2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام شبتون بخیر .... من متاسفانه تنبلی تخمدان شدید دارم و 1 بار میکرو کردم که متاسفانه منفی شد الانم 5 تا جنین فریزی دارم و از دکترم وقت گرفتم برای دوشنبه که برم تو نوبت برای انتقال...... ایشالا که به زودی همه منتظرا مامان بشن اولین باره براتون پیام می زارم ولی مدتیه خواننده خاموش بود و تو این سیکل جدید گفتم همراه با همه شما خوبان باشم . در ضمن من 32 ساله هستم و مشکلم هم تنبلی تخمدان هست ... دکترم هم محسن معینی هستش .
خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
سلام به همه دوستای گلم.امیدوارم حال همتون خوب خوب باشه.من مدت زیادی بود که اینجا سر نزده بودم..تو این مدت هر کس مامان شده بهش تبریک میگم. منم اگه خدا بخواد تصمیم گرفتم بنا به دلایلی ادامه درمانم رو بعد از عید شروع کنم..از همتون التماس دعا دارم. ان شاالله به زودی زود دامن همه منتظرا سبز بشه. دوستون دارم
خدایا میشه دوقلوهامو پس بدی؟؟؟؟ من منتظرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای گلم انا جون ان شالله به امید خدا این ماه طبیعی باردار بشی منم امروز اولین امپول سینافکت رو زدم و تقریبا نیم ساعت بعد ترزیقش سوزش داشت ولی بعدش طبیعی شد و البته موقعه سوزش هم قرمز شد انا جون با اطلاعاتی که تو تایپیک قبلا خونده بودم خیالم راحت بود این علایم بعد امپول واقعا ممنون بابت تمام اطلاعاتت اهان راستی قرار تا 2 ویا 3 پری هر روز ترزیق کنم به اندازه 20 واحد لیلا جون ان شالله حاجت همه دوستان روا بشه و خدا به تو هم 3 قلو نی نی بده ان شالله از 5 اذر شروع می کنیم
خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
سلام عزیزان امروز رویان بودم و آزهای هورمونی رو إنجام دادم، منتها روی دست راستم یه تست زدن که گفتن روز دوشنبه ببرم نشون بدم کسی میدونه این تست برا چی بوده؟
خداوندا راضیم به رضای تو
سلام شبتون بخیر کیانا جونم من منتظرم خبرای خوب و فردا بشنوما انا جون روز دوشنبه موعده انتقالمه به رحم اجارم برام دعا کنین به حق علی خدا لطفشو شامل حالم کنه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سلام توری جونم خوبی ببخشید مجبور شدم اینجوری پست بذهرم توری جونم دیروز ای یو ای کردم داروهام از روز دو پریود تا هفت روزی سه تا فوستیمون و یکی منوپور بود هشت و نه هم دو تا هاش ام جی زدم روز ده واریوپپتیل زدم براازادی تخمک و یازده ای یو کردم توری جونم شما میدونی واریوپپتیل چیه؟میترسم تخمکم ازاد نشه راستی نمیدونم چندتا فولی داشتم ولی دکتر گفت خوبه دوباره فردا هم ای یو دارم دعام کن کیانا جون خیلی بهت تبریک میگم عزیزم
دوستای گلم سلام به روی ماهتون..... عزیزای دلم همونطور که میدونین ختم یاسین کامل شد و از پنجشنبه ۵ آذر شروه میشه و تا ۴۰ روز هر روز به نیت ۱ نفر قراره یاسین خونده بشه!!!! لیست رو هم صفحه ۹ تو پست ۵ مربوط به ختم یاسین گذاشتم!!!! انتظار عزیزم احتمالا الان بیمارستانی!!!! عزیزم منتظر خبرای خوبت هستیما!!!! ایشالله که انتظار به سر اومده و وقت وصاله!!!!! کیانا جون دیدی نگرانی نداره؟ میبینی دوستاتم همچین تجربه ای داشتن! به احتمال زیاد هپارینی چیزی داری و واسه اونه! عزیزم همیشه سعی کن تو هر شرایطی خونسردیتو حفظ کنه و بدونی نگرانی و هول شدن کمکی نمیکنه و این آرامشه که بهت کمک میکنه درست فکر کنی!!!! مهدیه و مهدیار عزیز من گرد نخل رو در مورد هر دو شنیدم فقط باید ببینی به طبعت میسازه یا نه؟ چون خیلی گرمه و اگه طبعت گرمه احتمال داره تاثیر منفی برات داشته باشه!!!! چون بیش از حد گرم شدنم خوب نیست!!!! بهار جون عزیزم آره همون ۵ آذر شروع میشه!!!! گلبرگ جون خوشحالم که تونستم آرومت کنم.... عزیزم ایشالله وقتی مامان شدی همه این استرسا و خستگیا و تلاشا و بیقراریا میرن تو صندوقچه گذشته و یه آینده شیرین با دردونه های شیطونتون در انتظار تو و همسری خواهد بود!!!! سهیلا جون عزیزم خیلی کم پیدایی!!!!! آدی جون فاکتورای تیرچئیدیتم ظاهرا همه نرمالن!!!! عزیزم تستسترون رو هم من یه رنج نرمال پیدا کردم که بین ۱۵ تا ۷۰ نرماله اما خوب بستگی به رنج آزمایشگاهی که آزمایش دادیم داره!!!! ظاهرا تستسترونتم نرماله!!!! فقط میمونه پرولاکتینت که کمه ولی فکر نکنم کم بودن خیلی مشکل ساز باشه!!!! بازم باید ببینی دکترت چی میگه!!!! ندا جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم ایشالله به زودی همه موانع از سر راهت کنار میرن و وروجک شیطونت رو بغل میکنی!!!!! پس ایشالله اون روز همین نزدیکیاس!!!! مامی مرسانا و سورنای عزیز دلمون برات تنگ شده بود.... پس ایشالله مامان ۹۵مون خواهی بود!!!! البته ایشالله تا اون موقع خدا معجزش رو شامل حالت کرده!!!!! تانریم عزیزم آفرین به تو مامان خوب!!!! همینه باید دونستن بهتون کمک کنه که در شرایط خاص منطقی فکر کنین و آرامشتون رو حفظ کنین!!!! خوشحالم که این تاپیک تونسته سهمی تو این ءرامشت داشته باشه!!!! امیدوارم به زودی ثمره عشقتون و صبوری و آرامشت رو بغل کنی!!!! گونش جون عزیزم درسته روند انتقال فریز رو تجربه نکردم اما عزیزم تا جایی که میدونم یه سیکل قبل یا سینافکت دارب یا به جاش یه تک دوز دیفیرلین یا دکاپیتیل یا.... بعدش روز اول تا سوم پری بعد میری سونو میشی و احتمالا با توجه به ضخامت آندومترت استرادیول داشته باشی و فکر کنم یه سونو هم حدودا اواسط سیکل داشته باشی و بعدش انتقال جنین!!!! چند روز قبل انتقالم احتمالا پروژسترونات شروع میشن!!!! من تا این حد میدونستم و احتمالا دوستانی که تجربش رو داشتن میان کاملتر توضیح میدن!!! مامان تینا چون سمت راستت که خوبن و فقط مال سمت چپت کوچیکن!!!! عزیزم نگران نباش دکترت دیگه تا این حدش رو میدونه چیکار کنه!!!! بعش اعتماد کن چون عملا بعد این سونو ۲۴+۳۶ ساعت دیگه برا آزادسازی فرصت داری یعنی ۶۰ ساعت!!!! تو این زمان کلیم رشد خواهند کرد!!!! اصلا نگران نباش!!!! گلسا جون به سلامتی عزیزم.... ایشالله پس چیزی نمونده تا بغلت بگیریشون!!!! ایشالله خدا یه دوقلو میده برات و یه عمر با شادی کنار هم خواهین بود.... شوکول جون عزیزم به سلامتی ایشالله.... عزیزم اینطور که من فهمیدم نام ژنریکش تریپتورلین هست و از خانواده دکاپیتیل و .... هست و احتمالا برای این داده که هایپر نشی اما راستشو بخوایی دقیق نمیدونم اما تا جایی که من فهمیدم برای مهار تخمکگذاریه!!!! عزیزم پس ایشالله به زودی شوکول جونمون مامان میشه اونم چه مامان شیطونی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان خیلی خیلی از تک تکتون متشکرم که تو ختم یاسین شرکت کردین و خدا رو قسم میدم به آبروی حضرت ابوالفضل که هیچ کدوممون رو ناامید از در خونش برنگردونه و هممون به زودی مادر بشیم. آنای عزیزاز شما هم بسیار متشکرم که تو این کار همراه و کمک من بودی. اجرت همتون با آقای ابوالفضل ع آنا جون میگم امروز که شروع ماه برای ختم صلوات هر ختم رو به یکی از معصومین هدیه بدیم؟
لیلا جون ممنون از ختمی که گذاشتی ایشالله هر چه زودتر معجزه خدا بیاد تو دامنت آنا جونم ممنون که اینقدر برای گروه زحمت میکشی ، عزیزم شما هم به مادر شدنت دیگه راهی نمونده گلم ناناز جون ایشالله دست طرازی برات سبک باشه و آزمایش همسرت هم ایشالله که سالمه سمی جون ممنون از دعاهایی که برامون کردی دوستان کسی خبر بسارا رو نداره ، ای کاش میومد و یه خبری از خودش میداد نگرانش شدم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
من الان با ابن سینا تماس گرفتم بابت سیکلم..گفتن حتما باید یه ماه قبلش ال دی رو داشته باشم... اگه سیکلم بلند باشه همین ماه سوپر فکت رو میدن دیگه؟؟؟خیلی دوست داشتم این ماه پانکچر بشم اما مثل اینکه نمیشه... به نظرتون قبول نمیکنن بگم همین ماه کوتاه شروع کنن برام؟؟من خیلی عجولم
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!