2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
رفتم مطب اومدم. اوف 2 ساعت نشستم. احتمالا پانکچرم دوشنبه است. محتاج دعا. باز شنبه باید برم سونو. ولی خبر خوب اینکه من سرم ای وی ای جی ندارم. از دکتر پرسیدم گفت اینها چیه. از تو سایت می خونی اینها رو. همسری هم گفت خانم دکتر روزی 15 ساعت تو سایته. من بد بخت.!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی قرص هم داد جلو هایپری رو بگیره. نمی دونم از الان سفیده تخم مرغ و... بخورم یا زوده. البته گفت شدید هایپر نمی شی. در مورد حالت تهوع و یبوست و... پرسید وصفت آب زیاد بخور
انا جون ان شالله دست پر برمیگری از خانوم معصومه بهترین ها رو برات میخام
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
بچه ها یه سوال اونایی که استرادیول داشتین ، دل درد پری هم داشتین؟ من از روز 4 ام 5 ام بعد از شروع استرادیول دل درد پری دارم ندا جان منتظر خبر خوشت هستیم عزیزم بهار جون تخم مرغ کمک میکنه که مشکلات هایپری برات پیش نیاد البته چون تعداد تخمکات خیلی بالا نیود مساله حادی نیست اما چون انتقالت حتما همین سیکل انجام میشه بهتره سفیده تخم مرغ و پروتئین رو بخوری گرمی هم چون تعداد فولی ها خیلی زیاد نبود میتونی بخوری من فکر کردم شاید تعداد تخمکات خیلی زیاد بود آخه شب قبل از پانکچر حالت خوب نبود اما انگار شکر خدا خوبی و مشکلی نیست اون قرص واژینال هم برا بالا رفتن ضخامت اندومترت هست سوگل جان خدا رو شکر که خوب بوده همه چیز اما سفیده رو بخور بدون نمک و بدون زرده غذات هم بیشتر و حتی الامکان تماما پروتئین باشه یعنی گوشت و مرغ و ماهی ،آبم که دکتر خودش گفت خیلی خیلی بخور در ضمن میشه اسم قرصت رو بنویسی لطفا اونی که گفتی جلو هایپری رو میگیره خانومی جان من اصولا نه حقش رو دارم نه اجازه اش رو تا دارویی به کسی معرفی یا توصیه کنم اما این مورد رو چون مطمئنم بهت میگم اگه دوست داشتی میتونی انجامش بدی من دکتر الرژیم از وقتی رفتم تو اقدام گفت سیتریزین رو بذار کنار بهم لوراتادین داد و کلر فنیر امین گفت اینا هم تو بارداری هم تو شیر دهی مجازه و کمترین عوارض رو داره و هیچ مشکلی برای جنین ایجاد نمیکنه و میتونی با خیال راحت بخوری
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شاینا جون خواهش میکنم کاری نکردم.... عزیزم بازم میگم تا جایی که من میدونم تو ۶۷۷ت نرمالی اما تو ۱۲۹۸ مشکل داری.... و اما تو پای وان هم ظاهرا هتروزیگوت هستی.... اما بازم رفتی پیش مریم و الهه توکلی مطمئن باش کامل برات توضیح میدن.... عزیزم فکر کنم ابن سینا مشاورین ایمونولوژی و هماتولوژیشون همینان.... بازم سایت رو نگاه کن.... بابت جواب آزام قبول دارن.... فقط شاید اگه حس کنن مارکرایی که تو آزت هستن کافی نیستن برای نتیجه گیری چند تا آیتم دیگه هم بخوان بررسی بشه.... مثلا مریم توکلی برا من مارکرای دوتایی رو اضافه کرد... ثمین جون قربونت... سوگل جون خدارو شکر پس دیگه چیزی نمونده.... ایشالله به سلامتی.... شاینا جون خیلی خیلی خیلی ممنونتم عزیزم.... سوگل جون استرادیول برای بالا رفتن ضخامت آندومتره.... فدات ممری و کیانای عزیز.... قربون نی نیاتون بشم.... مامانی پرهام عزیز ایشالله همه چی خوب پیش میره.... فدات خانومی.... ممنون که به فکرمی.... لاله جون من حس پری نداشتم اماسنگینیشو حس میکردم و میکنم.... دوستای گلم من خوابم نمیبره.... از ساعت ۳ تو جام دارم وول میخورم.... دیگه یواش یواش باید بریم.... خیلی خیلی التماس دعا دارم و از تک تکتون یه دنیا ممنونم که همیشه منو شرمنده میکنین.... دوستون دارم و براتون از خدا بهترینارو میخوام....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون قرص رو همسرم بهره می نویسم. داستینکس اسمش رو نفهمیدم. فوستیمون هم دو برابر کرد، فوستیمون واسه چی بود؟ من هنوز نفهمیدم فرق فوستیمون و مریونال چیه. پرسیدم چقدر تخمک دارم؟ گفت هر تخمدان 7،8 تا. معاینه داخلی هم شدم که عفونتی چیزی نباشد.سالم بود اما دکتر ازیترومایسین هم بهم داد. واسه پاکسازی رحم.
خانومی جون منم دلم تنگ میشه . مرسییی به یادم هستی عزیزن. مامانی پرهام جونم خوبه دیگه اندفعه دو برابر شد تقریبا 6 روز دیگه میتونی ساکش رو ببینی ایشالا. ندا جون ایشالا عزیزم حسابییییی کپل شده
شاینا جون آره همونه.... من تو ذهنم الهه مونده بود.... همون راحلس.... دارم میرم اتاق عمل.... التماس دعا دارم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com