2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم مامانی پرهام مبارک عزیزم فقط استرس نگیر و بزار نی نیت راحت رشد کنه به نظر طبیعی کمر درد و بیشتر به خاطر استراحت که یه جورایی بدن عادت نکرده ولی سعی کن استراحت کنی انا جون خداروشکر پنج شنبه داری پانچکر میشی و ان شالله همه تخمکات تبدیل به جنین بشن و مامان دوقلوها بشی پیش به سوی مامان شدن الله دان ایستیرم که واقعا ترک انا اولسان
خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
بچه ها من یه علامت کاملا مشهور دارم دو روزه به شدت عرق میکنم و گرمم میشه، امروز صبح از شدت گرگرفتگی و عرق نتونستم بخوابم به نظرتون از عوارض داروهاست یا نشونه ی مثبته برای مامان شدن
سلام دوستای گلم ببخشید آنا جان دیر جواب میدم دسترسی به نت نداشتم خیلی خوشحال شدم دیروز دیدمت انشالله سری بعد برای مراقبت بارداری بری مطب. منم دیروز دکتر سونو کرد گفت فعلا همه چی خوبه یکم جفت پایین بود آمپول پروژسترون رو کرد روزی یه دونه ،بعدش هم به خاطر اینکه خونرسانی به جفت. خوب باشه گفت باید تا آخرش هپارین تزریق کنم. خواهش میکنم تو دعاهاتون منو فراموش نکنید
سلام به همه عزیزان شبتون بخیر گونش جان والا باید ازمایشم رو فردا بدم اما برام از صبحانه مهمون میاد ساکن شمال بودنم اینجوریه که اخر هفته ها مهموندار میشه ادم برای همین می زارم ٥ شنبه صبح زود به بهانه خرید می رم از می دم و میام البته امروز یه بی بی دیگه گذاشتم که مثبت بود دیگه بقیه اش با خداست ایشالا بتام بالا و خوب باشه و قلب بچه تشکیل بشه خلاصه اینکه فکرم هزارتا راه می ره ایشالا گونش جان مامان شدی 🙏
خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏