2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
هیچی دکترم سونوم کرد گفت همه چی عالیه..... بعد گفت حالابرو اونوربخاب تا هارپیل یاهمون خراش اندمتر انجام بدم ک من ترسیدم و گفتم نه.... بعد گفت پس س شنبه بیا تا بابیهوشی انجام بدم... گفتم چن میشه گفت 2وخرده ای گفتم ارزونتر نمیشه گفت حالابراتو 1وپانصد میزنیم گفتم چقدر عمل طول میکشه گفت پنج دقیقه.... هیچی دیه گفت از 21پری سینافکت بزن بعد تقویتی نوشت و ازمایشات دید وگفت مشکل ایمنی وانعقادی نداری.... بعد راجع سینافکت پرسیدم ک پوکی استخوان میاره.... بعد گفت برو گمشو دیونه سینافکت ک میرنی چیزی نداره بعداون دوز سه ونیم ایناس انقد فوشم داد😂😂😂😂ازاتاق اومدم بیرون زنگیدم شوهرم و گفتم من میترسم اینجا خراش بدم گفت باشه واینا بعد ی خانمه حرفامونو شنید و اومد گفت ببخشید من گوش دادم.... برو خراش اینجابده اصن دردنداره منم انجام دادم.... هیچی کلی ازش قول گرفتم واقعادردنداره گفت نه....خلاصه اومدم دوباره تو و گفتم میشه خراش بدین گفت باشه وخوابیدم گفتم میترسما گفت دیونه دردنداره هیچی اسپلوکوم زد بعد ی چیزدیگه ک یبارمصرف بودبنظرم دادب دکتر و چراغم زد و انجام داد ی درد خعلی جزعی خعلی خعلی کم اصن بنظرمن این درد کوچولو نمیشه دردگذاشت واقعا راحت بود......ساراجون نمیدونم چجوری خراش بهت دادن ک دردداشتی ولی من اصلا خعلی خوب بود من تومطب انجام ندادم تو بیمارستان خاتم انجام دادم هزینه شم 100....ک یادمه فریها میگفت تومطب 120انجام داده....الانم حالم خوبه
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
AMH , Inhibin B (ذخیره تخمدان) دیبا جون اکثرا amh رو مینویسن اما بعضی دکترا اون یکیم مینویسن!!!! ببین کدوم رو تو آزات داری.... ایشالله که ذخیرت خوبه!!!! یعنی حتما ذخیرت خوبه که طرازی برات سیکل بلند در نظر گرفته!!!! چون مثلا برا من که ذخیرم پایینه سیکل کوتاه حتی از نوع آنتاگونیست در نظر گرفته بود!!!! یعنی سیکل بدون سینافکت!!!! پس برا شما حتما خوبه که سیکل بلند در نظر گرفته!!!! سوگلی جون همونطور که دوستان جواب دادن با آز خوب عیار ذخیره تخمدان دست دکترا میاد!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبور عزیزم من از مریضای مطبش بودم چند دفعه ای اونجا ویزیت شدم اینطوری که صبحها می رفتم ابن سینا عصرش مطب طرازی و می گفتم اونجا چکار کردن و طرازی که فهمید از شهرستان میام و رفت و امد دوجایی سخته گفت تو ابن سینا ویزیتاتو با من بگیر و یه نامه داد و از اون به بعد همیشه با اون ویزیت می شم و دیگه مطب نرفتم ولی الان دیگه ابن سینا نامه اینا رو قبول نداره آهان من رفتنی همسرم باهام نبود ولی گفتن روز انتقال باید باشه راستی من برگه های انتقالم بردم امضاهاشونو گرفتم جنین شناسی بردم و بقیه جاها ولی می گفتن باید برا رضایت نامه شوهرت باشه از سوپروایزر امضا گرفتم الان کارارو انجام بدم و مال خودمو امضا ایناکنم روز انتقال شوهرم بقیه رو امضا کنه آنای عزیزم منم خیلی دلم برات تنگ شده. اره عزیزم با پادمهر ویزیت شدم برام سونوی فکر کنم داپلر نوشت به همراهش مثانه و کلیه که همون روز با ویزیت طرازی پایین اینا رو با دکتر بیانی که پادمهر تاکید می کرد با اون وقت بگیر انجام دادم خلاصه نزدیک 227 تومن پول سونو دادم و توش چندین آیتم بود که ته همه اشون نوشته بود مشاهده نشد همون برگه رو بردم بالا طرازی هم نگاه کرد و گفت این دیگه واضحه هیچی نداره سالمه.....
خورشید جون پس خدارو شکر که مشکل نداشتی.... عزیزم مشکل نداشتن یه درده.... مشکل داشتن یه درد دیگه!!!! به خدا موندیم این وسط چیکار کنیم!!!!! پس پادمهر معاینتم کرد و چیزی نفهمید!!!! چون مشکل منو عملا با معاینه فهمیدن.... وگرنه سونوهای منم پاک پاک بودن!!!! سونو چیز زیادیو نشون نمیده مگر اینکه کیست آندومتریوز رو تخمدانا داشته باشی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جانم ممنون از توضیحاتت من از امروز باید ال دی بخورم نوزدهمم این آمپولو بزنم سینا فکت اینا هم ندارم فعلا فکر کنم بهم گونال بده حالا نمیدونم ال دی تموم بشه روز اول تا سوم دوباره باید برم برای داروهای اصلی چقدر دلم میخواست بار اول بقول دکتر باردار میشدمممممم اونوقت الان بچم دوسالو نیمش بودددددد اشکال نداره حتما وقتش نبوده ایشالله این سیکل آنا جون من اگه خدا بخواد و مثبت بشم چه انرژی ای میگیرم برای مادر شدن خودت روزیه هممون الهی
دیبا جون دیگه با دیفیرلین سینافکت نمیدن.... همون کارو انجام میده.... تو سیکل بلند برای بعضی دوستان از همون حدودا دهه دوم پری سینافکت روزانه شروع میشه برا بعضیا مثل تودیفیرلین یا دکاپیتیل یک سوم.... اینا مشابهن.... یک سوم رو هم برا این میده چون دو سوم سیکل رو تقریبا رد کردی پس یک سوم میزنی که تقریبا حدودا ده روز بعدت پری بیاد!!!!! ایشالله با نی نیای تو دلت به زودی برای مامان شدن من و بقیه منتظرا دعا کنی....
رز جون دلمون برا شیطونیات تنگ شده بود...خوشحالم خوبی بچه ها من تعحب میکنم چطور دکتر سونو با سونوگرافی گفت اختلال هورمونی پیدا کردی کمی !!!! مگه میشه لز سونو فهمید ? انا جون روز دوازدهم سیکل اندومتر 4/9 بود ...یعنی ماه بعد هم وضعیتم اینه ? دوستان اگه امکانش هست از ضخامت اندومتر خودتون بگین واینکه روز چندم قاعدگی بودین ?
دوستان یک سوال امکانش هست در ابن سینا پزشک معالجت رو خودت انتخاب کنی؟؟؟ یعنی بگی با کی ویزیت شی؟؟؟ میدونم ویزیت ها اونجا تصادفی هستش و هردفعه با یک دکتر....احساس میکنم چون هردفعه دکترهام فرق میکردن نتونستن قسنگ روی مورد من تمرکز کنند ولی اگه با یک دکتر تحت نظر باشم برام بهتره.....میشه به صورت ویژه یعنی VIP دکترمون رو مشخص کنیم؟؟ هزینه اضافی داره؟؟
بی خوابی چند دلیل دارد: یا درد داری ....یا درد داری....... یا درد داری..... یا.....
ژینا جون بستگی به این داره اون سیکلی که روز دوازدهمش ضخامت آندو حدودا پنج میل بوده سیکلت چند روزه بود!!!!! عزیزم نمیشه تو حالت نرمال که هورمون تراپی نیست و روال طبیعی بدن رو داریم بدنا رو با هم مقایسه کرد.... خوب بعضیا پریوداشون ۲۸ روزس و بعضیا کمتر بعضیا بیشتر.... مثلا برا کسی که سیکلش بلند شده این ضخامت نرمالم هست اما برا کسی که سیکلش کوتاهه خوب نیست.... یادمه چند سیکل اخیر پریودات منظم نبوده پس آندومتر تو این شرایط نباید نگرانت کنه!!!! هانا جون تا جایی که من میدونم نمیتونی دکترت رو خودت انتخاب کنی.... یادمه یه زمانی وقتی مریض مطب یه دکتری بودی میتونستی باهاش ویزیت بشی اما ظاهرا مثل اینکه دیگه این امکان رو برداشتن.... بازم پرسوجو کن.... و اما در مورد وی آی پی اگه شرایط وی آی پی رو نداری.... با پرداخت هزینه بیشترم میتونی از امکانات وی آی پی استفاده کنی.... اگه اشتباه نکنم برای وی آی پی همه هزینه ها پنجاه درصد بیشتر میشه.... میتونی یع پرسجو کنی ببینی امکانات وی آی پی چیه!!!! اما یه چیزیو بدونی بد نیست.... چون روز عمل دکترا اون طوری که میدونم روز مشخصیه پس اگه با یه دکترم ویزیت بشی احتمال اینکه با همون دکتر پانکچر یا انتقال داشته بشی کمه.... چون مثلا اگه عوض نشده باشه طرازی روز عملش دوشنبه بود.... خودت که میدونی روز پانکچر رو سونوهات مشخص میکنن و شاید روزی که زیر نظر دکتر خاصی بود اون عملت نتونه بکنه!!!!
نیلوفر جون خدا شکر پروژسترون هات تموم شد . مرسی از تبریکت ممنون ایشالا نی نی به سلامتی بدنیا بیاد . شم شم جون مرسی عزیزم ایشالا قسمت شما بشه . منم دیروز رفتم مطب طرازی بیست سلکسان و چهل تا پروژسترون برام نوشت سروم ای وی ای جی رو هم گفت باید سر یک ماه بزنی میشه هیجدهم ابان ماه . برا بیست و سوم هم وقت سونو بهم داد . دعا کنید برام ساک حاملگی تشکیل بشه بعدشم قلب نی نی .... رز جونن خدا رو شکر که دردناک نبوده ایشالا اینسری قراره مامان بشی به امید خدا
شم شم جون چه خبر از خودت؟؟؟؟ خانوم دکتر دیگه بهمون‌سر نمیزنی!!!! رز جون میبینم که شجاع شدی!!!! آفرین مامان جسور!!!! رز جون خراش تو مطب یه ماه میمونه نگران نباش.... اما خراش با هیسترو بیشتر تاثیرش میمونه.... مهم اینه خدا بخواد.... همه این کارا واسه دلخوشی خودمون..... ایشالله این دفعه مامانی.... سمی جون عزیزم ایشالله بیشتر از اونش رو خواهی دید.... ایشالله خبر مادر بزرگ شدنتم خواهی شنید....