2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه سوال اگه ادم آز ویتامین ب٦ و ب١٢ بده و کم باشه ،میشه مربوط به مشکل انعقادی باشه؟ منظورم اینه که دیگه تموم آز هارو نده این دوتا رو بده که معلوم بشه مشکلی هست یا نه ممنون میشم جواب بدید
خداوندا راضیم به رضای تو
آنا جونم یه چیزی بگم انتی تی پی اُ و انتی بادی تایروگلوبولین هر دوش یکیه شاینا جون به نظرم اصلا نترس عزیزم ترس نداره که مگه جونمون و روحمون رو از سر راه اوردیم خیلی راحت به دکترت بگو میخوام اول مشکلاتم رو از سر راه بردارم بعدش وارد سیکل بشم تعداد استرادیولت چند تاست شاینا جون؟ من همیشه از طرازی سوالامو میپرسم و تا قانع نشم به پرسیدن ادامه میدم... انا جون خوب میکنی ممری جان دکتر فرهود پدر علم ژنتیک ایرانه بسیار فروتن و در عین حال با سواد خوشحالم که ازش وقت گرفتی مامی پرهام جان ان شاء ا... حسابی بتا بالا رفته توکل به خدا ثمین جان من نمیدونم در مورد سوالت متاسفانه فاطمه جان همه اینا طبیعیه اکثر بچه هایی که انتقال دادن داشتن این علایم رو دفع باقیمونده شیاف هم مشکلی نداره ، داروش جذب میشه ،اینی که دفع میشه در واقع مومیه که دارو توش حل شده بوده بعد از جذب دارو مومش دفع میشه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ممنونم ک پاسخمو دادی. راستی استرادیول برا چیه؟ من صدتا دارم. و روزی سه تا میخورم ازش. اسپیرین هم دارم روزی یکی لاله جون بنظرت چی بیشتر از همه رو مثبت شدن مون تاثیر داره؟
سلام فاطمه جون منم روز شش انتقالمه از روز چهار لک و الان کمی خونابه.. میسپارم به خدا هرچه بادا باد. البته من بیرون میرم نمیتونم بشینم الانم خونه تنهام احساس خفگی میکنم.دراز میکشم لک نمیاد ولی سخته استراحت مطلق.ایشالله با هم جوابه مثبت بگیریم
الهی و ربی من لی غیرک.
فاطمه جون من پانکچر شدم ولی هنو انتقال ندادم، یه مطلب خوندم که اگه دست و پا کرخ میشه مال کمبود ویتامین ب٦ و ١٢ است اگه گاهی حالت تهوع داری مال کمبود ب١٢ است که من هر جفتشو دارم متاسفانه
خداوندا راضیم به رضای تو