2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام آنا جان .خوبی پس از 5 آذر شروع می کنین یاسین و هر روز یه بار دیگه. راستی برا جزئ 21 هم برا 2من بنویس گلم. به امید مامان شدن هممون.هنوز پری نشدم ها .فردا پس فردا میرم آز بدم .برام دعا کنین.
دیبا جون عزیزم به قول تو اینجا یه دنیای مجازیه ولی من خودم لاقل یه مورد از نزدیکامو میشناسم که دکترا ازش قطع امید کرده بودن اما خدا نتیجه صبرش رو بعد 1012 سال بهش داد!!!! حتی قبل زایمان موفقش چند سقط و یه سقط تو ۶ ماهگی داشت!!!! پس عزیزم بدون نمیشه گفت این معجزات دروغه!!!!! فقط اینو بدون معجزه معجزه س و اگه قرار بود برا همه مون اتفاق بیفته دیگه اسمش معجزه نبود!!!!! امیدوارم خودت جزء کسایی باشی که این معجزه رو تجربه کنی و با تمام وجود بهش ایمان پیدا کنی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیبا جون عزیزم واقعن درکت میکنم من خودم 11 ساله که منتظر نی نی هستم اما تو یه موردی مشکلی برام پیش اومده بود که از هر کس سوال کردم و تحقیق کردم می گفتن که محال بشه اما در آخرین لحظات خدا جوری دست منو گرفت که بعد از گذشت سه سال هر موقع بهش فکر میکنم گریه ام میگیره شاید قسمت من این نبوده که در بچه دار شدنم معجزه اتفاق بیفته اما تو اون گرفتاری از همیشه بیشتر وجود خدا رو کنارم حس کردم و معجزه خدا رو دیدم بخدا به هر کس میگم اصلن باورش نمیشه اما خدا بهم نشون داد که چقدر دوستم داره و همیشه کنارمه.
دیبا جون حق با لیلا جونه..... من خودمم معجزه خدارو دیدم اونم در اوج ناامیدی!!!! هر کسی این معجزه رو به نحوی تجربه میکنه!!!! مطمئن باش معجزات زیادی تو زندگیت بوده امیدوارم به زودی شیرینیه معجزه رو با در آغوش کشیدن دردونت تجربه کنی!!!! دیبا جون عزیزم قرار نیست چون تا حالا این معجزه دوروبرمون اتفاق نیفتاده ازش ناامید باشیم.... اما اینو بدون اگه این امید نبود دلمون میپوکید!!!!! پس امیدوار باش عزیزم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به خانمهای سخت کوش روزتون به خیر و شادی. خوشحالم که دوباره این تاپیک با مامان شدن سه تا از دوستای گلمون مزین شد. انشالله که هر روز شاهد مامان شدن تک تکتون باشیم . به مامانای جدید تبریک میگم و بارداری راحتی رو براشون آرزومندم.
قنقلی جون امیداورم تو هم با خبرای خوب بیایی و رنگ امید به تاپیکمون بدی!!!!! آرزو جون صفحه اولو نگاه کن!!!!! ببین چند نفر از دوستانی که مشکل آزواسپرمی داشتن مامان شدن!!!! نمونش همین مامان آیدین که خدا تو دلش سه تا وروجک شیطون گذاشته!!!!! پس عزیزم داغونم یعنی چی؟ عزیز دلم اولا این همه علم پیشرفت کرده!!!! بعدشم مگه در مقابل قدرت بی انتهای خدا نشد داریم؟ عزیزم به جمعمون خوش اومی و امیدوارم به زودی آرزوت تحقق پیدا کنه!!!!!
سلام آنا جون جزء 12 رو برا من بزار. و چون می خوام از برکت صلوات بهره ببرم فقط 100 صلوات.
وَ أُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ و کار خود را به خدا واگذار میکنم که او به حال بندگان بصیر است.
وای انا جون قربونت عزیزم به نیت این دوها منم نیت میکنم دوتا از جنینام بگیره گریه ام گرفت بخدا خیلی ماهی چیزی انتخاب کردی که به فکرمم نرسیده بود
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
دوستای عزیزم واقعا واسه تک تکتون خوشحالم و ذوق کردم.انشالله از این به بعد فقط شادیاشونو ببینین آنا جون دوتاجز به انتخاب خودت بذار واسم منم جمعه سونو شدم.از فردا باید ال دی بخورم و 19 پریم خراش دارم البته دکترگفت اینبار جنینامو بلاست میکنن.دیگه هرچی خدای مهربون صلاح بدونه
مهدیه و مهدیار عزیز جزء ۵ و ۷ رو واست کنار گذاشتم!!!!
سوگلی جان تصمیم دارم یکیشو ریداکت کنم. فعلا دکتر گفته آخرای ماه سه اینکار باید انجام بشه. قرار دکتر بگه کی باید انجام بشه ولی اطلاعات زیادی نداد که کی رو برای اینکار معرفی میکنه. فعلا قراره14 این ماه برم پیشش. نمیدونم . فعلا بجای لذت بردن از این دوران فکرم درگیره اینه که چی میشه و چجوری میشه و دوتای دیگه براشون مشکلی پیش نمی یاد.