2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام به همه دوستان خوبم آنا جون لطفن 500 تا صلوات برای من بزار. خیلی ممنون عزیزم. انتظار جان خیلی ممنون عزیزم ان شاالله دردونه هات 9 ماه تو دلت و 120 سال زیر سایه ات زندگی کنند صحیح و سالم مرسی سمی عزیزم مامان مهربون امیدوارم 120 سال قلبش برات بتپد. رز عزیزم برو خدا بهمرات.امیدوارم که آخرین انتقالت باشه و دردونه هاتو به سلامتی بیاری خونه و برای همیشه کنارت بمونن.
آنا جون جواب آزمایشهایی که دکتر طرازی برام نوشته بود دیروز از نیلو گرفتم و شنبه باید برم پیشش. لطفا اگه میتونی نظرتو در مورد این آزمایشام بگو anti thyroid peroxidase 6/8 پرولاکتین 18/8 iga 278 مرسی عزیزم بابت زحماتی که برامون میکشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جون عزیزم آره مینونه جنینا از فریز در نیان اما قرار نیست همیشه این اتفاق برا همه بیفته!!!! پس از الان برات اتفاق نیفتاده الکی فکرت رو درگیر نکن.... ایشالله پولیپتم خوش خیم بوده و فردا میری دکتر خیالت رو راحت میکنه!!!! لیلا جون در مورد پرولاکتینک اگه به رنج آزمایشگاهی که من آز دادم باشه کمه اما به نظرم باید ببینی تو رنج نرمال هست یا نه!!!! در مورد iga مال منم 292 هست اما من زیاد ازش سر در نیاوردم.... در مورد آنتی تیروئید پروکسایدتم نمیدونم رنج نرمالش چنده!!!! اگه سرچ کنم چیزی پیدا کنم برات میفرستم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس لیلا جون اوکی هست نگران نباش!!!!! پرولاکتین منم 449.3 بود و رنج نرمال بین 132-496 بود!!!! برا منم دارویی چیزی برا پرولاکتین نداده بود.... نگران نباش عزیزم اما برا احتیاط به دکترت تاکید کن بررسیش کنه!!!! بعضی وقتا دکترا بعضی نکات رو نمیبینن انقدر که فکرشون پر از اطلاعاته!!!! فقط یاداوری کن!!!! بقیش رو بسپار به دکترت!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم یه کاری میخوام ازتون انجام بدین!!!!! دوستان اگه ممکنه براتون از آزمایشهای تکمیلیتون برام عکس بگیرین بفرستین!!!!! میخوام آزمایشها رو کنار هم بذارم یه مجموعه خوب از آزمایشها بدست بیارم تا دوستان به عنوان مرجع آزمایشهای تکمیلی ازش استفاده کنن!!!! البته اگه ممکنه از جواب آزمایشها باشه تا بتونم یه دید کامل نسبت به رنج نرمال هم بدست بیارم!!!!! قسمت اطلاعات شخصیتون رو حذف کنین ولی اگه ممکنه آزمایشگاتون مشخص باشه!!!!! چون میخوام یه آماریم از آزمایشگاهایی که اون آزارو انجام میدن هم بدست بیارم!!!! از الان از همکاری تک تکتون ممنونم!!!!!! برای آپلود عکسم تو صفحه ۷ یه لینک گذاشتم که من خودم برای آپلود از اون استفاده کردم!!!!! امیدوارم با همکاری هم بتونیم یه مجموعه خوب درست کنیم!!!! در ضمن از آزمایشهای دیگه هم دوست داشتین بفرستین که برا اونام یه مجموعه درست کنیم که کامل و قابل رجوع باشه!!!!! در ضمن دوستانی که تو اد لیست دوستام نیست میتونن به ایمیلم ارسال کنن یا اینکه اول به لیست دوستاشون اضافه کنن بعد بفرستن!!!! ایمیلمم که میدونین تو امضام هست اما برا احتیاط دوباره میفرستم!!!! turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها فعلا که تا مشکل دارم ...پرولاکتیم یکی دو عدد بالاست ...ویتامین d3بدنم خیلی کمه ... پرولاکتین کمی بالا درمون داره ? جالبه دکتر قبلیم با این پرولاکتینم بالا بود داروی خاصی نداد بهم ! اما این دکتر جدید گفت اول باید دارو بخوری !!!! رز جون ان شالله انتقال موفقی داشتی باشی اللهم صل عل محمد وآل محمد
سلام دوستان لیلا و شاینا جان آزمایش پرولاکتین در صورتیکه بالا باشه مجددا تکرار میشه اگه خیلی بالا باشه دکتر یه عکس هم میگیره تا عملکرد هیپوفیز تایید بشه و مشکلی نباشه درمانش با قرص براحتی انجام میشه ((دوستانی که پرولاکتین خیلی بالا دارند ممکنه از سینه هم با فشار دادن ترشح داشته باشن)) برای دادن آزمایش پرولاکتین باید 2 تا 3 ساعت از بیدارشدنتون گدشته باشه
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
لیلا ، سمی و ناناز و تورک انای عزیزم ممنون از دعای خوبتون و از همه شما دوستای خوبم خیلی خیلی ممنونم رز عزیزم ایشالا ک این سری مامان میشی حتما فردا شروع یک مرحله خیلی قشنگ تو زندگیت خواهد بود تورک انای عزیز حتما سرفرصت عکس ازمایشها رو إرسال میکنم ، امیدوارم بابت زحمتهایی ک داری واسه روشن شدن هر کدوم از ماها میکشی اجری زیبا در انتظارت باشه منم امروز سومین روز انتقالم هستم و سرکار هم نرفتم و ان شاله از شنبه میرم سرکار ، از همه این لحظات لذت میبرم و خدا رو قسم میدم ب حضرت قاسم ک امروز تولدشه دل همه ما رو شاد کنه تورک انای مهربون لطف میکنی ٥٠٠صلوات هم برای دور دوم برای من کنار بذاری گلم 🌺
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
سلام امروز دوباره بتا دادم شده بود650 خداروشکر تا حالا خوبه.... امروز موعد پریودمه و یه ذره لک بینی داشتم فعلا قطع شده.. طبیعیه؟
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
کیانا جون عزیزم مبارکه.... خوشحالم که همه چی خوب داره پیش میره.... عزیزم خوب قطع شدنش خوبه که!!!!