2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047813 بازدید | 684628 پست
مامان پرهام جان مبارکه عزیزم انا خداروشکر که همه چیز خوبه ایشالا عملتم به سلامتی انجام بدی و کلی جنین عالی برات تشکیل بشه و به زودی زود صاحب دوقلوها بشی
خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
مامان پرهام جان تبریک میگم انشالله که روزای خوبی در پیش داشته باشه آنا جان به به دیگه داری به لحظات شیرین مادر شدن نزدیک میشی الهی شکر الهی شکر راستی اگه پنج شنبه پانکچرت باشه احتمالا یکشنبه انتقالت باشه منم احتمال قوی پنج شنبه انتقالمون باشه سه چهار روز بچه های تو بزرگتر از بچه های من میشن باید به بچه هام بگم احترام بچه های تورو داشته باشن
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتون دوستای گلم.... گلسا جون عزیزم انتقال من به احتمال زیاد سه شنبه هفته بعده.... چون احتمالا بلاستوسیت انتقال میده... بازم دو روزم غنیمته!!!! آخ جون بچه های من حسابی برا خودشون خانومی شدن آقایی شدن و باید هوای دردونه هاتو داشته باشن.... بهشون میسپرم مواظبشون باشن.... یواشکیم تو گوششون بگن دیگه این دفعه باید موندگار بشن!!!! فاطمه جان هچینگ یعنی شکافتن پوسته تخمک برای بلاستوسیت شدن.... یعنی یه حالت داریو جنین خودش بلاستوسیت میشه یه حالت با هچینگ.... به نظر منم بخور عزیزم فقط یه کوچولو زنجفیل بریز تو غذات.... خیلی حساس نباش!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان پرهام جون مبارکه عزیزم اصلااسترس نداشته باش اناجون عزیزدلم خیلی برات خوشحالم انشالله به حق این شب عزیز یه عالمه جنین تپل درست میشه وصاحب دوقلوی ناز میشی اگه قابل باشم امشب برات حدیث کسا میخونم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
وای اناجون خداروشکر عزیزم بخدا پر دراوردم گلم انشاالله که بسلامتی عمل میکنیو ومیای استراحت میکنی وخودتواماده میکنی واسه اومدن وروجکات گلممممم خیلی خوشحال شدم خدایا دامن همه ی منتظرا رو به حق امشب که شب تولد امام حسن عسگریه سبز کن... الهی امین... وای اناجون نمیدونم چی بگم جز این که بگم خیلی برات خوشحالم... انشاالله به خوشی گلم
چقدر خوبه که هستی...
اون سونو که گفتم زنگ زدم پرسیدم گفتن ما روال کاریمون اینه دوهفته بعد از میای سونو میشی وبازم بعد سونو دوهفته بعد سونو داپلر معمولی میشی خداروشکر خیالم راحت شد... قسمت همه ایشاالله...
چقدر خوبه که هستی...
سلام بر مامان انا به زودی خودم خدا رو شکر عزیزم که همه چیز خوب بوده آره مریونال عالیه خیلی هم عالیه ، برا من فقط 4 روز اخر داد اونم روزی یه دونه ، رو سایز تخمکا و کیفیتشون خیلی تاثیر داره ان شاء ا... همه تخمک هات جنین تپل مپل میشن خودمون دور همی همین جا میچلونیمشون شاینا جان من اویشن رو نمیدونستم آویشنم تو بارداری بده؟ مامی پرهام اگه کسی به صورت طبیعی باردار بشه دو برابر نشدن تیتر بتا ینگران کننده میتونه باشه اما ما وضعیتمون فرق داره ماهایی که میکرو میشیم به خاطر امپول و اینکه چند تا جنین انتقال میدن اگه حتی دو تا آز اول دقیقا دو برابر نشه جای نگرانی نیست و فقط باید آز تکرار بشه چون اولا ممکنه اثر امپول تو آز اول باشه و تو آز دوم از بین بره همین طور ممکنه اول بیشتر از یه دونه جنین لانه گزینی کنه بعدا یکیش متوقف بشه در هر دوی این حالتا بتا رشد داره اما نه کاملا دو برابر در این حالت دکترا میگن دوباره بتا تکرار بشه پس نگران نباش توکل کن به خدا ان شاء ا... بتای چهار شنبه کاملا دو برابر و حتی بیشتر میشه خانومی جان امشب تولد پدر گرامی امام زمانه چه خوب گه گفتی عزیزم بچه ها جونم بیاین همه برا هم هم دعا کنیم
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو