2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
پس ممری جون خوب بذار یه بار دیگه یه نگاه بندازم ببینم چی به چیه!!! آهان یه سونو روز اول پری داشتی و دومی روز 11 پری!!! خوب برا منم تقریبا همه داروها رو با سونوی اول نوشته بود و دومین سونوی روز 8 سیکل بود... خوب بستگی به بدنم داره!!! مثلا چون بدن من به داروها سخت جواب میده کنترل زیاد نیاز بود تا داروها رو بیشتر کنه.... بعد من سیکلم انتاگونیست بود و چون مهار تخمکگذاری بعد تحریک تخمکگذاری بود شاید از اون ورم برام سونو گذاشته بود!!! وگرنه همه داروهای سونوهامو تو همون نسخه اول نوشته بود و این خوبیش این بود که یه بار دردسر تایید نسخه داشتم... البته تو سونوی روز 8 یه چند تا دارو کم آوردم که دوباره برام نوشت چون مجبور شد دز داروهامو بالا ببره!!! شاید شرایط شما مشخصتره!!! بازم میتونی زنگ بزنی مطب بپرسی!!! به منشیش شماره پروندت رو بده و بگو بهم گفته ویزیت بعدی فلان روز باشه و حدس میزنی اشتباه شده و ... بهش بگو یه بار دیگه از دکتر بپرسه و بگه این وسط چرا سونو نداری؟؟؟ بگو میترسم اشتباه تو تاریخ شده باشه و ازش بخواه از دکتر بپرسه و بعدا زنگ بزن ازش بپرس!!! تاکید کن که 1 سونو روز اول داشتی و اون یکی 11 سیکله!!! بگو احتمالا باید یه سونو هم داشته باشم و از این حرفا!!! یه جوری بگو انگاری درست متوجه نشدی و برای اینکه مطمئن بشی زنگ زدی و ... اینطوری خیالت راحت میشه!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک انای عزیز ممنون از راهنماییت عزیزم وامیدوارم خدا دامن همه منتظرا رو سبز و دلشون و شاد کنه امروز روز 13انتقالم بودرفتم از دادم بتام30بود نمی دونم به نظرتون بتا خیلی پایین نیست؟البته من روز 10انتقال بی بی چک گذاشتم اصلا نشون نداد روز 12یه حاله کمرنگ دیدم فکر کنم هراتفاقی افتاده تو این 2_3روز اخرپیش اومده حالا به نظرتون بتام خوبه؟خدایی نکرده از خارج رحمی خیلی می ترسم
خدایا خستم از انتظار.....
ناناز جون عزیزم فکر کنم برای آز دادن نیازی نیست حتما پرونده داشته باشی!!! اینم آدرس ابن سیناست: خیابان شریعتی، سر یخچال، مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، اگه با مترو میری متروی قلهک باید پیاده بشین!!! شماره تماسشم 23519 هست میتونی از آزمایشگاه اسپرموگرامشم زنگ بزنی بپرسی که میشه بدون شماره پرونده اونجا از داد یا نه!!! گلبرگ جون پس عزیزم اون لک احتمالا مال لانه گزینی بوده و تازه داره بتات بالا میره!!! عزیزم تا روز آز اصلیت میتونه بالا بره!!! معمولا هر 24 الی 48 ساعت دوبرابر میشه یعنی فردا همین موقع ازت بتات میتونه بین 45 تا 60 باشه و به همین ترتیب دو روز بعدش بین 60 الی 120!!!! پس میبینی میتونه بالا بره!!! به نظرم مامانی عزیزم... به خارج رحمی فکر نکن عزیزم... خارج رحمی درد داره الکی که نیست!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون آره پنجشنبه خوبه فقط تا الان که به کسی نگفتی از کی شروع کنه!!! اگخ نگفتی و جایی اطلاع رسانی نکردی شروع همون پنجشنبه باشه!!! فقط باید تاریخارو ثبت کنیم و تا حد امکان به تک تک اعضایی که تو ختم شرکت کردن بفرستیم!!! من برای کسایی که تو لیست دوستام هستن میفرستم و برای بقیم بهت میگم که برای کیا نتونستم بفرستم اگه تو تونستی میفرستی... نهایتا تو صفحه 9 هم میذاریمش تا دوستان بتونن راحت پیداش کنن!!!
دوستای گلمون این ختم به کمک leila جون شروع و کامل شد، امیدوارم انتظارمون به زودی سر بیاد و خدا مصلحتمون رو در مادر شدنمون قرار بده!!! leila: دوستان مهربونم اگه مایل باشین ختم سوره یاسین بزاریم و هدیه کنیم به حضرت ام البنین مادر حضرت ابوالفضل علیه السلام. هر روز به نیت یکی خونده بشه تا چهل روز. البته با اجازه آنا جون امیدوارم همه کسانی که منتظر بچه هستند خداوند لطفشو شامل حالشون کنه و تا آخر امسال مادر بشن 5 آذر 94- Negar به نیت مامان شدنش 6 آذر 94- تورک آنا به نیت مامان شدنش 7 آذر 94- دیبا جون به نیت مامان شدنش 8 آذر 94- کیانا 66 به نیت مامان شدنش 9 آذر 94- انتظار به نیت مامان شدنش 10 آذر 94- نسیم به نیت مامان شدنش 11 آذر 94- مونیکا به نیت مامان شدنش 12 آذر 94- ماری به نیت مامان شدنش 13 آذر 94- منتظر معجزه به نیت مامان شدنش 14 آذر 94- rozea به نیت مامان شدنش 15 آذر 94- tanrim به نیت مامان شدنش 16 آذر 94- شایلی به نیت مامان شدنش 17 آذر 94- مام به نیت مامان شدنش 18 آذر 94- سپیده بانو به نیت مامان شدنش 19 آذر 94- قنقلی به نیت مامان شدنش 20 آذر 94- 22 رز به نیت مامان شدنش 21 آذر 94- آلاله به نیت مامان شدنش 22 آذر 94- رز سفید به نیت مامان شدنش 23 آذر 94- ستایش به نیت مامان شدنش 24 آذر 94- بهار به نیت مامان شدنش 25 آذر 94- نازی به نیت مامان شدنش 26 آذر 94- ati به نیت مامان شدنش 27 آذر 94- شاپری به نیت مامان شدنش 28 آذر 94- کیمیا به نیت مامان شدنش 29 آذر 94- maman arash& ava به نیت مامان شدنش 30 آذر 94- آزاده هستم به نیت مامان شدنش 1 دی 94- رویا. به نیت مامان شدنش 2 دی 94- فوزی به نیت مامان شدنش 3 دی 94- آسا به نیت مامان شدنش 4 دی 94- leila به نیت مامان شدنش 5 دی 94- شاینا به نیت مامان شدنش 6 دی 94- نسترن 3311 به نیت مامان شدنش 7 دی 94- talajooon به نیت مامان شدنش 8 دی 94- adi به نیت مامان شدنش 9 دی 94- نجمه به نیت مامان شدنش 10 دی 94- زهرا به نیت مامان شدنش 11 دی 94- ریرا به نیت مامان شدنش 12 دی 94- نینی جون به نیت مامان شدنش 13 دی 94- آوا به نیت مامان شدنش 14 دی 94- مینو به نیت مامان شدنش لیست کامل شد!!! لیست کامل شده صفحه 9 تاپیک برای مراجعه راحتت قرار داده شده!!!!
لیلا جون ممنون عزیزم خدا حاجت دلتو بده انشالله منم امروز رفتم سونو شدم روز 6 بود اندونترم 5/5بود دکتر گفت بد نیست گفت از فردا قرص استرادیول 2 تا صبح 2 تا شب بخور شیاف واژیفن هم داد گفت صبح و شب بزار البته شیافش فعلا نایاب 13 ابانم نداشت گفت 3 شنبه بیا سونو
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
ی خانومی امروز تو مطب بود که با ی تحمک حامله شده بود امروز رفته بود تو 4 ماه میگفت انقدر ناامید بودم فقط ی تخمک داشتم اما جنینش خدا رو شکر تشکیل شده بود و خدا بهش ی گل پسر داده بود بهم گفت برو عطاری پودر درخت نخل نر بگیر بخور واسه رحم عالی،خودش قبل انتقالش خورده بود میخوام ببینم کسی اینو شنیده بود؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
کیانا 66 مونیکا ماری rosea tanrim مام سپیده بانو قنقلی رز22 الاله نازی ati شاپری کیمیا maman ava & arash آزاده هستم رویا. فوزی آسا شاینا نسترن3311 talajoon adi نجمه 10 دی 94- زهرا به نیت مامان شدنش 11 دی 94- ریرا به نیت مامان شدنش 12 دی 94- نینی جون به نیت مامان شدنش 13 دی 94- آوا به نیت مامان شدنش 14 دی 94- مینو به نیت مامان شدنش لیلا جون این افراد تو لیست دوستام نبودن و نتونستم براشون پیغام بفرستم!!! ببین اگه کسی هست که شما دسترسی بهشون داری براشون ایمیل کن!!! بازم من تو صفحه 9 هم گذاشتم!!! ایشالله همه بتونن بهش دسترسی داشته باشن!!!
لیلا جون ایشالله رز جون اومد هر کدوم بودیم بهش میگیم تو ت ل گ ر ا م هم بذارن تا افراد بیشتری مطلع شون!!!!
وای کمک بچه ها من الان دیدم دور نافم قسمت پایینیش کبود شده به اندازه یک دایره پنج سانتی.....نگرانم از چی میتونه باشه؟
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
لیلا و تورک انای عزیز ممنون از ختم گروهی ، انشاله ب حق أین سوره شریف ک قلب قرأن هم هست قلب تک تکتمون با مادر شدنمون شاد بشه دوستای گلم فردا میرم اخرین بسته فریزمو انتقال بدم نتیجه روز شهادت پیامبر و کریم أهل بیت مشخص میشه ان شاله ک خیر باشه ک حتما همینطوره فردا مادر شدن رو برای ١٩ روز تجربه میکنم خدا رو چ دیدی شاید تا اخر عمر ! ای وی اف و زیفت رو توأمان خواهم داشت بخاطر همین نتیجه ازم طول میکشه ب دعای تک تکتون نیازمندم چون از همه بهتر درکم میکنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💓
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید