2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانومای گل مادرای آینده ... آنا جون قربونت عزیزم منم خوبم .مشغول گزروندن ایام به انتظار دیدن پسرک ک ایشالا خدا قسمت تک تک شماها بکنه ک مطمئنم از هر کسی دیگه ای لایق ترید برای مادر شدن! شک نکنید! من دیر ب دیر میام زیاد سعادت اشنایی با خانومای جدید رو ندارم ولی فکرم پیش همه تون هست بخدا انا خودت کی انتقال میدی ایشالا؟ پیشگو شدم! باورت نمیشه دیبا ک گفت انتقال داده یه چیزی تو دلم میگفت شک ندارم ک ایندفه مثبته! ولی نمیشد بهش بگم ، ترسیدم زبونم لال اونچیزی ک ب دل من افتاده اشتباه باشه ولی خدارو شکر ایشالا این انتقال اخر باشه برات و با دل شاد بری پی بچه داری و... بچه ها باور کنید بی خیال بودن انگار معجزه میکنه توروخدا اینقد به دلتون بد راه ندید اروم تر باشید. حرف من مثل بقیه تکراریه ولی من اخرین انتقالم در حالی مثبت شد ک زدم به بیخیالی تمام گفتم تا حالا نشده چی شده مگه؟ ایندفه ام نشد ک نشد... هر چی خدا بخاد ولی حرف و انرژی منفی دیگران رو وارد جو زندگیتون نکنید خدا خودش جای حق نشسته و جواب همه دل شکستن ها رو میده دیبا خانوم کی میری سونو بابا دل منو ک آب کردی توام ! رفتم خبر بدم اونور دیدم هیچ ی نگفتی منم ساکت نشستم! برای همه تون یه دنیا انرژی مثبت میفرستم .مواظب خودتون و همسفرای سخت کوش زندگیتون هم باشید.
خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ...
نینی سایت: وقتی منتظر بچه هستید، هر گونه خونریزی و لکبینی برایتان وحشتناک خواهد بود. دلایل خونریزی در طول دوران بارداری و کاری که باید در صورت دیدنش انجام دهید را یاد بگیرید. لک بینی و خونریزی در دوران بارداری: چه زمانی نگران باشیم؟ هرگونه خونریزی در طول دوران بارداری ترسناک است، حتی برای مادرهای با تجربه. خبر خوب این است که: اگرچه لکبینی برای تقریبا یک سوم خانمهای باردار اتفاق میافتد، اما این اتفاق اغلب تهدیدی برای مادر و کودک به همراه ندارد. مثلا برای درصد کمی از خانمهای باردار لکبینی بعد از مقاربت رایج است. بقیه هم ممکن است به دلایلی خونریزی داشته باشند که هیچ ربطی به حاملگی ندارد. دلایلی مانند عفونت یا پارگی دیواره آلت تناسلی. دکتر آلیسا استفنسونفیمی، متخصص زنان و زایمان از دانشگاه واشنگتن در سیاتل میگوید: «تعداد بسیار زیادی از لکبینیها بیخطر هستند.» اما خونریزی، هرچقدر هم که اندک باشد، ممکن است نمایانگر مشکلات بسیاری باشد. مشکلاتی از قبیل سقط جنین، حاملگی خارج از رحم و یا بسته شدن دهانه رحم توسط جفت جنین که نباید هم نادیده گرفته شوند. در اینجا دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث خونریزی شما در دوران بارداری شود. در ادامه میتوانید روشهایی برای درمیان گذاشتن موثر علائمتان با دکتر زنانتان را هم بخوانید. 20هفته اول دکتر استفنسونفیمی میگوید دکترها تخمین زدهاند که 25 تا 40 درصد بانوان در سه ماه اول بارداریشان خونریزی واژینال را تجربه خواهند کرد و اغلب روند بارداریشان کاملا نرمال خواهد بود. طبق انجمن بارداری آمریکا، تعدادی دلیل ممکن برای لکبینی یا خونریزی بیضرر در نیمه اول دوران حاملگی وجود دارد که شامل این موارد میشود: خونریزی القایی، که در 4 هفته اول بارداری اتفاق می افتد و به خاطر این است که تخم بارور به دیواره رحم میچسبد. تغییرات هورمونی عفونت مقاربت جنسی آزمایشهای داخلی که توسط متخصص زایمان یا ماما انجام میشود. گاهی اوقات خونریزی در نیمه اول بارداری ممکن است نشانه مشکلات جدیتری هم باشد. مشکلاتی مثل: خونریزی سابکوریونیک، که اطراف جفت جنین اتفاق میافتد. اگرچه ممکن است این نوع خونریزی، در بارداری نرمال ادامه داشته باشد، اما تشخیص سریع و درمان بسیار حیاتی است. دکتر استفنسونفیمی میگوید: 1. بیشتر خونریزیهای سابکوریونیک برطرف شدنی هستند، اما این مشکل بانوان را در خطر افزایش عوارض دیگری مانند زایمان زودرس قرار میدهد. بارداری شیمیایی، که وقتی تخم بارور میشود، اما هرگز به طور کامل در رحم قرار نمیگیرد اتفاق میافتد. 2. سقط جنین (تهدید آمیز و قریب الوقوع)، که از دست دادن ناگهانی بارداری در 20 هفته اول است. اغلب خونریزی و لکبینی که بر اثر سقط جنین اتفاق میافتد، با علائم دیگری مثل دردهای شکمی و گرفتگی عضلات رخ میدهد. 3. بارداری خارج رحمی، که وقتی اتفاق میافتد که تخم بارور در جایی غیر از رحم و معمولا در لوله فلوپ جای بگیرد. گاهی اوقات به آن بارداری لولهای میگویند. بارداری خارج رحمی روند نرمالی نخواهد داشت و اگر تشخیص داده نشود ممکن است تهدیدی برای جان مادر باشد. 4. بارداری مولار، که یک بارداری غیر قابل رشد است و جفت جنین رشد غیر طبیعی دارد و معمولا جنین هم غیر طبیعی میشود. 5. هر گونه خونریزی واژینال در طول دوران بارداری ممکن است نشانگر مشکل بزرگتری باشد، پس مهم است که سریع با دکترتان تماس بگیرید. دکتر لارا ریلی، نویسنده کتاب «بارداری؛ راهنمای نهایی هفته به هفته بارداری» توصیه می کند که برای اطلاع دادن در مورد مقدار خونی که از دست دادهاید و اینکه الان حال کلیتان چگونه است آماده باشید. او میگوید اگر خونریزی واژینال دارید که حس میکنید شما را ضعیف کرده یا نوار بهداشتیتان را خیس کرده است، باید اصرار به دیدن پزشک داشته باشید. اگر خونریزیتان مکرر است یا با درد و تب همراه است هم باید به پزشک مراجعه کنید.
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد
لیلا جون خیالت راحت باشه.... بذار خوابتو تعبیر کنم.... خورشید جون که بتاش بالا بوده پس حتما مامانه!!!!! تو هم چون بزرگی دلت رو تو خوابت نشون داده خدا برات یه جایزه بزرگ کنار گذاشته و قراره با یه بتای تپل سورپرایزت کنه پس مطمئن باش دوتاتونم مامانین!!!! شاینا جون عزیزم شک نکن دکترت مطمئن باش برات دارو مینویسه.... دیگه سادیسم نداره که ببینه مشکل داری برات ننویسه.... خیالت راحت باشه.... مهتاب بارون عزیزم خونت تمیزه نگران نباش.... مثل قدیما نیست که سالی یبار خونه رو تمیز میکردن.... دردونه هات بخوان بیان انقدر بهمش میریزن که خونه الانت کلی در مقابل اون روزا تمیزه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ختم قران نیمه اول دی 94، مهلت از 1 دی 94 تا 15 دی 94: جزء1: ناناز جزء2: ناناز جزء3: ناناز جزء4: فوزی جزء5: negar جزء6: negar جزء7: negar جزء8: ستایش جزء9: بهار جزء10: maman arash & ava جزء11: maman arash & ava جزء12: maman arash & ava جزء13: منتظر معجزه جزء14: انتظار جزء15: شاپری جزء16: خانومی جزء17: نانا جزء18: الاله جزء19: الاله جزء20: لاله سرخ جزء21: تورک آنا جزء22: خورشید92 جزء23: adi جزء24: مامان آیدین جزء25: leila جزء26: مامی مرسان جزء27: بهار جزء28: ارغوان جزء29: آزاده هستم جزء30: sogol ********* ادامه ختم 14000 صلوات هدیه به حضرت علی (ع) - دی ماه 94: 1. leila هزار 2. maman arash&ava چهار هزار پانصد 3. مریم 3300 4. منتظر معجزه 1000 5. negar هفتصد 6. مونیکا 500 7. تورک آنا 500 8. ستایش 500 9. sogol دوهزار جمع: 14000 ********** ختم 14000 صلوات دی ماه 94 هدیه به امام حسن (ع): 1. maman arash & ava پانصد 2. نانا 500 3. leila پانصد 4. مونیکا 500 5. ستایش 2000 6. منتظر معجزه 2000 7. ممری 1000 جمع: 7000
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره مهتاب جون یک ماه تموم لک بینی شدید که ببخشید حتی پد استفاده میکردم، راستش منم مث شما میترسیدم برم دستشویی که اون لعنتیا رو نبینم. ولی از روزی که سونوی قلب رفتم کم و کمتر شد الان تو سه ماه تقریبا سه روزی یه بار یا روزایی که زیاد میشینم لک کمرنگ میبینم. داروهاتو ادامه بده و سر موقع بزن. ایشاله خوش خبر میای و بزودی صدای قلبشم میشنوی. این استرسها واسه هممون طبیعیه. فقط باید آرامش داشت.
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
دیشب لکه من قرمز بود اماازامروز تیرست و کم اما هنوز لکه بینی رودارم ببخشید راحت توضیح دادم انا جون سمت راست دلم یکم میگیره مورد نداره؟ راستی من دوتا پروژسترون دارم میشه دوتارو تو یه سرنگ کشید تزریق کنم؟ یاجداتزریق کنم؟
چقدر خوبه که هستی...
شاینا جون من شانس آوردم سر قضیه لاپرا خود کلینیک آندومتیوز ارجاع داد به ایمونولوژی... میتونی الکی بگس دکترت درخواست مشاوره داده و به این طریق وقت بگیری.... رفتی بگی برگه درخواست یادت رفته مونده خونه.... دیگه بری تو توکلی با حوصله آزاتو میبینه و آخرش بگو برا دکترت هر توصیه ای لازمه بنویسه.... برا من خودش برا طرازی یه چیزایی نوشت.... مهرانا جون عزیزم حواسم به صندوق پیغاما نبود... چشم حتما نگاه میندازم.... گندم جون نگران نباش.... با این همه داروی هورمونی این چیزا طبیعیه!!!! کیان جون خدارو شکر که بهتری.... ایشالله دومادیشو ببینی عزیزم.... التماس دعا دارم... خانومی نگران نباش این گرفتنا و ول کردنا مال پروژستروناست.... لکم نگران نباش.... اصلا فکرت رو درگیر نکن.... با بتای عالیت مطمئن باش همه چی خوب پیش میره!!!!
سلام به همه مهرانا عزیزم واقعا ممنون از دعای خیری که برامون کردی عزیزم و اما لیلای نازم خانومی چه خواب توپی دیدی من تو این 6 بار انتقالم حتی خواب آزمایش مثبت رو هم ندیدم که لااقل یه روز تو خواب هم خوشحال باشم.... انشااله با این تعبیر خواب خوبی که انای عزیزم در حقمون کرد هر دو و همه انتقالی ها مثبت باشیم برا منکه شده آرزو دختر ناز مگه میشه خدا جواب این همه دعایی که در حق دیگران کردی رو نده؟؟؟؟؟ مطمین باش خدا صدا شما رو بیشتر از ماها می شنوه عزیزم عزیزم منم مثل شما شدم باسنم یه چند روزی بابام نبود که بزنه مجبورا رفتم بیرون زدم نامردا کبود کبودش کردن ولی دور نافیا رو خودم می زنم و اگه خودت تزریق میکنی تو تزریق باید تا سی بشمری و خالی کنی و بعد اون هم یه مقدار بذار سوزن داخل باشه و بعد درش بیار کبود نمیشه اینو یه تزریقاتی به من گفت....