجوری میشم دوس دارم انتقال بعدی کلن بیهوش باشم تا روز از
حوریه جون تا روز آز کمت نباشه؟ میخوایی تا پدر مادر شدن وروجکت بیهوشت کنن دیگه استرس ازدواجشم نداشته باشی!!!! خخخخخخخ جیگر لذت مادر شدن ما به همین لحظه لحظه هاشه!!!! خیلیا دو ماهه باردارن تازه میفهمن..... اینم نعمتیه نسیب ما شده که شاهد تک تک لحظاتش هستیم.... خود لحظه انتقال به نظرم زیباترین حسه!!!! اینکه لحظه ورود دردونتو به وجودت میفهمی!!!!!
آنا جون لطف میکنی روند تایید نسخه رو از روز سوم پریود توضیح بدی و اینکه اولش باید رفت داروخونه یا مرکز بیمه یا برعکس لطف کنی یه توضیح کامل بدی ممنون میشم و اینکه معمولا کدوم داروخونه بهتر هستش بازم یه دنیا ممنون
آنای عزیز ممنون از اینکه با حوصله جواب سوالاتمونو میدی اون ایمیل رو قبل از اینکه برام پست بزاری امتحانی ارسال کرده بودم ببینم ارسال میشه یا نه درباره توضیحاتت راجع به علایم اندومتریوز هم خیلی ممنون، من این علایم درد پری که گفتی رو نداشتم ولی هراز گاهی درد تیرکشنده بدی دارم در ضمن چون تهران نیستم و شیرازم واقعا موندم کجا برم دکتر که خوب باشه، تهران اومدن برام سخته چندباری که شیراز دکتر رفتم و مشکلمو گفتم جدی نگرفتن موقع لاپارا هم نمیدونم برسی کردن یا نه ولی من اون موقع ازبس حالم بخاطر خارج رحمی بد بود به چیز دیگه فکر نمیکردم یعنی به ذهنم نمیومد، حالا بنظرت دکترا خودشون موقع لاپارا اگه مشک آندومتریوز باشه نمیبینن مگه؟!؟!؟ خلاصه که الانم حسابی نگرانم و مردد که چیکار کنم پیگیر این علایم و در هام باشم یا بی گدار به آب بزنم و آی وی اف کنم
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
روند تایید نسخه: عزیزم با توجه به اینکه داروهاتو دکتر یکجا بنویسه یا جدا جدا نسخه کنه تاییدش فرق میکنه.... مثلا هر دارو تا سقفی برا تایید توسط داروخونه داره.... دقیق یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم گونال و فوستیمون و ... ۱۴ تا بود.... مریونال فکر کنم ۸ تا.... خلاصه باید ببینی نسخت چند تاییه!!!! اگه کمتر از سقف تایید داروخونه باشه دیگه به بیمه نیازی نداری و داروخونه برات تایید میکنه.... نه که حتی یدونه هم از سقف بالاتر بشه مجبوری بری مراکز تایید بیمه!!!! و اما من ترجیح میدادم همه رو تا حد امکان تو یه سری نسخه کنه.... که طرازی برا من که اینکارو کرد.... یعنی داروهای تمام سونوهامو یکجا تخمین زد و نوشت.... برا تاییدش حتما باید میرفتم مرکز تایید بیمه که من روبروی داروخونه ۱۳ آبان رفتم و یکجا تایید کردن.... فقط سونوی آخر یه سه چهار تا کم داشتم کخ اونارم نسخه کرد که نیازی به رفتن به بیمه نبود و خود داروخونه برام تایید کرد.... و اما برا داروهات.... مثلا معمولا داروهایی که طرازی مینویسه داروخونه آذر کیوان برا بیمارای خانوم دکتر تهیه میکنه.... اما در کل داروخونه های زیادی هستن که دارنشون.... شهید کاظمی، ۱۳ آبان، ۲۹ فروردین و .... ولی مثلا برا من مریونال نوشته بود که سخت پیدا میشد که همون آذر کیوان داشتشون.... اما گفتم چون همه داروهامو یکجا نسخه کرد مجبور بودم برم مرکز بیمه.... یه چیزی.... با توجه به اینکه دفترچه بیمم سر همین قضایا زودتر از ۴ ماه ۱۵ برگش تموم شد به سختی تونستم دفترچه جدید بگیرم.... برا همین توصیه میکنم تا حد امکان بگین دکتر داروهارو تا حدی که میتونه تو یه نسخه بنویسه تا برگه هاش زود تموم نشن!!!! راستی اگه احیانا ستروتاید داشتین بگین اونو تو یه نسخه جدا بنویسه چون جزء داروهایی بود که به سختی پیدا میشد..... پس تا حد امکان بگین آمپولای اصلی و هاش سی جی تو یه برگه نوشته بشه.... آهان یه نکتم بگم.... ترجیحا ویزیت اولتون روز سوم نباشه چون دیگه فرصت تایید رو ندارین.... البته اینم یه قلق داره.... از همون داروخونه ای که قراره تهیض کنین مال یکی دو روزو آزاد تهیه کنین بعد که فردا صبحش تایید کردین برین بقیه داروها رو بگیرین و اون قبلیارم این دفعه با بیمه حساب میکنه.... و اختلاف آزاد و بیمه رو بهتون برمیگردونه.... پس خلاصش کنم: ۱- ویزیت اول ترجیحا روز اول و دوم پری... ۲- ترجیحا همه داروهای کل سیکل یکجا با کمی کمتر از حد نیاز نه بیشتر!!!! ۳- تایید کل نسخه توسط مرکز بیمه یکجا ۴- تهیه داروها با نسخه تایید شده از هر داروخانه طرف قراردادی.... ۵- نسخه کردن کم و کسری داروها که احتمالا انقدر کمه که نیاز به تایید توسط بیمه نداره و خود داروخونه میتونه تاییدش کنه!!!! فعلا اینا به ذهنم رسید.... اگه کم و کسری بود بپرسین کاملترش کنم!!!!
کتی جون قاعدتا باید موقع لاپرا میفهمیدن.... مگه اینکه فقط هدفشون بررسی لوله هات بوده باشه.... پس عزیزم من منتظر ایمیلت هست عزیزم...
مرسی آنا جون مهربون ممنونم بابت توضیحات مثل همیشه کامل و جامع بودش .رفتم طرازی حتما دقت میکنم به این موضوعات ولی از بس که حساس شده رو نی نی سایت نمیشه اطلاعاتمون رو بیان کنیم و نظر بدیم
منتظر جون ولی من چون دفترچه ام رو تازه عوض کردم بیخیال برگه هاش بودم دکتر گف توی دو نسخه بنویسم که نیازی به تاییدیه نباشه منم گفتم بنویس که رفتم داروخونه همونجا خودشون تایید کردنو دادن حالا میخوای خودت بسنج ببین کدوم برات بهتره
مهکان جون دکتر سمنگویی تا بهش گفتم از فلان شهر میام گفت چرا نرفتی پیش رجایی ..در یه سطحیم !! نکران نباش ...مطمنم دکتر خوبیه ...تازه مطبش خیلی خیلی شلوغ بود فکر کرد باردارم وشرایطم اوزژانسیه که همون روز بهم نوبت داد!! کلی خانم باردار تو مطبش دیدم ...دکتر بهم گفت اصلا نگران نباش ..اگه بدونید مواردی مثل شما چقد داریم . حوریه جان موسیقی اروم بی کلام گوش کن ...تاثیر داره دوستان دعا کنید سونو سینه م مشکل حادی نباشه ..چون مجبورم استرادیول واینا بخورم واین داروها مشکل رو متاسفانه تشدید میکنه ! الهی به امید تو !
فدات منتطر جون، عزیزم طرازی معمولا تو یه نسخه مینویسه.... عزیزم اینا که دیگه ربطی به نی نی سایت نداره.... نگران نباش.... البته بستگی به تعداد داروهات داره.... اگه مثل مال من زیاد باشه دو تا نسخه به دردت نمیخوره.... عزیزم قبل رفتن از آذر کیوان زنگ بزن دقیق بپرس حدودا تعداد سقف داروها ای اصلی چند تاست.... مثلا منوگون، فوستیمون، مریونال و .... بعد ببین چند تا مینویسه برات.... اگه دیدی خیلی زیاد میشه داروهات همون یه نسخه بصرفس.... چون مثلا من روزی ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون داشتم.... یعنی با این حساب مریونال دو روزم ۱۰ تا میشد و از سقف میزد بالا.... یعنی با چهار پنج تا نسخم کارم راه نمی افتاد اگه میخواستم برا تایید نرم.... حالا باید ببینی برا تو چه جوری میشه.... اگه همش دو نسخه شد به قول دوستان میصرفه.... نه که بخواد زیاد بشه از اون ور استرس تموم شدن دفترچه هست که بدتره.... چون بدون دفترچه تامین داروها سر بفلک میکشن!!!!!