2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام دوستای من ازهمه اونایی که نگران حالم بودن ممنونم اسم نمیبرم چون یوقت کسی روفراموش میکنم من دیشب خیلی نگران شدم امروز دوباره هم بااتاق عمل هم کارشناس رویان صحبت کردم گفت برو یه ازمایش دیگه بده اگر پایین اومده بود بما اعلام کن ازطرفیم میگفت عادیه لکه بینیم کم شده ولی بازم دارم بخدا استرس ندارم ولی ازین ناراحتم که نمیخام مشکلی پیش بیاد بازم میسپارم به خدا امشبم خانوادم میان خونمون هنوز به کسی اعلام حاملگی نکردم ازطرفیم نمیتونم پذیرایی کنم اصلا شانس ندارم بخدا هروقت خانوادم میخان بیان بهم سربزنن یه مشکلی برام پیش میاد اما مامانمه خودش کمکم میکنه فقط دعاکنید برام مشکلی پیش نیومده باشه وبتام پایین نیومده باشه
چقدر خوبه که هستی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلای عزیز دل مهربونم بسلامتی انشالله چهارشنبه آینده منتظر بهترین خبر هستم مادر شدنت انشالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 عزیزم چرا کبود شدی ؟؟؟؟ سلکسانو رون پا بزنی بهتره پروژسترون هم که کبودی نداره روز به روز بهتر میشی و احساس مادر شدنت بیشتر من فقط منتظر خبرای خوشتم عزیزم خانومی جان خیلی استرس داری خواهر گلم ... الان ده روزه هی هر روز داری میری از میدی.... چرا اخه ... بخدا شک نکن ارامش داشته باش بتات عالیه چرا بیاد پایننن .... هممون لکه بینی داریم ... خواهر خوشگلم با این استرسا هم لکه بینیت بیشتر میشه هم نی نی فسقلیمون اذیت میشه .... صلوات بفرست و خدا رو صدا بزن در مورد مهمونی امشبتم کاش میگفتی نیان منکه هرکی خواست بیاد خونمون خیلی رک گفتم نیاین حالم خوب نیست شما هم اگه میتونی کنسلش کن ممری جون فردا خوش خبر بیای مونا جونم کجایی خاتم ؟؟؟؟ خوبی؟؟؟؟
دیباجون الان اصلا استرس ندارم عزیزم قبل موعدم که از میدادم چون واقعا ازذوق بود باورم نمیشد اما دیروز که موعد اصلیم بود شب بالکه بینی مواجه شدم که یکم ناراحتم کرد اماالان ارومم خداروشکر ازم اوناگفتن بنظرت نرم؟؟ احتمالا منم زنگ بزنم بگم نیان اخه واقعانمیتونم کاری کنم
چقدر خوبه که هستی...
شایناجون چشم عزیزم به خدا توکل کردم هرچی خودش بخواد ازم نمیدم دیگه نمیرم بیرون بخدا خودمم حوصله از دادنو دیگه ندارم دوهفته دیگه میرم سونو انشاالله خدا بزرگه
چقدر خوبه که هستی...
سلام علیکم مهتاب جان چشم عزیز دلم ان شاء ا... که از دو برابر هم بیشتر شده آز بتا شاینا جون خوشحالم که نتیجه ازهای تکمیلیت مشخص شده و مشکلات احتمالی که سر راهت بوده معلوم شده ان شاء ا... خدا این دکترا رو یه کم عقل بهشون بده تا ما هم با خیال راحت بریم خودمون رو بسپاریم دستشون خانومی جان اشکال نداره از بیرون غذا بگیر و به نظرم بگو حالت چندان خوش نیست خانواده خودتن مطمئنا ناراحت نمیشن الان امروز آز دادی باز؟ کی اماده میشه؟
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام.... تبریک بابته مامان های جدید و خانومی جان نگران نباش عزیزم منم سر موعد پری تا سه روز لکه بینی دارم این چون دوماه برام تکرار شد و یقین پیدا کردموشیاف رو استفاده کن و زیاد خودت رو خسته نکن نی نی محکم تو دلته
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب و خوش باشه . خانومی جون نگران نباش منم یکماه مدام لک بینی داشتم الان که تو سه ماهم خیلی کمتر شده ولی همچنان شیافامو استفاده میکنم. راه حلش فقط استراحته من یه هفته مرخصی گرفتم تو خونه فقط دراز میکشیدم الانم استراحت نسبی دارم. مامی مرسان تبریک میگم. ایشاله نه ماه دیگه دردونه تو بغل کنی به سلامتی. لیلا و خورشید عزیز بیصبرانه منتظر شنیدن جواب مثبتتون هستیم. امید به خدا ایندفعه دیگه جفتتون مامانید. انتظار عزیز ناامید نشو. پریروز شنیدم یه خانمی از آشناهامون تو 51 سالگی با میکرو باردار شده اونم چی دوقلو. باورت میشه؟ میگن خونشون از شادی غوغایی شده. پس امیدت به اون بالایی باشه. اوستا کریم همچین به موقع درست میکنه که نمیدونی از کجا شده. مهتاب جون زودتر بیا خبر بده. آناجون یه پیغام فرستادم برات. نمیدونم رسید یا نه. اگه رسیده هرموقع فرصت کردی جواب بده ممنون.
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
مهرانا جون شما هم لکه بینی داری؟ تا چه حد برا من قطع و وصل میشه مثلا گاهی تا دو ساعت اصلا نیست بعد شروع میشه نگران نباشن؟ بخدا کابوس گرفتم برای رفتن دبل
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد