2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اناجون چرا دکترت تو دوهفته انتقال پردنیزلون قطع میکنه؟ دکترمن همینطوری الکی دوهفته میده بعدشم مثبت بشی میگه قطع من خیلی رونده بی خودیه نه؟! بعد یکی مثل من جنینش از رشد می ایسته ممکنه علتش این باشه. هنوز نتونستم ازعا رو بنویسم
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام و ممنون بابته همدردی و دلگرمی هاتون. دیروز رفتم دکتر برام یه ازمایش نوشت به اسمهcell free DNA که میفرستن خارج هزینه ش هم ثو تومنه.گفت امینو چون با میکرو مامان شدی ریسک سقط رو میبره بالا.توکل به خدا شنبه ازمایش میدم تا دو هفته که جواب بدن. ان شالله جوابش برام خوب بیاد.گفت مشکل دار شد اونوقت امینو میشی.توکل به خدا ما که از این دو هفته ها قبلا داشتیم و اخرش خوب بود ان شالله اینسری هم خوب شه.با دعای شما دوستان.
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
کیانا جون ایشالله که خوبه ایشالله دوهفته دیگه خبر سلامتی نی نی نازت رو میای میدی سعی کن آرامش داشته باشی گلم و استرس رو از خودت دور کنی ایشاله که خیر ارغوان جون ایشالله نی نی هات صحیح و سلامت میان تو بغلت نگران نباش گلم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام به همه ی عزیزان فاطمه جان خواستم بپرسم دکتر همسرت کی هست و کجا؟ که با تشخیص و داروهای ایشون از صفر به چند میلیون رسیده؟ ممنون میشم بگی
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
سلام نانا جون. ما یزد هسیم. رفیم نزد دکتر حسن نصیری، بیمارستان مجیبیان. اون برامون ازمایش نوشت تا بفهمه کلا وضعمون چتوره؟ بعد ک جواب آز رو دید گف اینکه خیلی بده متاسفانه...فک کن جلوی همه ایتما یا صفر بود یا منفی یا اعداد خیلی ناچیز. بعد دارو نوشت. گف بخورید دوماه دیگه از بدید بیاید دوباره. ک بعد دوماه رسید بازم تحفه ای نبود ولی همچنان خورد داروهاشو. بعد رفیم نزد دکتر سراج الدین وحیدی، ببینیم نظر اون چیه؟ اونکه اب پاکی ریخت رو دستمون و گف برید فرزندخانده قبول کنید...ولی ما همچنان دارو رو ادامه دادیم و خدا هم لطفشو در حقمون تموم کرد واقعا پروسه سخت و نفسگیری بود ولی خدا نشون داد که هرچیزی شدنیه.
ناناجون. خیلی ببخشید اینو میگم. راستش من بلد نیسم چتو درخاست دوستی رو تایید کنم جنتا از دوستان هم درخاست دادن که بلد نبودم کجا تو چ قسمتی برم منظورتون ایمیل هس ینی باید میلمو چک کنم؟ راهنماییم کن عزیزم. تا بیام.
نه عزیزم توی پروفایل نی نی سایت خودت که بری از طریق همون شکلک صورتی سمت چپ که به شکل سر و بالا تنه خانمه. روی اون کلیک کنی وارد پروفایل خودت میسی. کنارعکس پروفایلت اسمت هست و چند تا گزینه که اخریش مواردیه که برات درخواست دوستی دادن. تعدادشون رو هم به لاتین عددش رو روش نوشته. اون رو که بزنی درخواست دوستی من وبقیه رو میبینی
یه راه ساده ترش هم اینکه همین صفحهرو بری اخر اخرش عکس پروفایل و اسم خودت رو میبینی. باز گزینه اخرش درخواست های دوستیه
دوستای خوبم سلام انشالله که همگی خوب و خوش باشید و روز به روز به مامان شدن و دنیا آوردن نی نی های سالمتون نزدیک و نزدیک تر بشید. تبریک به مامانای جدید می گم و آرزو می کنم که دوستانی که تو سیکل هستند زودتر نتیجه صبرشون رو بگیرند. کیانا جان انشالله که مورد خاصی نیست و با گرفتن جواب آزمایش خیالت از بابت سلامتی نی نی کوچولوت راحت خواهد شد. ارغوان جان من هم یکی از جفت هام پایینه. انشالله که موردی پیش نمی یاد . راستی اوضاعت چطوره یکم از خودت بنویس. دوستان من خیلی حس پریودی دارم سر پسرم از این حس ها نداشتم ولی تو این بارداری جدیدا خیلی حس پریودی و بعضا درد پا مشابه دردی که تو روز اول پریودی داشتم دارم. اینم یکم منو نگران می کنه اگه کسی همچین حسی داشته لطفا بگه. آنا جون انشالله که فردا کلی تخمک خوب داشته باشی و اونام تبدیل به جنین هایی با کیفیت عالی بشن که بچسبن به دلت و تا نه ماه اون تو بمونن.
سلام مامان ایدین عزیز . روزت به خیر. چ خوب شد پیام دادی. خاستم بدونم شما همونی که سه قلو باردار هسی؟ ببخشید ک اینو میپرسم چون شنیده بودم شما در طول انتقال لکه و علامتی چیزی نداشتی درسته؟ من شش روز ه انتقال دادم ولی لک و ترشح ندارم فقط سینه هام درد مکنه و حس پریود دارم گاهی. زیر دلم فشرده میشه. شمام اینطور بودی؟