2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سوگلی جون عزیزم من سوالت یادم نیست.... شایدم جواب دادم.... ممنون میشم بازم بپرسی!!!! مونیکا جون همسر من زینک پلاس، کیوتن، قرض جویدنی ال کارنتین به جای شربتش، فولیک اسید ۵، ویتامین سی هم قبل داده بود این سری نداد چون گفت بلند مدت ضرر داره به خاطر رسوب و ایجاد سنگ و ... ویتامین ای هم تجویز کرده بود که قطع کرد چون کبد چرب داره!!!!! بیمه معمولا مکملا رو نمیده میتونی آزادم بگیری!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ندا جون عزیز متاسفم اما مطمئن باش حتما خیری تو اینکار هست!!!! عزیزم برای طب سنتی و تشخیص طبعت میتونی پیش کاویانمنش برین.... آدرسش صفحه ۵ هست.... یا مرکز تحقیقات حجامت بری.... من مرکز حجامتم رفتم اما طبق نسخه هاشون عمل نکردم و فقط بعضی چیزارو ازش گرفتم.... چون ملاکم درمان با طب مدرنه اما بعضی چیزارم از طب سنتی گرفتم.... تا حدی یه عیاری از اینکه چی بخورم چی نخورن دستم اومده....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم از برخورد امیر جنتی متعجبم ........ دوستی که پرسیده بودن همسرتون چه دارویی میخوره ویتامین E خنک نگهداشتن ب ی ض ه یه مدت هم یه امپولی اسمشو یادم نیس ..پرگنیل بود همچین چیزی ! کیانا جان مطمن باش مثبته ...من دو روز قبل از ازمایش بتا هاش سی جی داشتم .....دقت کن دور روز .....اما بی بی چکن اینقد کم رنگ بود که به زور میشد دید شما که قبل انتقال داشتید دیگه .....اون هاله کمرنگ یعنی وجود نی نی .......مبارکههههه دوستم ...ان شالله به سلامتی رز جون روزب که قرار بود جنین هامونو انتقال بدن دکترم گفت شما از موارد بسیار خوب ما هستین ....خلاصه اینقد امیدوار بودم که نگو .....اما منفی شد یکی از بچه هایی که با من انتقال داشت دکتر بهش گفته بود کیفیت جنین هاتون خوب نی ...اما مثبت شد ..اینو بدون که هر چی خدا بخواد ! لیلا جان ...حتما از دکترت بخواه ازمایشات تکمیلی رو برات بنویسه که آنا جون لطف کردن وچند بار گذاشتن تو تاپیک ... دوستان همونطور که میدونید من دکترمو عوض کردم چون جنین اضافی فریز نمیکنن ... والان زیر نظر دکتر جدید هستم بنطرتون با چه ترفتدی ازمایشات انعقادی و...رو نسونش بدم که بهم نگه این ازمایشات الان لازم نبود بدی !!!!!!! چون در مورد این ازمایشات من با دکتر صحبت نکردن وبه متشی گفتم شما این ازمایشا رو مینویسید ? گفتم دکتر قبلیم گفته بد نیست چک بشی ..یعنی خالی بستم ....منشی هم گفت ما این ازمایشارو بعد سه بار سقطم مینویسیم ....جای تعحب داره که فقط با یه بار منفی شدن ..گفته ازمایشارو بدین ?!!!!!!!!!!!! نمیشه زود نظر قطعی داد!!!!!!!!" حالا میترسم به دکترم بگم به پیشنهاد دکتر قبلیم این ازمایشارو دادم ..بعد بهم بگه خب برو پیش دکتر قبلیت درمان کن !!!!!!!!!"
خود عدد ۱ یعنی منفی .معنی ستارشو نفهمیدم.هر چند بعد از قطع شیاف پروژسترون دو روز بعدش پریود شدم تا سه روز.... بعدش فقط لک بینی دارم..توهم زدم میگم برم دوباره بی بی بزنم.....میشه منو از توهم دربیارین ..وقتی پری شدم یعنی منفیه دیگه نه؟؟؟
شاینا جون کاری نداره بگو دکتر قبلیم برام نوشته بود اما چون فریز نمیکردن تصمیم گرفتم مرکز و دکترمو عوض کنم و دوستام شما رو توصیه کردن!!!!! نگران نباش دکتر اگه ببینه تو آزت مشکل هست انقدر دیگه بیوجدان نیست با وجود معلوم شدن مشکل برات کاری نکنه!!!! این به اعتبار خودشم لطمه میزنه!!!! اگه هم مشکلی نداشت که خیالت راحت میشه!!!! پس حتما نشونشون بده!!!!! بهار جون بتای ۱ یعنی منفی اما خوب دو روز دیگه یه آز دیگه هم بده تا مطمئن تر باشی....چون معمولا دو تا آز نوشته میشه!!!!
بهار جون عزیزم پریودم شدی احتمالش نزدیکه صفره اما هیچ وقت غیر ممکن نداریم.... چون بودن افراد نادری که پریود میشدن و بعدن فهمیدن چند ماهه باردارن اما خوب خیلی به ندرت این اتفاق میفته اما غیر ممکن نیست!!!!! در ضمن اکثر دوستانی که تو سیکل بودن حجم پریوداشون کم شده بوده.... من این سری خونریزیم زیاده!!!! مدتها بود عملا درست و حسابی خونریزی نداشتم!!!!!
خدا همیشه آنلاینه...🌱 کافیه...🌱 دلت رو به روز رسانی کنی...🌱 اون موقع می بینی که در تک تک لحظات کنارت بوده🌱 و هست و خواهد بود...🌱 اگر دیدی خط ها شلوغه و حس میکنی جوابی نمیاد،🌱 از پسورد " خدایا پناهم بده " استفاده کن...🌱 خدا به این پسورد حساسه و به سرعت نور جواب میده!🌱 گاهی که حس میکنیم ارتباط قطع شده!🌱 مشکل از مخاطب نیست🌱 دل ما ویروس گرفته....🌱
سلام دوستای گلم.... هانا جون ممنونم بابت راهنماییت!!اتفاقا اون سری قبل یه هتل مرکزمعرفی کردن که شبی280بود ومامجبورشدیم 5شب اونجابمونیم!!الان هم اومدیم یه هتل دیگه که اینجاهم شبی300میدیم...خیلی گرونه ولی دیگه مجبوریم
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
بچه هایی که آمپول فیلگراستیم زدین به شکم بهتره بزنیم؟؟چون زیرجلدی هست دیگه....زودبگین بهم ممنونم وای بچه ها من تازه شیاف پروژسترون رو شروع کردم ولی احساس پری دارم وهمش انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده چکار کنم ؟؟؟
سلام من دوشنبه انتقال دادم دوتا جنین. قرار س تا بود ک یکی ضعیف بود حذفش کردن جنین شناس بعد انتقال گفت عالی بود ولی تو راه برگشت شوهرم افتاد تو گودال آب تو حاده ک مشخص نبود وحشتناک هل خوردم ولی درد نداشتم تا الان فقط واسع دستشویی بلند شدم و برا غذا نشستم از فردا ک تقریبا روز چهار میشم میخوام کم کم بلند شم راستی دوستام اصرار مردن گوشیتو خاموش کن یاران استفاده نکن خب دلم میترکه تنهایی با ی چیزی سرگرم شم این دو سه روز رو حالت پرواز میزارم وا مرکز ی خرده از نت استفاده میکنم البته وای فای
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
sogol جان عزیزم با شرایطی که داری خوب مطمئنا امکان طبیعی کمه اما نسبت به دوستانی که 0 یا 1 درصد مورفولوژی نرمال دارن مطمئنا احتمال نتیجه گرفتنت از اقدام طبیعی بیشتره... اگه صفحه اول رو نگاه کنی مهسا جون با مورفولوژی1% نرمال طبیعی باردار شد و دردونشم به دنیا اومد... پس نشد نداره... یا زهرایی جون که با مورفولوژی 0% طبیعی باردار شده.... سوگلی جون tsh برای بررسی تیروئیده... fsh، lh هورمونای تنظیم سیکل ماهانه ت هستن... اف اس هاش اگه بالا باشه میتونه از علایم ذخیره تخمدان پایین باشه.... مثلا مال من بالاتر از رنج نرمال بود و بعدش برای تایید آز amh نوشتن تا بحث زخیره تخمدانم رو بررسی کنن که عملا کم بودن و لبه مرزی بودن ذخیره تخمدانم تایید شد!!! پرولاکتینت ظاهرا نرماله... بستگی به رنج آزمایشگاه داره... T-uptake رو نمیدونم چیه اما بازم اگه چیزی بفهمم بهت میگم... رز سفید عزیزم ایشالله به زودی این پری لعنتی میاد اما پشت بندش خبر مادر شدنت رو میدی...
ارزش تشخیصی آزمایش Thyroid Uptake T4 ، T3 ، تیروکسین و تری یدوتیرونین ، دو هورمون مترشحه از غده تیروئید می باشند که اندازه گیری آنها در بررسی کارکرد این غده درون ریز اهمیت دارد. هورمون های تیروئید بر روی سنتز پروتئین ها و مصرف اکسیژن در تمام بافت ها اثر داشته و نیز در فرآیند رشد و نمو و نیز بلوغ موثر می باشند. % 80 از هورمون تیروکسین ( T4 ) بصورت متصل با پروتئین TBG در خون گردش می کند و کمتر از % 20 آن متصل با پرآلبومین و آلبومین می باشند و تنها % 03/0 از T4 و % 3/0 از T3 بطور آزاد در خون وجود دارند. شایان ذکر است که همین مقادیر بسیار اندک هستند که از نظر متابولیک فعال بوده و برروی گیرنده های سلولی اثر می کنند. از آنجائیکه در روشهای در روش های اندازه گیری T4 ، مقادیر هورمون متصل و آزاد ، هر دو منظور می شوند و این میزان با غلظت TBG سرمی بستگی پیدا می کند و باز بخاطر اینکه این پروتئین در بعضی حالات از جمله حاملگی ، مصرف هورمون های استروئیدی و بعضی داروها تغییر پیدا می کند ، بهتر ایت جهت تفسیر آزمایش T4 ، عدد ( TU ) Thyroid Uptake را نیز درنظر گرفت. آزمایش TU بطور مستقیم با TBG غیر اشباع سرم بستگی پیدا می کند ، به این معنی که درصد TBG های خالی از T4 که معیاری از T4 آزاد سرم می باشد را بررسی می نماید. FTI یا اندکس T4 آزاد از حاصل ضرب T4 توتال در TU بدست می آید. جهت بررسی کارکرد هورمون تیروئید معمولا" انجام سه آزمایش T4 ، T3 و TSH کافی می باشد.درصورتیکه هر سه آزمایش فوق در طیف نرمال باشند ، بیمار یوتیروئید محسوب می شود. ( گاهی در شروع بیماری T4 یا T3 کمی بالا بوده ، بیمار علائم پرکاری تیروئید را نشان می دهد و TSH نیز کمی پائین آمده ولی هنوز در طیف نرمال قرار دارد و یا در شروع هیپوتیروئیدی که معکوس این حالت می باشد و تفسیر این حالات با علائم کلینیکی و توسط پزشک مجرب امکان پذیر است. ) درصورت غیرطبیعی بودن سه آزمایش فوق ، حالات زیر امکان پذیر است : 1 - افزایش T4 یا T3 یا هر دو توام با کاهش TSH که بیمار هیپرتیروئید محسوب می شود. 2 - کاهش T4 ، T3 یا هر دو توام با افزایش TSH که بیمار هیپوتیروئید است. 3 - نرمال بودن T4 و T3 همراه با افزایش TSH که معمولا" بدلیل گواتر ناشی از کمبود ید می باشد. 4 - نرمال بودن T4 و T3 همراه با کاهش قابل توجه TSH که معمولا" بدلیل ساپرشن دارویی ( لوتیروکسین ) در درمان گواتر یوتیروئید می باشد. 5 - T3 ، T4 ، TSH هر سه بالا یا هر سه پائین باشند که بدلیل هیپر یا هیپوتیروئیدی از منشاء هیپوفیز یا هیپوتالاموس می باشد. 6 - درمان دارویی ضد تیروئید ( متی مازول و هم خانواده های آن ) گاهی می تواند باعث نرمال بودن T3 و T4 و افزایش واکنشی TSH و یا تغییرات دیگر شود که با فرمول های بالا متفاوت باشد و با توجه به سابقه مصرف دارو قابل توجیه می باشد. درصورتیکه تغییرات هورمونهای تیروئید از حالات فوق الذکر خارج باشد و با علائم بیمار مطابقت نداشته باشد ، درنظر گرفتن دو عامل مهم ضروری است : 1 - تغییرات BG که در آزمایش TU منعکس می شود. 2 - خطای آزمایشگاه ، که با چک مجدد معمولا" برطرف می شود. تغییرات TBG به شرح زیر می باشد : حالاتیکه باعث افزایش Binding Capacity در پروتئین TBG می شود و لذا TU بیمار پائین می آید ، بدین قرار می باشند : پورفیری حاد متناوب ، استروژنها ، اختلالات ژنتیک ، بیماری های کبدی ، هیپوتیروئیدی ، دوران نوزادی ، مصرفOCP ، داروی پرفنازین و حاملگی. کاهش میل ترکیبی TBG در حالات زیر اتفاق می افتد : آکرومگالی فعال ، آندروژنها ، بیماری های ژنتیک ( اختلال در سنتز پروتئین ) ، بیماری کبدی ، سندرم نفروتیک ، مصرف داروی فنی توئین و یا پردنیزون ، تیروتوکسیکوز ، بیماری های شدید یا استرس جراحی. ( داروهای از دسته سالیسیلات ها باعث کاهش میل ترکیبی پرآلبومین متصل به تیروکسین می شود. ) انجام آزمایش TU برای بدست آوردن FTI مفید است. معمولا" در حالاتیکه T4 توتال بالاست ، انتظار داریم FTI نیز بالا باشد ( بیمار هیپر تیروئید است ، TSH ساپرس شده و تیروکسین توتال و آزاد هر دو بالا هستند. ) درصورتیکه T4 بیمار بالا بوده ولی TSH نرمال باشد ، بیمار علائم تیروئید قابل توجهی ندارد و دارویی نیز مصرف نمی کند ، اندازه گیری TU مفید است. در حالات افزایش میل ترکیبی TBG ، T4 توتال می تواند بطور کاذب بالا باشد. اگر در این حالت T4 آزاد با روش RIA اندازه گیری شود نرمال می باشد. برای مثال خانم باردار در ماههای آخر بارداری را در نظر بگیرید ، T4 بطور کاذب بالاست ، TSH نرمال است ، TU پائین می باشد ، درحالیکه FTI نرمال است. در واقع در این حالت FTI بیانگر T4 آزاد بوده و بسیار کمک کننده است. بیمار علائمی ندارد و نیازی به درمان نیست و کمی بعد از زایمان ، این تغییرات نرمال می شوند. ارزش تست TU و FTI در مواردی که تغییرات T4 و TSH با یکدیگر و با علائم بیماری همخوانی نداشته باشد ، روشن می گردد. این حالات که بدلیل افزایش یا کاهش میل ترکیبی TBG با T4 می باشد باعث می شود سایت های آزاد TBG ( TU ) کاهش یا افزایش نشان بدهد. این در حالیست که T4 آزاد که در بافت ها نقش اصلی را بازی می کند ، نرمال است و FTI نیز که حاصل ضرب T4 در TU می باشد ، بدلیل افزایش یکی و کاهش متناسب دیگری نرمال می شوند. TSH همواره در پاسخ به T4 آزاد بطور جبرانی تغییر کند. در پایان بطور خلاصه ذکر می شود در مواردیکه تغییرات TSH از T4 پیروی نمی کند ، تست TU توصیه می شود که FTI بدست آمده معمولا" نرمال می باشد و باعث رفع نگرانی پزشک و بیمار در مورد بیماری تیروئیدی فرد است.