2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
صبور جان عزیزم چرا درکت میکنم.... میدونم چقدر سخته.... من آخرین انتقالم ۱۷ اسفند ۹۳ بود.... مشکلات ایمونولوژی و انعقادیم فروردین ۹۴ رو شدن.... خیلی خودمو برا مادر شدن آماده کرده بود.... بعد دیگه جدی شدم بحث آندومتریوزمم دنبال کنم.... فقط به خاطر اینکه دکتر خزعلی اواخر مهر قرار بود بیاد ایران کلی عقب افتاد سیکلم.... اما الان خدارو شکر میکنم که دیرتر شروع کردم اما تهش مادر شدنم انتظارمو میکشید.... پس عزیز دلم ایشالله به زودی جواب صبوریتو میگیری..
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان ارنیکا جون عزیزم بتات کم نبود.... احتمال داره ساکی دیده نشه..... اگه تو لوله ها نبوده پس امیدت رو از دست نده.... بتای جدید دادی؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزاده جون تو تا غربالگری داریم.... احتمالا منظورت دومیه؟ متوجه سوالت نشدم عزیزم.... عزیزم نه وروجک من تنبله و تکون مکون نمیخوره.... اگه این سونوها نبودن از نگرانی میمردم.... اما تو سونوی ۴ بعدی جیگرمو دیدم..... حسابیم خجالتی بود.... همش دستش رو صورتش بود.... خوب آقای دکتر دخترمو که لخت بود همش متر میکرد.... دخمل منم خوب خجالت میکشید دیگه.... جیگرشو بخورم.... یکی یدونه خودمه دیگه.... مامان ارنیکا جون عزیزم عجله نکن.... رزاقی چیکار کرد؟ داروهاتو قطع کرد؟ کاش یه دورم قبل اقدام بهت سرم میداد.... چون ما میکروییهایی که سرم برامون تجویز میشه قبل انتقالم سرم داریم....
آگه کسی هست و تو این هفته میره مطب بهم خبر بده باید روز ۲۱ ام مو مطب خبر بدم ک واسه انتقال برام وقت بزارم هر چی زنگ میزنم یا اشغاله یا برنمیدارن
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
عسل جون بله جیگرم پرنسسمه!!!! آرزو جون بیام بزنمت؟ عزیزم مامان ارنیکا جونم هنوز براش هیچی منتفی نشده.... ایشالله که زود رفته واسه سونو....