2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ستاره جون من ظهر پنجشنبه گذشته برام انتقال دادن امروز میشه پنجم اره؟ ان شالله خیره و مامان مییشیم. راستی شما اهل مشهد بودی همون ستاره ک شوهرش ازواسپرم بود؟ دقیقا منم مث تو. اصلا دلم نمییگیره ته خونه. تو شهر غریبم هسم نه همحرفی نه همدمی. خودمو یجوری سرگرم میکنم یا پیاده روی مکنم تو خونه. من از روز سوم فکنم بود، ک دیگه رختخاب رو ترک کردم اصلا حوصه نداشتم بمونم تو رختخاب. فقط گاهی دراز کشیدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسااجی درسته حرفت قبولش دارم. ممنونم ک بیادم اوردی هنوزززززززززز خداییی هس درین نزدیکی. ک بیاد همه مون هس. من خیلی ب نتیجه فک نمیکنم ولی دلم میخاد خونه م از سکوت دربیاد. خیلی تنها و خسه ام اجی. شما مامان شدی گلم؟
خانومی عزیزم در مورد این سونو چیزی نمیدونم اما اگه اطلاعات به درد بخوری پیدا کردم حتما میام میگم.... فقط نگران نباش و به چیزای بد فکر نکن.... حتما لازم بوده که دکترت برات نوشته.... هر چیزیم که لازمه قرار نیست حتما به خاطر یه چیز بد و نگران کننده باشه!!!! فدات ممری جون... مامانی پرهام من اون موقع مطبم اما چک میکنم که با بتای عالیت کلی انرژی بگیرم عزیزم.... ثمین جون عزیزم من نمیدونم آزی تحت عنوان ویتامین ب۶ و ب۱۲ هست یا نه اما یه چیزیو بهتره بدونی.... این ب۶ و ب۱۲ برای اون قسمت از مشکل انعقادی تجویز میشه که در مقابل اون یکی خیلی مهم نیست.... یعنی مثلا برای من ب۶ و ۱۲ رو به خاطر هتروزیگوت بودنم تو فاکتور mthfr تجویز کرده در حالی که مشکل حادترم تو pai1 هست که درمان اون با آسپرین و هپارین (یا مشابهش مثل سلکسان و کلگزان و ...) هست.... پس بهتره آزا کامل داده بشه تا مشکلات تا حد ممکن رو بشن.... بازم ببین نظر دکترت چیه و خودت چطور صلاح میدونی!!!! فاطمه جان من ب۶ و ب۱۲ رو همونطور که گفتم برای ژن غلظت خونم که با جواب mthfr معلوم شد داشتم و طرازی ۳ ماه قبل شروع سیکل گفت باید داشته باشم.... ب۶ قرصش بود و روزانه بود و ب۱۲ آمپولش بود و هفتگی بود.... البته همونطور که گفتم چون من قرار بود دیرتر شروع کنم گفت تا هر وقتی که بخوایی شروع کنی این دو تا رو استفاده کن.... بعدشم که مولتی دیلی رو جایگزینش کرد.... فاطمه جان همونطور که لاله جون گفتن اینا همه نرمالن نگران نباش.... لاله جون و اما در مورد ارتباط آنتی تی پی او یا همون آنتی بادی تایروگلوبین با مشکل تیروئد..... ظاهرا من با توجه به این مطلب... "این تست همون آنتی تایرو یا آنتی تی پی او، برای کمک به تشخیص و پایش بیماری های اتوایمیون تیروئید و برای تشخیص آنها از اشکال های دیگر تیروئیدیت؛ برای کمک به راهنما در تصمیمات درمانی؛ هنگامی که فرد گواتر دارد و/ یا هنگامی که دیگر آزمایش های تیروئید، مانند T3 ،T4 و TSH اختلال عملکرد تیروئید را نشان می دهد؛ همراه آزمایش تیروگلوبولین زمانی که پزشک از آن به عنوان ابزار پایش استفاده می کند؛ در فواصل زمانی توصیه شده توسط پزشک، وقتی بیمار اختلال اتوایمیون تیروئید شناخته شده دارد، درخواست میشود. اگر فرد با بیماری های اتوایمیون غیرمرتبط با تیروئید شناخته شده، نظیر لوپوس اریتماتوی سیستمیک، آرتریت روماتوئید یا کم خونی مهلک علائمی نشان می دهد که درگیری تیروئید را تداعی می کند، یک یا چند آزمایش آنتی بادی تیروئید نیز ممکن است درخواست شود." ظاهرا انگار مشکل تیروئید فقط همون کم کاری تیروئید معمولی نیست.... مثلا منم کم کاری تیروئید دارم اما آنتی تی پی او یا همون آنتی بادی تایروگلوبینم نرماله.... ظاهرا اگه هم کم کاری باشه هم آنتی تی پی او بالا اون وقته که بحث ایمنی وسط میاد.... اما بازم میگم من مطمئن نیستم اما وقتی حرفای فیاما یا همون مینا مامان رو که از زبون طرازی بیان کرده و من صفحه اول جلو اسمش نوشتم و با چند تا سرچ حس کردم همزمانی آنتی تی پی او بالا و مشکل تیروئید به اتومایمیون تیروئید میتونه مرتبط باشه.... من شانس آوردم که آنتی تی پی اوی بالایی نداشتم وگرنه حتما رس توکلی رو میکشیدم تا در این موردم توضیح بده.... بازم اگه اطلاعات بیشتری پیدا کردم اینجا میذارم.... عزیزم تو هم اگه تونستی چیزی در این ارتباط پیدا کنی ممنون میشم بذاری تا یه جایی برا ثبتش پیدا کنم... فاطمه جان استرادیول برای افزایش ضخامت آندومتره.... منم روزی دو تا دارم.... عزیزم بیشتر از همه فکرای خوب کردن.... انرژی مثبت به خودت دادن.... تو دیگه هر کاری میتونستی تا الان انجام دادی.... الان فقط باید مراقب خودت باشی و توکلت به خدا باشه.... فقطم به چیزای خوب فکر کن.... مواظب نفخ و یبوستم باش.... فاطمه جون عزیزم همینکه همسرت کنارته کافیه.... به خدا وقتی دیگران بدونن استرسش بیشتره.... هم باید به فکر خودت باشی هم اینکه اگه خدای نکرده منفی بشه مثلا مامان بابات یا عزیزات میخوان غصت رو بخورن.... درسته قرار نیست منفی بشه اما همینکه دیگران بدونن به خدا خودش استرسه... پس خیلی هم خوشبحالته که کسی نمیدونه... مثلا من الان مامان بابام در جریانن... درسته این سری میخواییم خودمون تنهایی کارامون رو انجام بدیم اما چون در جریانن و هی پیگیر میشن این خودش کلی به آدم استرس میده... پس خیلی خوشبحالته برو حالشو ببر.... ایشالله وقتی جواب بتای تپلت رو گرفتی اونام خبردار میشن.... ستاره جون عزیزم ایشالله که مامان میشی دیگه کلافگی یادت میره.... انقدر ذوق داری که اصلا دیگه حوصلت سر نمیاد.... راستی مامانا دوست داشتین برای اینکه حوصلتون سر نره بشینین برا وروجکاتون بافتنیای خوشگل ببافین.... بهترین سرگرمیه!!!! فاطمه جون ایشالله مامانی پرهام با بتای دومش قراره هم خودش خیالش راحت بشه همه وروجکاش از خطر کچل شدن خلاص بشن هم ما خوشحال بشیم.... فاطمه جون عزیزم اتفاقا کار خوبی میکنی.... من که مشکل انعقادی دارم لاپراهیستروسکوپی که کردم تو بیمارستان که بودم پادمهر چند بار زنگ زده بود ببینه من قدم میزنم یا نه.... بهم میگفت از رخت خواب بدت بیاد.... تا میتونی سراغش نرو.... سعی کن قدم بزنی.... فاطمه جان چرا اتفاقا یکی از علایم مشکل انعقادی خواب رفتن پاها و گز گز کردنشونه... منم زیاد دارم این مشکلو.... البته فکر کنم از علایم دیابتم میتونه باشه اما خوب از علایم مشکل انعقادیم هست.... کبود شدن بی دلیل هم یکی از علایمشه.... اون روز که برای سونو رفتم طرازی تا کبودی پامو دید یهو گفت چرا پات کبود شده... گفتم خوردم به لبه مبل!!! فاطمه جان آره آسا جون یه وروجک مامانی تو دلش داره.... خدا براش حفظش کنه... فاطمه جون آره عزیزم المیرا جونمونم مامانه.... یه دونه وروجک نانازی داره.... خدا وروجک اونم براش حفظ کنه... فاطمه جان این استرادیولا کار خودشون رو میکنن... ببین عزیزم به عنوان مثال اگه استرادیول بخواد یه متر ضخامت رو بالا ببره لوبیا سبز یه میلیمتر بالا میبره.... پس فکرت رو الکی درگیر چی بخورم چی نخورم نکن.... لوبیا سبز میگن برا ضخامت آندومتر خوبه اما خوب طبعش سرده و برای کسی که سردی براش خوب نیست بهتره زیاد نخوره.... الانم که انتقال دادی نمیتونی که ادویه جاتم زیاد استفاده کنی که سردی لوبیا سبزش رو بگیره.... پس به خاطر یه کوچولو افزایش آندومتر بهتره ریسک نکنی و ضررش رو به جون نخری.... همون استرادیوله کار خودش رو میکنه نگران نباش!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فاطمه جون من زمان انتفالم تو بدترین شرایط ممکن زندگیم بود نه استراحتی نه تغذیه درست و حسابی حتی خیلی روزها داروهامو فراموش کردم بخورم و اتفاقات بد دیگه.... ولی فقط از خدا خواستم و خدای مهربون به من نهایت لطفشو نشون داد.
اساجون برات خوشحالم. ان شالله که دوران بارداری راحتی داشته باشی. میشه بگی چن ماهته گلم؟ اخه من نمیومدم زیاد اینجا سرم شلوغ بود نفهمیدم کیا مامانن کیا نیستن؟ منم روز دوم انتقال شوک بهم وارد شد شیاف پروزسترون رو ب تعداد یکروز ازربیمارستان بهم دادن و بهم گفن بعدش دیگه خدت برو بخر. خلاصه ک وختی رفم بخرم شیاف رو داروخونه ها نداشتن و فقط قرص مدروکسی پروزسترون داشتن ک من یه وعده شو قرص خوردم......بعد وعده بعدی شیافم ساعت دوازده شب بود ک دیگه با کلی معطلی از بیمارستان گرفتم خیلی بم استرس وارد شد چون هیچ جا گیر نمیومد و بیمارستان مادر هم داروحونش بسته بود چون جمعه بود. دیگه با سوپروایزر بخشی ک عمل شده بودم هماهنگ کردن و بم دادن. اووووف چقد سخت بود. امیدوارم ضرری نکرده باشم ک یه وعده شو قرص خوردم