2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ستاره جون عزیزم از مریم گلی نه دیگه خبری ندارم... فقط مریم گلی مجبور بود جنسیت دختر داشته باشه چون جنین پسر براش نمیموند و یه مشکلی مرتبط با جنسیت پسر داشتن که فقط میتونستن دختردار بشن... دیگه نیومده از خودش چیزی بده... اگه اطلاعاتی بده حتما تو صفحه اول ثبتش می کنم... الی (عضویت:1393/11/1) جون عزیزم مشکل انعقادیت با توجه به کدوم فاکتور مشخص شده، بگی ممنون میشم... اگه ثبت کنم بهتره دوستانم میتونن ازش استفاده کنن، راستی مشکل ایمنی مثل اینکه نداشتی که چیزی نگفتی عزیزم!!! نگار جون عزیزم نگفتی آز بتا دادی یا نه!!!! اگه آز ندادی هنوز نا امید نشو عزیزم!!!! درسا جون عزیزم ایشالله که ستی جونم حالش خوبه... ایشالله به زودی دردونش به شرط بغل کردنش تو دلش کاشته میشه و جبران همه اذیتاش میشه!!! مهدیه و مهدیار جون عزیزم فکر کنم همون فولیک 5 باید بخوری اما بهتره از دکترتم بپرسی... منتظر جون من تو اون مدتی که عمل کرده بودم اطلاعات رو کامل ثبت نکرده بودم... الان که چک کردم احتمالا امروز باید روز آز بتای اول بسارا جون باشه... ایشالله که بیاد و خوشحالمون کنه!!! ندا جون نگران نباش این چیزا نمیتونه مانع بشه... مراقبت بعد انتقال رو بیشتر برای این میگن که خودمون خیالمون راحت باشه... وگرنه دوستای زیادی بودن که از روز انتقالم استراحت نداشتن اما جواب گرفتن... پس از الان فکرت رو درگیر چیزای منفی نکن!!! سوگلی جون من نگفتم شیراز این آزارو نداره... بعید نمیدونم داشته باشه... یه پرس و جو بکن!!! مهدیه و مهدیار عزیز بدون سونو هم ال دی میدن... اما بهتره که دکترا سونو کنن تا با دید بهتری برن جلو... رز سفید عزیزم معمولا کیست بلند وقتی در نظر گرفته میشه که احتمال هایپری باشه... یعنی ذخیره تخمدان بالا باشه!!!! ربطی به کیست و نرمال و غیر نرمال بودن نداره... البته این برداشت منه!!!! مهرانا جون عزیزم با توجه به اینکه مورفو صفره بهتره این آز دی اف آی رو داشته باشی تا یه ذهنیتی نسبت به کیفیت جنین داشته باشی... ایشالله که جوابش جوری باشه که کلیم بهت انرژی مثبت بده... کاریوتایپ ربطی به پروسسینگ نداره... انجام بدی خیلی میتونه کمکت بکنه... چون در هر حال یه دید خوبی نسبت به جنین بهت میده... اگه مشکلی نباشه که خیالت راحتتره اما اگه مشکلی تو کاریوتایپ مشاهده بشه باید پی جی دی کنی که اینطوری به جواب مثبت میتونی نزدیکتر بشی چون دیگه جنین سالم تو رحمت گذاشته میشه!!!! البته اینارو نگفتم فکر کنی حتمال مشکل خواهی داشت... مثلا من و همسرم کاریوتایپمون سالم بود... این خیلی خیالمون رو راحتتر کرد... به نظرم بهتره هر دو رو انجام بدی تا با خیال راحتتر بری جلو... دوستای گلم بازم میگم سیکل بلند و کوتاه ربطی به ال دی نداره... من هر دو میکرو و پانکچرم سیکلم کوتاه بوده ولی ال دی داشتم... سیکل بلند سیکی هست که از مثلا روز 20 سیکلی که ال دی دارین سینافکت شروع میشه یا مثلا دیفیرلین و دکاپیتیل داشتین و ... ژینا جون غذاهای با طبع سرد سرچ کن ولی وقتی پیدا کردی سعی کن اونایی رو انتخاب کنی که خیلی سرد نباشن.... در ضمن اگه خیلی سرد بودن با مصلحاتش معتدلش کن... غذاهای خیلی خشک یا خیلی ترم برات خوب نیستن.... سوگلی جون عزیزم بهتره میوه و سبزیجات تازه زیاد بخوری... چهار مغز.... غذاهای مقوی... عسل و سیاه دونه... بعد اگه طبعت گرمه و نمیتونه این همه مواد گرم و مغذی رو تحمل کنی میتونی کنارش خنکیا رو هم بخوری که جبران کنه... امیر توپولی جون عزیزم اتفاقا سنت کاملا هم خوبه برای گرفتن جنین... عزیزم عکس رنگی رو تکرار نمی کنن... لااقل برای من نخواستن تکرار کنن... من خیلی وقت قبل انجام داده بودم... نگران این قضیه نباش... اما اینکه دنبال دکتری باشی که بیشتر حواسش بهت باشه خوبه... حتما این آزمایشها رو بده بعد دوباره اقدام کن... به خدا من واقعا درک نمی کنم این دکترا چرا از همون اولش این آزارو نمینویسن و انقدر اذیت شدنمون رو بهمون تحمیل می کنن... به خدا شاید بعضی از ماها فقط با یه قرصی و آمپول اضافی تر نتیجه میگرفتیم اما همش شکست و ... پس حتما پیگیر باش...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ویولت جون امیر جنتی خیلی عالیه!!!! من در مورد بقیه دکترا نمیدونم اما امیرجنتی سرشار از انرژیه و کلیم برا مریض وقت میذاره. لااقل برا ما که اینطور بوده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه منتظران صبور....سمی جونم خیلی بهت تبریککککک میگم ان شالله بسلامتی این دورانو بگذرونی....مرسی از لطف همتون عزیزای من رز جونم انا جونم ساراکل جونم وترانه جونم و...همیشه بیادتونم ودعا گووووو....خداروشکر فردا اخرین امپول پروژسترونمو میزنم با فردا میشه ۱۰۰تا امامپول برای همه اونای که انتقال دارن وتو سیکلن ارزوهای خوب خوب دارم
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سوگلی جان برا اینکه تعداد و کیفیت تخمکهات رو بالا ببری میتونی اینکارا رو بکنی رو من که جواب داد انشالله که رو تو هم جواب بده. اولا تو سیکل بعدیت به دکترت بگو که سری قبل چند تا تخمک داشتی تا اون دوز داروهاتو یک کمی زیاد کنه و پروسه مناسب تو رو انتخاب کنه. از حالا تا روز انتقال جنین سیاهدونه رو آسیاب کن یا تو هاون بکوب و قاطی عسل اصل به نسبت یک به سه بکن بعد هروز یک قاشق عسل و سیاهدونه مخلوط رو کمی دارچین و زنجفیل اضافه کن و بخور تا اونجایی که بدنت کشش داره گرمی بخور البته به طبعت هم توجه کن. من غیر از دوره پریودی روزی یک استکان عرق رازیانه هم به مدت دو ماه خوردم. البته با شروع سیکلم رازیانه رو قطع کردم. شیر سویا هم روزی یک استکان استفاده میکردم. توسیکل میکرو بعد از پریود و قبل از پانکچر سه بار گلپوره دم کردم و با نبات خوردم. البته بهتره بدونی مثل زهر مار میمونه. بدترین چیزی بود که تو عمرم خورده بودم ولی فکر کنم خیلی تاثیر داره.
نن فاصله میکرو قبلیم با بعدیم سه ماه بود و تو اون سه ماه خودمو تقویت کردم و کارهایی که گفتم کردم تو اون سه ماه هر روز دو قاشق جوانه گندم هم میخوردم. چهار مغز و مویز بخصوص گردو به مقدار زیاد استفاده کردم. من به مدت 7 ماه تو رژیم بودم و کلی خودمو لاغر کرده بودم چون کالری شماری میکردم تو اون مدت رژیم ویتامینهای بدنم کم شده بود حتی این اواخر ریزش مو هم کمی داشتم. دلیل اصلی میکرو متفی من تو تیر به احتمال زیاد همین بود. تو فاصله تیر تا مهر من خودمو کلی تقویت کردم که خوشبختانه جواب داد. روز انتقال هم جنین شناس از کیفت خوب تخمکهام حرف می زد. شاید تاثیر کارهایی بود که کرده بودم. اینها تجربیات من بود که با اینکارها از سه تا تخمک به یازده تا تخمک رسیده بودم.
ویدای عزیز خیلی بهت تبریک میگم خوشحالم ک این کوچولوهای دوست داشتنی مادری مؤمن و مهربان دارن ک قراره واسه مادر شدن همه منتظرا با قلب پاکش دعا کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 سمی عزیزم ممنون از راهنماییت نگرانیم کمتر شد ان شالا بارداری راحت همراه با لحظاتی شاد داشته باشی ، التماس دعا منم هفته أینده ان شاله میرم جنینهایی ک الان یک سال شده منتظر نشستن تو خونه اصلیشون هستن بیارم ، در حال حاضر شرایط خیلی سختی رو دارم ولی هنوز ب رحمت خداوند امیدوارم و مطمئنا هرچه در صلاحم هست اتفاق خواهد افتاد 🙏🏻 ویولت جان مگه تو با کشاف نبودی ؟ دکترتو عوض کردی ؟ من هم تعریف جنتی رو شنیدم عزیزم
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
تورک جونم من پزشکم گفت ایمنی لازم ندارم چون هم سرما میخورم زود زود و هم الرژی دارم برای انعقادی نمیدونم به کدوم فاکتور نگاه کرد گفت فعلا لازم نیست ولی خودم وقتی تو خونه پیاده رویی میکنم یعنی وقتی راه میرم و دستم پایین نگه میدارم و تکون نمیدم ورم میکنه و وبا ماساژ خوب میشه برا همین شک کردم که مشکلی باشه گرفتگی ماهیچه پا میتونه یکی از عوامل انعقادی باشه؟؟
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ممنون مامان ایدین ..میشه به این سوالا جواب بدی عسل وسیاهدونه نسبت یک به سه رو نتوجه نشدم میشه به زبون ساده تر بگی چقد عسل وچقد سیاه دانه ? من شنیدم سیاهدونه رو زود باید با عسل قاطی کرد چون سمی هست برا همینه نمیدونم چطور مصرف کنم 2-جوانه گندم رو بصورت پودر استفاده میکردی ? اگه نه چطوری ? مثل اینکه طبعم گرمه اینایی که گفتی برام مضر نیستن ? انتظار جان ان شالله با خبرای خوب بیای واین سری مثبت باشه ...الهی امین
الی جون یادم نیست اما فکر کنم یکی از دوستان در مورد ارتباط گرفتگی ماهیچه پشت پا و مشکل انعقادی یه چیزایی گفته بود... اما من خودم زیاد دچار این گرفتگی میشم حالا نمیدونم به مشکل انعقادیم ربط داره یا نه!!!! به نظرم بهتره آز بدی تا تکلیفت مشخص بشه.... من اگه تجربه الان رو پارسال داشتم به هر قیمتی شده همه آزارو داده بودم و لااقل دو تا میکرو منفی تجربه نمیکردم!!!!
ژینا جان دکتر ب من دوسین داد از عطاری گرفتم خودش ترکیب سیاهدونه و عسله و از شکلش معلومه ک سیاه دونه بیشتره
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
مرسی انتظار آنا جان چن جا رفتم برا ازمایشات ایمنی وانعقادی اما راضی نشدن بنویسن ازمایشگاه گف نسخه پزشک عمومی رو هم قبول میکنیم اما باید تخصص داشته باشه که چیا رو بنویسه من میخوام اینا رو ببرم که بنویسه اگه چیزی از قلم انداختم برام کپی کن این صفحه لطفا ...اینجوری قاطی نمیکنم Proteinc Proteins Anti thrombinlll Apcr Homocyisterin Amh Beta2Glycoprotein(lgG Beta(lgm Lgm CD4 Cd8 Cd4/cd8 Cd16 Cd56 Cd19 Cd69 Lga Vj ازمایش جهشهای ژنی ProthrombinG20210 Mthfr Pai-1 ازمایش ایمونولوژی Anti ithro Cd16 Cd56 Cd16+cd56 Cd5 Cd19 Cd5+cd19 ویتامین D اگه چیزی هست لطفا برام کپی کن من همه ازمایشات صفحه قبل رو نوشتم اما به دکترا که نشون میدم اصلا نگاه نمیکنن
سلاااامممممم 😥😥😥😥😥 الان زنگیدم مطب دکتر گفتم فردا سوم پریودمه باید ال دی شروع کنم خانم دکترر گفته زنگ بزنم خبر بدم گفت تاریخ فلان باید آمپول دیفرلین ( اصلا اسمشو نفهمیدمممممم ) 😓😓😓😓😓 بزنم یک سومشه بقیه شو بریزم دور حالا باید هِلِکو هلِک پاشم دوباره برم مطب بدم برام بنویسه خب چرا همونروز ننوشت 😥😥😥😥😥😥😥 وای مردم تو این راه رفت و آمد بخدا 😞😞😞😞😞
اینا مونده که نمیدونم ببرم با خودم یا نه ? مجموع ازمایشات (سیستم ایمنی ) F.A.N.A Anti cardiolipin lgG Anti phospholipid lgG Anti cardiolipin lgm Anti phospholipid lgm گروه بیوشیمی خون -تعیین ذخیره تخمدان HbAlc Homocyste rin FBc Urea Creatinine 25ohvitD3 گروه شمارش گلبول ها گروه serology واین مورد زیر هم مهمه ببرم ? INR PT P.T.T Lupus Anti-coagulant Activated protein C Resistance همه رو تایپ کردم کپی پیست کار نمیکنه لطفا اگه چیزی از قلم افتاده بگو البته گروه تیرویید یه چن موردش رو انجام دادم
ژینا جون بذار نسخه ها رو جدا کنم برات! نسخه اول برای خودت: لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم برای همسرت: لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه سوم برای خودت: MTHFR PAI1 نسخه چهارم: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein AMH Beta 2 Glycoprotein IgG Beta 2 Glycoprotein IgM Igm IgA Anti thyro CD4 CD8 CD4+CD8 CD4/CD8 CD69 CD16 CD56 CD16+CD56 CD5 CD19 CD5+CD19 فقط ژینا جون هر جا آزارو میدی خصوصا نسخه ۴ رو ببین همه رو دارن یا نه!!!! چون احتمال اینکه همه رو یه جا داشته باشه کمه و بهتره اول ببینی لازمه نسخه ۴ تفکیک بشه یا نه!!!! چون من مجبور شدم بعدا مثلا سی دی ۶۹ رو دوباره بدم واسم بنویسن!!!! احتمالا یه سریام که من قبلا انجام ندادم شاید مثلا نیلو نداشته باشه! پس قبل نوشتن نسخه تکلیف تعداد نسخه ها رو مشخص کن ببین همه رو یه آزمایشگاه برات انجام میده یا نه!!!!