2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
فیاما جون چه عجب به ما سر زدی خانوم به سلامتی سیکل رو شروع کردی یا نه هنوز ایشالا ایندفعه نوبت شما و اناجون و بقیه دوستایی که انتقال میدن . گندم جون خوش اومدی ایشالا با خبرای خوب بیای . اناجون قربونت برم ایشالا عروسی گل پسر یا گل دختر یا هردوشون هر چی که صلاحه و خواست خداست . ممنون انجام وظیفه بود . اناجون اگه طرازی بهم بگه برو مجبورم برم وگرنه خودم از این پیشنهادات نمی دم . انتظار جون ممنون عزیزم ایشالا نوبت سیسمونی خریدنه شما واقعا از ته دل برات دعا می کنم بعد از اینهمه سختی خدا بهت یه دوقلو بده تلافی این روزا دربیاد .
سلام ماااامی مرسان تبریک میگم ..خوشحالم برات عزیرم خانومی لک جزء مراحل میکرو شده انگار ...استراحت کن +شیاف واما من امروز قرار بود ازمایشات تکمیلی رو نشون دکتر بدم اما از شانس بدم هواپیما چهار ساعت تاخیر داشت وفرصت نشد به دکترم نشون بدم لحظه اخر به دکترم رسیدم که فقط ازمایشات هورمونی رو نشونش دادم که برام ویتامین دی 3واسترادیول و اسید فولیک پنج نوشت . گفت باید از نظر سل بررسی بشی چون اندو نازکه بهش گفتم من این ازمایش سل رو دادم که منفی بود گفت بهتره زیر نظر متخصص بیماری عفونی باشی !!!!!! حقبقتش ترسیدم ...... واما ازمایشات تکمیلیم انا جان با گوشیم وگرنه عکس میزاشتم موردایی که مشکل داشتم رو میگم: B2glycoprotein ab(lgmبالا بود تو برگه زده بالای 12منفی بالای 18مثبت برا من 71بود ! مورد بعدی anti thyroglobulin ab هم بالا بود عددش برا من 631/2بود مورد بعدی protein s کمی پایین بود نرمالش بین 140-80 هست اما برا من 76/7بود واما مساله ای که اعصابنو خرد کرد اینه که cd69رو برام انحام ندادن ...انگار نداشتن اما گفتن میگیریم این ازمایشو حتی بهش ن تاکید کردم که اگه این ازمایش رو نمیگیرید برم جای دیگه ...گفتن نه ما میگیریم !!!!!!!! اما بقیه سی دی ها همه نرمال بود کاریوتایپ رو هم به منشی دکتر نشون دادم گفت خوبه Mthfrوpal-1رو هم ازشون سر در نیوردم انا نظرت رو در مورد ازمایشات تکنیلیم که گفتم مورد دارن رو میگی ?! انا جون مت با گوشیم وگرنه عکس میزاشتم ازمایشات خوب بود فقط چن مورد ایراد داشت که اینان :

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانی مامان عزیز این آزهای تکمیلی که نوشتم روال دکترا اینه بعد ۲-۳ بار منفی شدن یا سقط مینویسن.... ولی تو سعی کن این دفعه به هر نحوی شده انجامش بدی چون یه بسته فقط فریز داری.... ببین مثلا پایینو نگاه کنی شاینا جون بعد میکرو منفیش انجام داده معلوم شده مشکل داشته!!!! اگه مشکلی داشته باشی با چند تا دارو حلش می کنن و این دفعه احتمال گرفتن جنین بالاتر میره.... عزیزم مثلا من بعد دو بار منفی شدن انجام دادم معلوم شد مشکل ایمنی و انعقادی داشتم.... مشکل ایمنی وقتی داشته باشی بدنت جنین رو مثل جسم خارجی میدونه و دفعش میکنه و از بین میبردش و مشکل انعقادیم داشته باشی خونرسانی به جنین درست انجام نمیشه و جنین نمیگیره یا اگه بگیره نمیتونه به رشدش ادامه بده.... خلاصه بهتره حتما این آزارو انجام بدی تا خیالت از این بابت راحت بشه.... یا این مشکلات رو نداری و خیالت راحته یا اگه داری با چند تا دارو کنترل میشه.... و اما آز کاریوتایپ رو هر دو تون بدین.... با این آز اگه مشکل کرومزومی داشته باشین مشخص میشه.... اگه مشکلی نبود که خیالت راحت میشه اما اگه مشکلی بود یعنی نشون میده احتمالا جنینات مشکل دارن.... البته معمولا احتمال این مشکل کمه و بیشتر دوستانی که میکرو منفی داشتن مشکل ایمنی و انعقادیشون تثبیت شده!!!! خلاصه بهتره یا دکترت رو مجاب کنی برات بنویسه که بعید میدونم این دکترا مجاب بشن یا دورشون بزنی و بدی یه دکتر دیگه مثلا یه دکتر عمومی بنویسه برات.... خلاصه اگه انجام بدی دستت میاد چرا سری اول نگرفته!!!! چون معمولا تجربه نشون دادن نگرفتن جنین علت داشته!!!! در ضمن احتمال گرفتن جنین فریز بیشتره، چون هورمون تراپی نداری، البته اگه مشکل دیگه ای نداشته باشی.... اما اگه آزارو هم انجام بدی احتمال نتیجه گرفتنت به صد درصد نزدیکتر میشه!!!! مثلا من تو میکرو دوم اگه قبلش آز داده بودم با پردنیزولون و سرم شاید الان مامان بودم!!!! خانومی بهترین کارو میکنی.... چون رشد بتات عالیه.... یه دفعه بذار دو تا رو با هم برو.... خانومی سن بارداریت: ۱۴+۱۸= ۴هفته و ۴ روز میشی امروز یعنی یکشنبه!!!!! سلام به روی ماهت سهیلا جون البته با تاخیر.... مامی مرسان عزیز گوارای وجودت مامان نازنین..... بتاتم عالیه عزیزم.... گل آفتاب گردون عزیز بذار یه اتمام حجتی بکنم و خیالت رو راحت کنم.... عزیزم تو اتفاقا باید دلت برا همچین آدمایی بسوزه!!!! ما خیلی خوش شانسیم که این فرصت رو داشتیم با یه همچین مشکلی شانس پرورش روحمون رو داشته باشیم.... این کم نعمتی نیست.... خدا خیلی دوستمون داشته که با دادن یه مشکل قابل درمان حالا یکم دیرتر یا زودتر بهمون این فرصت رو داده تمرین صبوری کنیم.... اینکه به این مرحله برسیم که مثل همون آدمای دوروبرمون که نمیتونن درک بالایی داشته باشن و مواظب دل بقیه باشن نباشیم، بزرگترین لطف خداست در حقمون.... اینکه جزء یکی از اونا نباشیم که باعث دلشکستگی بشیم بزرگترین نعمته.... پس هیچ وقت به این قضیه به عنوان نقص نگاه نکن..... این نقص نیست موهبته!!!!!! منم دوروبرم از این جور آدما زیاد دارم اما بیشتر دلم به حالشون میسوزه تا بخوام ازشون برنجم.... خدا به دادشون برسه!!!!! پس ازت میخوام با یه دید دیگه ای به این قضیه نگاه کنی و برا همچین آدمایی دعا کنی.... چون اونان که نیاز به دعا دارن.... نیاز به دلسوزی دارن.... حتی نفرینشونم نکن.... فقط از خدا بخواه کمکشون کنه.... مطمئن باش فقط کسی که یه کمبودی تو خودش احساس میکنه سعی میکنه با تخریب طرف مقابل به کمبوداش سرپوش بذاره.... پس از خدا بخواه کمکشون کنه عزیزم.... خانومی عزیز نگران لک بینی نباش.... عزیزم فقط یکم استراحتت رو بیشتر کن.... عزیزم تا میبینی از لک خبری نیست پا نشی به خودت فشار بیاری... البته بعضی دوستان تو نه ماه بارداریشون موعد پری لک میبینن.... پس این موارد نرمالن نگران نباش.... سوگل جون سینافکت فکر نکنم نیاز به کمپرس سرد داشته باشه.... معمولا هپارین و خونواده هپارینو میگن کمپرس یخ قبل و بعد تزریق تو کاهش کبودیا موثره وگرنه سینافکت کاری نداره.... بخصوص اگه سرنگش خوب باشه.... اطلاعات سرنگارو تو صفحه ۶ گذاشتم.... روش تزریق بعضی آمپولام تو صفحه ۶ آوردم.... حوریه جون تو انتقال دو مرحله ای اول جنین ۳ روزه انتقال میدن بعد دو روز بعدشم جنین ۵ روزه.... یعنی دو بار انتقال جنین به فاصله دو روز داری.... انتظار جون ساغ اول باجی..... عزیزم فقط بدون خدا بخواد نشد نداره.... برا خدا هیچ محدودیتی وجود نداره.... نه سن، نه بیماری، نه ..... هیچ چیزی جلودار خواست خدا نیست.... فقط کافیه بخواد که مطمئنم برامون بهترینارو کنار گذاشته!!!! گندم جون عزیز دلم به جمعمون خوش اومدی.... ایشالله به زودی مستاجری نه ماهه وروجکاتو جشن بگیریم.... چشم عزیزم به محض اینکه با لب تاپ آن بشم اطلاعاتت رو ثبت می کنم عزیزم.... عزیزم لک یکی دو روز اول که واقعا مهم نیست.... بقیشم تقریبا شده جزء لاینفک بارداریای میکروییها و آی وی افیا.... پس خیلی چیز مهمی نیست.... لک بینیای بعدیم نهایت با کمی استراحت بیشتر و شیاف یا آمپول پروژسترون بیشتر قابل حله!!!! فدات سمی جون.... آره اگه دیدی طرازی مصرره انجامش بده اما دیدی به عهده خودت میذاره انجامش ندادیم ندادی.... عزیزم پروتئین اس که پایینه یعنی مشکل انعقادیو داری.... آنتی بادی بتا ۲ گلیکوگلوبینتم که بالاست و اینم نشونه ای از مشکل انعقادیه!!!! آنتی تیروگلوبینتم بالاست.... عزیزم ظاهرا بالا بودن این آیتم خصوصا اگه کم کاری تیروئیدم داشته باشی از نشونه های مشکل ایمنی میتونه باشه.... عزیزم ببین کار خوبی کردی آزارو دادی.... اتفاقا دیگه اصلا از نشون دادن آزا به دکترت واهمه نداشته باش و تازه گله هم بکن از دکترت و بگو ببین خانوم دکتر اگه خودم سر خود انجامشون نمیدادم بازم محکوم به منفی میشدم.... تازه دست پیش بگیر!!!! بگو شانس آوردم انجامشون دادم.... عزیزم نگران نباش همه این مشکلات قابل کنترلن.... عزیزم در مورد mthfr و pai1 هم یه نگاه بهشون بندازی خصوصا اون قسمتی که جدول ماننده.... داخلش نوشته هموزیگوت یا هتروزیگوت!!!! اگه هتروزیگوت باشه یعنی مشکل ژن غلظت خونو داری.... اگه هموزیگوت باشه یعنی نداری.... اما یه نوع هموزیگوتم هست که هر دو الل موتان یعنی جهش یافته داره اونم داشته باشی یعنی مشکله!!! بازم هر وقت عکسش رو بفرستی برات توضیح میدم!!!! در کل خیلی خیلی خوشحالم که یکی دیگه آزمایشهاشو انجام داد و مشکلش رو شد و الکی موش آزمایشگاهی این دکترای بی وجدان نشد!!!!! عزیزم سی دی ۶۹ رو هم فکر کنم ندیم دیگه نیازی نباشه چون ظاهرا مشکل ایمنیو داری.... حالا بذار دکترتم بررسی کنه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کیا قرص دی اچ ای ا (dhea) و کیوتن خوردن؟ تا کی خوردن؟ سلام بچه ها من یه بارآز دادم این ویتامین تو بدنم کم بود. تا کی باید به خوردن این قرص ادامه بدیم؟ دوباره باید آز بدم؟ آخه من الان تو سیکلم بعد از آزاد سازی تخمک هم باید خورد؟ توی لانه گزینی اختلال ایجاد نمیکنه؟
سلام وصبح بخیر دوستان آنا جون نه دیگه واهمه ندارم ...اما منشی که ازمایشارو دید .بهم گفت چقد هزینه ش شد ?! ما این ازمایشا رو نمینویسیم چون گرونن !!!!!!!! منشی عزیز خب گرونتر از پانکچر وهزینه انتقال و......نیست .. این ازمایشارو انحام ندیم که باید چن بار هزینه میکرو بدیم دیگه ?! اینا گرون نیست ?! خب از همون اول یه ازمایش دو تومنی بدیم خیلی از مشکلا رو بشه بهتر وبه صرفه تر نیس ?!!!!!! هر چند میدونیم ممکنه بازم منفی بشیم اما حداقل خیلی از مشکلات رو میشن ..... انا جون بنظرت داروهام چی هستن برا رفع مشکلات ایمنی وانعادیم ?مثلا b6و12دارم ? هپارین چی ?! منشی گفت سری بعد ازمایشارو با خودت بیار ...دکتر موقع انتقال یا توی سیکل یه داروهایی باید بهت بده !!!! در مورد ازمایش mthfrو...جدولی نمیبینم فقط بالای صفحه اینو نوشته برام : Results: This person is normal for the mthfr c677t ploymorphism (cc).and heterozygote for the mthfr a1298c ploymorphism(ac( عبارت هیتروزیگوت رو نوشته ! انا جون لازمه بغیر از دکترم ازمایشارو به یه متخصص دیگه نشون بدم تا چیزی از قلم نیفته و بدونم دکترم برا دارو چیزی از قلم نندازه ?!
عبارت هتروزیگوت رو که نوشته ولی با توحه به جمله ای که نوشته نفهمیدم یعنی چی ... وای اگه مشکلی باشه یعنی هیچوقت فکر نمیکردم منم از این مشکلات داشته باشم ....خیلی خوشحالم با این تاپیک واز همه مهمتر آنا اشنا شدم به شوهرم گفتم دکترم ازمایشا رو نرسید ببینه اشکالی نداره ...به دکتر انا نشون میدم. منشی فقط گفت پلاکت خونت بالاست ..یه همچین چیزی !! انا نمیدونی ممکنه چه داروهایی داشته باشم ?!
تپل مپل عزیز من کیوتن رو دارمو.... چند ماه بود داشتم....بازم برام تجویز کرده.... یعنی حداقل تا آخر پانکچر دارمش.... عزیزم برا تقویت تخمکا خوبن.... دها هم برا تقویت تخمک خوبه.... بخور نگران نباش.... به موقع اگه لازم باشه قطعش می کنن.... شاینا جون گل گفتی.... چه منتی هم میذارن!!!! از ۱۲ میلیونی که من سر دو میکرو هزینه کردم و منفی شدم که بیشتر نبوده هزینه این آزهای لامصب.... بگو دلتون برا ما نمیسوزه اگه میسوخت مینوشتین!!!! دلتون برای اون ۱۰-۱۲ میلیونایی که اگه آزارو زودتر بدیم از دست میدین میسوزه!!!!! شاینا جون پس تو mthfr هتروزیگوت رو داری.... تا جایی که من متوجه شدم از توضیحات کامل خانوم دکتر توکلی متخصص ایمونولوژی ابن سینا.... اگه تو mthfr هتروزیگوت رو داشته باشیم درمانش به چند ماه استفاده فولیک اسید ۵ همراه ب۶ و ۱۲ هست.... اما اگه تو pai1 هم این هتروزیگوت رو داشته باشی درمانت نیاز به هپارین یا مشابهش مثل سلکسان و ... و آسپرین داره.... ولی از یه ورم چون پروتئین است بالاست و بتا۲ گلیکوگلوبینت بالاس احتمالا هپارین یا مشابهش رو داشته باشی.... حالا بذار دکترت ببینه ببین چیا تجویز میکنه اما دوست داشتی یه ویزیتم با مریم و الهه توکلی تو ابن سینا بشی بد نیست.... یکی متخصق ایمونولوژیه یکی آنکولوژی و هماتولوژی.... من چون با مریم توکلی هم مشاوره شدم خیالم راحت شد که نظرش با طرازی یکیه!!!! راستی تخصص مریم توکلی علاوه بر ایمونولوژی آزمایشگاهی هم هست و ظاهرا تسلطش به تحلیل آزمایشها خوب بود.... میتونی از ابن سینا واحد سقط مکرر برای مریم توکلی و حتی الهه توکلی وقت بگیری.... من با مریم توکلی مشاوره شدم خیلی ازش خوشم اومد.... الهه توکلی رو ندیدم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستانم من این چند روز نت نداشتم که بهتون سر بزنم امیدوارم که همتون خوب و سلامت باشین و تو هر مرحله ای از سیکل که هستین موفق باشین. امروز روز پنجم انتقالمه از روز اول انتقال روزی 2تا پروژسترون,4تا استرادیول ,سلکسان و آسپرین طرازی بهم داده که استفاده کنم اما هنوز هیچی نشده هم باسنم کبوده هم شکمم به خاطر آمپولا. خورشید جونم دیشب خواب دیدم رفتیم با هم آزمایش دادیم که با یک بتای خیلی بالا مثبت شدی اما من باز هم منفی شدم باورت نمیشه تو اون حال میگفتم ایراد نداره تو خیلی از من بیشتر سختی کشیدی گوارای وجودت باشه مامان خورشید. ان شاالله که جواب آزمایشت مثبته عزیزم
لیلای عزیزم سلام من خیلی دلم روشنه که اینبار مامان شدی هم تو هم خورشید اشالله همینطوره من امروز رفتم یه بتای دیگه دادم جوابش هم 12 حاضر میشه امیدوارم به اون عددی که حساب کردم رسیده باشه خاونومی دیدی اینقدر استرس به خودت دادی بیخودی بود الانم داری با یه لک کوچولو انقدر خودت رو استرسی میکنی من و ببین از روز 10 انتقال تا امروز هنوزم لکه بینی دارم استراحت میکنم ولی مطلق نه تازه سرکارم میام گاهی لکه ها قطع میشه و گاهی زیاد لک قهوه ای یا نارنجی اصلا نگرانی نداره همین پایین صفحه نی نی سایت رو ببین زده خونریزی در بارداری نرمال است؟بخونش عالیه خورشید بیا یه خبر بده از خودت بچه ها ثمین امروز پانکچر داره براش دعا کنید لاله سرخ جون به دعات احتیاج دارما تا بیام عدد بتا رو بگم آنا جون الان داری از خونه تمیزت لذت میبری خوش بحالت خونه من که اصلا به دلم نیست دلم میخواد خودم تمیزش کنم ولی نمیشه دیگه مامی مرسان به دکترت گفتی بتات رو؟گفت کی بیای دیبا جون شما پس کی میری سونو تثل میک جان تو هم بدتر از خانومی سرشار از استرسیا ماشاالله المیرا من فکر کنم از آ اس آ و سلگزانه که لکه بینی قطع نمیشه وقتی شیاف میزنم تا دو سه ساعت بعدش اصلا یه قطره هم نمیاد ولی بعدش میاد امروز به دکترم میزنگم و میگم شاید سلگزان رو قطع کنه برام بقیه دوستان هم دعاگوی همتون هستم مامانی مامان حالا که منفی شده قرار نیست ما رو از یاد ببریا ما منتظرت هستیم
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد
آنا جون متاسفانه من شهرستانم ونمیتونم زیر نظر دو تا دکتر باشم .....کاش دکترم این داروها رو برام بنویسه منم نمیتونم بهش بگم فلان دارو رو بنویس برام ..موندم با چه ترفندی بهش بگم ... بعضی دکترا متاسفانه تا بینن مریض یه اطلاعاتی بلده چپ چپ نگاش میکنن !!! موندم چکار کنم ? راستی تو ازمایش مربوط به pai1هم عبارت هتروزیگوت نوشته
اما فکر خوبیه انا جون سعی میکنم برم پیش مریم توکلی برا مشاوره ....وبه دکترم هم بگم ازمایشا رو به متخصص ایمونولوژی تشون دادم ودارم خودم رو از نظر ایمونولوژی بررسی میکنم ... بنظرت یه بار مشاوره کافیه ?! بعدش اگه گفت باید فلان داروها رو بخوری چطور به دکترم بگم ?! چون اصلا خود دکترم ازمایشارو برام ننوشته وبهش گفتم دکتر قبلیم گفت بررسی بشی بد نیس ! درصورتیکه اصلا خالی بستم!! سرخود ازمایشارو انحام دادم ... وبنظرت زود نوبت میده ابن سینا ?!
مهتاب جونم مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ان شاالله که بتات حسابی بالا رفته باشه زود بیا بهمون خبر بده خیلی بیادتم مامی مرسان خدا رو شکر مامان شدی گوارای وجودت ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی
البته دکترم فکر نکنم باهام برخورد کنه از طرفی هم بهم گفت بهتره از نظر سل بررسی بشی چون تو سونوگرافی قبلیت که اندو نازک بود ..اینکه اندو نازک باشه ممکنه مشکلی داشته باشی بهتره پیش متخصص بیماریهای عفونی بررسی بشی