2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ناناز چراتاپیک آی وی اف در خراسان رضوی تعطیل شده؟؟؟شما آدرس جدیدش ر داری؟؟؟؟
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ایشالا که همتون خوبین.نتم قطه چند روزه.نتونستم سر بزنم الان اومدم خونه مامان من جزئ قرانم خوندم بچه ها.یاسین شروع نکردین؟ آنا جون امروز 40 روز شد ها پری نشدم هنوز.جرات بی بی چک و آز ندارم هنوز .تا شنبه صبر می کنم.ایشالا هممون زودی ج یگیریم.همتونو دوس دارم برام دعا کنین.
آدی جان شکر خدا همه چی خوب پیش رفته.... پس یه قدم دیگه به مادر شدن نزدیک شدی!!!! ناناز جون اگه این آز اسپرم رو تو مرکز ناباروری انجام دادی عالیه!!!!! اما اگه تو آزمایشگاه معمولی انجام دادی نمیشه زیاد روشون حساب کرد!!!! مام عزیز جزء ۲۳ رو برات گذاشتم!!!! التماس دعا دارم عزیزم.... قنقلی جون به نظرم یه آزی بده عزیزم!!!! خوب آز اسپرمیام هم خداییی رو دارن که بقیه دارن!!!! اونام حق معجزه دارن!!!! الهی یا مدد عزیزم به سلامتی..... ایشالله دو هفته دیگه برات شادی کنیم عزیزم..... فقط خواهشا دنبال علایم ملایم نگرد!!!! از این دو هفته نهایت لذت رو ببر!!!!! شاینا جون لیست ختم یاسین هنوز کامل نشده!!!! به محض اینکه کامل بشه یه چند روز بعد شروع میشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم این ماه ختم قران و صلوات نذاشته بودیم، گفتم درسته نیمه اول ختم نداشتیم لااقل نیمه دوم یه ختم با همکاری هم داشته باشیم!!! ختم قران آبان 94، مهلت از 1 آبان 94 تا 30 آبان 94: جزء1: خزر 88 جزء2: mona139521 جزء3: مامی مهسا جزء4: مونیکا جزء5: شایلی جزء6: آیداگل جزء7: مهدیه و مهدیار جزء8: آیدا جزء9: سپیده بانو جزء10: لاله سرخ جزء11: کیمیا ..... عزیزم بالا زمانش نوشته شده!!!! جزء12: منتظر معجزه جزء13: منتظر معجزه جزء14: آیدا جزء15: rosea جزء16: ارغوان جزء17: رز22 جزء18: تورک آنا جزء19: خورشید92 جزء20: انتظار جزء21: قنقلی جزء22: امید جزء23: مام جزء24: پرنیان جزء25: خزر 88 جزء26: خزر 88 جزء27: negar جزء28: negar جزء29: negar جزء30: leila ختم قران کامل شد!!!! ********** ختم 14000 صلوات آبان 94: 1. تورک آنا 1000 2. ناناز 1000 3. leila هزار 4. mona139521 هزار 5. رز22 هزار 6. سپیده بانو 500 7. شایلی 1000 8. ارغوان 1000 9. انتظار 1000 10. مهدیه و مهدیار 1000 11. مونیکا 1000 12. نازی (عضویت:1392/12/21) 2000 13. آسا 1500 جمع: 14000 دور اول ختم صلوات تکمیل شد!!!! ********** دور دوم ختم 14000 صلوات آبان 94: 1. منتظر معجزه 2000 2. آیدا 1000 3. مهسا مامی 1000 4. ممری 1000 5. sogol دو هزار 6. leila هزار 7. مهرانا 1000 8. مونیکا 1000 9. شاینا 1000 10. امید 1000 11. خزر 88 جمع: 13000 1000 صلوات باقی مانده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام صبح جمعه تون بخیر منتظر معجزه جون ایشالا که گره های کوچیک و بزرگ زندگیت باز بشه توسل کن به حضرت رقیه روزی که انعام داشتم ناخواسته متوجه شدم شهادت حضرت رقیه هست برا همه خیلی دعا کردم از همه می خوام نیت کنن ایشالا حاجت بگیرن روز شهادت ایشون انعام بندازن خونشون ایشالا حاجت روا بشین . لاله سرخ جونم فکر کنم همینطور بوده نی نی عجوله می خواست خود نمایی کنه ناراحت بوده به کسی نگفتم اومده . ایشالا خبر نی نی دار شدنت رو بدی . ناناز جونم من پردونیزولون روزی دوتا دارم بعضی وقتها با هم می خورم بعضی وقتها با فاصله از طرازی پرسیدم گفت ایراد نداره هر جور می خوری بخور فعلا هم معلوم نیست تا کی باید ادامه بدم ب ۶ و ب۱۲ هم دیگه ندارم یه ویتامین دوران بارداری بهم داده روزی یکی سی تا که ازاد هم بود به خاطر ویتامین بودنش ۵۲۷۰۰۰ ریال گرفتم کلسیم کر فولیک اسید و اسپرین هم دارم سلکسان و پروژسترون هم می زنم فقط تو پرونده رو نگاه کرد گفت چون سی دی هشت مشکل داشتی دو دوره سروم ای وی ای جی برات کافیه دیگه بهت نمی دم .
آنا جون سلام. یادتونه من یازده انتقالم ب ب زدم کم رنگ هاله افتاده بود.روز دوازدهم بازم زدم پررنگ شد.مارکش مدیکوره.یکشنبه موعد ازمایشمه.به نظرتون میتونم امیدوار باشم؟ یا خطای ب ب چک هستش؟
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩