2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
کیانا جون فدات شم عزیزم . من نمیدونم این چه برنامه ایه تازگیا دکترا دراوردن های ریسک و سندرم داون از این حرفا به یکی از فامیلای ما هم گفتن باید امنیوسنتز کنه طفلی کلی نگران بود باور کن هیچی نیست بخدا اینا همشون کارایی میکنن که از مردم پول بکشن کم نیست که یک و خورده ای میشه هزینش امنیو رو انجام بده ولی نطمعن باش بچه سالمه سالمه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
بهار جان ان شاء ا... عملت به راحتی انجام بشه و همه تخمکات عالی باشن و به جنین های عالی تر هم تبدیل بشن باشه آنا جون بذار بیان این نینیها بعدا خودمون دست جمعی از خجالتشون در میایم که این قدر ما رو منتظر نگه داشتن کیانا جان ان شاء ا... به حق همین شب عزیز و نورانی خدا فرشته ات رو بهت ببخشه و سالم سالم باشه و بعد از نه ماه بیاد بغلت شده قبلا هم برا بعضی ها تشخیص سندروم داون دادن اما با یه سری آزها معلوم شد که مشکلی نیست
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلسا جون عزیزم چه مادر شوهر یا مادر زنی بهتر از تو خانومی برای وروجکام.... خدارو چه دیدی؟ حالا بذار بیان اولش یه کتک مفصل طلب دارن بعدش دست و بالشون رو میبندیم.... شاینا جون عزیزم مریونال با گونال متفاوته.... الان تو ذهنم نیست یکیشون تو رده هاش ام جی هست اون یکی اف اس هاش.... معمولا مریونال رو با گونال میدن.... یا با مشابهش مثل فوستیمون و پیورگان و .... مریونال و منوگون و منوپور و منوتروپین و.... هم مشابه همن.... عزیزم الان گونال وارد نمیشه و خیلی کمه.... دیروز از آذر کیوان پرسیدم گفت نیست فقط چند تا دونه گونال پن اگه اشتباه نکنم ۴۵۰ واحدیشو دارن که گفت میشه با دز گونال ۷۵ واحدی که تجویز شده معادلش کرد.... فدات مونا جون.... توکل به خدا.... بهار جون بیخیال تعیین جنسیت!!!!! برا ماها تعیین جنسیت کفره.... من حتی برا بچه دومم همچین کاری نمیکنم.... ما باید به اونی که خدا میده شاکر باشیم.... فقط از خدا بخواه سالم باشه عزیزم.... کیانا جون عزیزم نگران نباش چیزی نیست.... مگه ندیدی چند مدت پیشم برای یکی دیگه از دوستامونم همین احتمال رو داده بودن ولی شکر خدا جواب آزش خوب شد و دردونش سالم بود.... نگران نباش عزیزم.... ایشاللله همه چی خوب پیش میره.... مام کنارتیم عزیزم.... درسا جون عزیز دلم میدونم خانومی.... شاید اشتباه تایپی بوده و به جای آسا نوشتم درسا.... اما خوب خدارو چه دیدی شاید خدا این حرفو به زبونم گذاشته و قراره به زودی خبر مامان شدنت رو بدی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم آنا بالاخره تلسم رو شکست و امروز جسارت به خرج داد و اولین آمپول عمرش رو به خودش زد.... امروز بالاخره ستروتایدمو خودم زدم!!!!!! هوررررررراااااااااا
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جونم مبارکت باشه عزیزم خداروشکر ایشالله به سلامتی پانکچر خوبی داشته باشی و بعدش جنین های توپولی داشته باشی گلم خدایا به حق این روز عزیز دل آنای مهربونم رو شاد کن ، ایشالله 21 بهمن بهترین روز زندگیش باشه انشالله
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
فدات منتظر معجزه عزیزم... ایشالله به زودی قسمت خودتم بشه نازنین....
مامی پرهام جون تبریک میگم عزیزم نگران نباش ایشالله بالاتر هم میره کیانا جون عزیزم این بازی این دکترهاست نگران نباش عزیزم چند وقت پیش هم به یکی از بچه های این تاپیک همین جور گفته بودن که بعد از آزمایش فهمید تشخیص اولیه اشتباه بوده ایشالله واسه شما هم همینطوره
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام به همه دوستان خوبم امروز تولد پدر بزرگوار امام زمان ع هستش خدای مهربون رو به حرمت این روز بزرگ قسم میدم که ان شاالله تمام خانمهای این تایپیک پشت سر هم مامان بشن و اونایی هم که باردار هستن به سلامتی نی نی نازشون رو بدنیا بیارن. مامانی پرهام خدا رو شکر عزیزم مبارکه فکر کنم نی نیت داره اذیتت میکنه اینقدر که به خودت استرس میدی ان شاالله 48ساعت بعد تکرار کن حسابی رفته بالا کیانا جانم ان شاالله که چیزی نیست این دکترها هم الکی یه چیزی رو شلوغ میکنن خودتو نگران نکن عزیزم آنا جونم خیلی برات خوشحالم داری عزیزم به روزهای مادر شدن نزدیک میشی ان شاالله یه عالمه جنین با کیفیت داشته باشی و با انتقال اولت مامان دو تا نی نی ناز بشی. خدا رو شکر چقدر مامان تو راه داریم مامان آنا مامان بهار مامان گلسا ان شاالله که هر سه تاتون مامان بشین
آنا جون آن شالله این دفعه با دوتا وروجک می یای خونه. منم فردا سونو دارم. دوستان دعا کنید همه چی خوب باشه. روزها اول به خاطر تزریق زیاد استرس داشتم. اول هفته بعد هم پانکچر دارم.هنوز نمی دونم چه روزی. همش نگرانم نکنه تو تغذیه کم گذاشته باشم. تو آینه خودم رو می بینم رنگم زرده زرده
سلام گل دخترا 2 روز نبودما ماشالله 200 تا پیام بود از ساعت 9 دارم میخونم 😒😞😩 مهیا جان عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا خودش بهت صبر و قوت بده برای ادامه راه ،پس چرا هیچ کس از مریضای یونسی مژده نمیدن خدایا بهمون رحم کن لیلا جان ممنون ب خاطر محبتت انشالله ب حق سوره الرحمان نی نی یا نی نییات سلامت باشن عزیزم آمین سوگل جان ممنون عزیزم انشالله ب حق ناد علی حاجت روا شی عزیززززززززززم مرسی که یادم بودی انا جان بسلامتی عزیزم دیگه شمارش معکوس برای مامان شدنت شروع شده زمان نزدیک هست مامان پرهام جان تبریک میگم عزیزم اصلا نگران نباش اگه باردار نبودی اصلا بتا رشد نمیکرد بتا اولت مثل من بود اما من اصلا رشد نکرد که هیچ ی دفعه کلی اومد پایین ،پس خوشحال باش و مامان شدن مبارکت باشه کیانا جان انشالله چیز ناراحت کننده ای نیست خدا کمکتون میکنه و مشکلی نبست انشالله خلاصه که برای همتون از خدا مدد میخوام انشالله خودش کمکمون کنه
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن