2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام بچه ها تبریک به همه اونایی که باردار شدن آنا جان وبچه ها من جنین فریزی دارم برای انتقال فریز هم دارو میدن اگه آره چه داروهایی میدن دکتر برای من دکا پپتیل نوشت البته هنوز نگرفتم ینی تو فریزم باید داروی هورمونی بزنیم خیلی ناراحتم من‌ راستش بعد منفی شدن رفتم پیش دکتر گف حالا که آندومتریوز داری اگه فریزیاتم نگرفت تخمک اهدایی بگیر من دوس ندارم تخمک اهدایی بگیرم خیلی این روزا داغونم اونروز عر کاری کردم راضی نشدن برام آزمایش ایمنب وانعقادی بنویسن منم که سه ساله سرما نخوردم خوب چرا الکی برم فریزامو انتقال بدم من دیگه از انتظار خسته شدم از درموندگی و سردر گمی٬کاش طرازی زودتر نوبت میداد یه ویزیت میرفتم پیشش ولی طبق گفته بچه ها انگارتا اواخر دی نوبت نمیده تا اون موقه خیلی دیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان اگه همینجا یعنی اراک برم پیش متخصص زنان ونازایی میدونه چه آزمایشهایی رو بنویسه برای ایمنی وانعقادی و کاریوتایپ ودی اف آی اسپرم منظورم اینه که میترسم یه وخت کامل ننویسه وناقص بررسی کنه نمیدونم چکار کنم سردرگم شدم نمیخوام بازم برم برای انتقال ومنفی شدن رو تجربه کنم چون واقعا کشش رو ندارم و با روانم بازی میشه خداااااااایا دست من خسته رو هم بگیر از همه معذرت میخوام که خیلی حرف زدم جای دیگه ای نیس خرف بزنیم اگه حرفم بزنیم حال آدمو نمیفهمن چون اونا درد انتظار رو نکشیدن
سلام به خانمای گل متاسفانه من زیاد دسترسی به اینترنت ندارم نتونستم صفحات قبلی رو بخوانم ولی به تمامی خانمای گلی که مامان شدند تبریک میگم. فقط اومدم بگم که بی بی چک منم امروز مثبت شد.
سلام ویداجون،سمی جون،مامان ایدین جون وهمه مامانای جدیدجشن مادرانگیتون روبهتون تبریک میگم برای ماهم دعاکنید اناجون خوشحالم که حالت خوب شده وبهسلامتی بری توسیکل میکرو کسی ازستی جون خبرنداره این روزا همش توفکرشم امیدوارم که حالش خوب باشه
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
سمی جان مامان دوقلو خیلی برات خوشحالم قراره بزودی دو تا نی نی ناز وو بزرگ کنی ی سوْال أیا شما سرکار میری ؟ چند روز استراحت کردی ؟ و اگ سرکار میرفتی چ رعایتهای داشتی گلم ؟
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
راضی جون قربونت بشن عزیزم... بهتری عزیز دلم؟؟؟ گردنت بهتره؟؟؟؟ ایشالله خیلی خیلی زود بهتر از قبل میشی!!!! خیلی زودم میری سراغ کارای مامان شدنت!!!! منتظر معجزه عزیزم میدونم اولین میکروت بود!!! فقط نمیدونم چرا فکر میکردم بارداری طبیعی پوچ داشتی.... قاطی کردم عزیزم!!!! رزآ جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی!!!! عزیزم یعنی همه آزارو دادی و همه کارارو انجام دادی اما نگرفته؟؟؟ عزیزم وضعیت اسپرم چطوره؟؟؟ همسرت آز dfi داده؟؟؟ آز کاریوتایپ چی؟؟؟؟ میخوام بدونم کیفیت جنینا چطور بودن؟؟؟! راستی مثل من دردای شدید پریودی نداری که؟؟؟؟ چون من داشتم و معلوم شد آندومتریوزیسم و یکی از عوامل منفی کننده همین بوده!!!! هیسترو یا لاپرا انجام دادی؟؟؟؟ غزل جون عزیزم اگه آنومتریوز داری اینم میتونه عامل منفی کننده باشه!!! البته به شدتش بستگی داره ولی به من قبل عمل لاپرا گفتن با شرایطی که دارم بازم جواب منفی میگیرم از میکرو که بعد عملم یه جورایی این قضیه تایید شد!!! چون شدت و عمق بافت آندومتریوزم تو ناحیه لگنی عمیق بوده! میگفتن این بافت باعث سمی شون محیط و نتیجه منفی میشه!!!! غزل جون عزیزم من جای تو باشم به هر نحوی شده راه نوشتن آزارو پیدا میکنم! آره خوب طرازی الان برای اواخر دی نوبت میده!!!! عزیزم میتونی آزهای تکمیلی منو که صفحه ۴ گذاشتم کوپی کنی بدی یه دکتر زنان معمولی برات بنویسه!!!! غزل جون من جای تو باشم فریزامو هدر نمیدم!!!! غزل جون همونطور که گفتم میتونی آزای منو بدی یه دکتر برات بنویسه!!!! مال من تو سه نسخه بود!!!! کاریوتایپ برا من و همسرم تو یه نسخه!!!!! دفترچه همسرتم ببر واسه اونم بنویسه!!!! آزای ایمنی و انعقادی و سی دی مارکرام تو یه نسخه!!!! آزهای Mthfr و pai1 هم تو یه نسخه جدا بود!! سبزه جون تقریبا یکین فقط تو آی وی اف تخمک و اسپرم کنار هم قرار داده میشن و خودشون لقاح پیدا میکنن اما تو میکرو اسپرم داخل تخمک تزریق میشه! یعنی لقاح با دست جنین شناسه!!! ویدا جونم خدارو شکر عزیزم!!!!! انتقال داده بودی یا معجزه خدا شامل حالت شده و طبیعی مامان شدی!!!! خیلی خیلی تبریک میگم عزیزم.... دوستای گلم از تک تکتون بازم بابت لطفی که در حقم دارین ممنونم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منتظر معجزه جون عزیزم منظورت از ازمایش چیه گلم؟ایمنی رومیگی؟ اخه رویان برام ننوشت یعنی برم این ازمایشاتم بدم؟ لازمه؟ دکتر گفت اگر کیفیت جنین خوب باشه میگیره ولی نشد
چقدر خوبه که هستی...
آره آنا جون آندومتریوز دارم وهرچی گفتم لاپارای من چطور بود وکجاهارو درگیر کرده بود؟ولی آنا جون اصلا بهم جواب ندادن وگفتن کم دنبال عیب گذاشتن رو خودت باش فک کنم اصلا بررسی نکردن راستش خیلی پشیمونم رفتم پیش صاحب کشاف اصلا به سوالا وحرفات توجهی ندارن وفقط کار خودشونو میکنن من فک‌ میکنم فقط کیستمو در آورده ولگن وجاهای دیگه رو بررسی نکرده تازه میگف این سوالارو نباید بپرسی متاسفم براشون
سلام ی سوال داشتم بعد انتقال شیاف پروژسترون خوبه یا آمپولش من اولین انتقالم شیاف استفاده کردم و همش از واژن میزاشتم ی خرده هم بیرون میریخت دوستم میخواد انتقال بده دکترش گفت آمپول بهتره الان میخوام بدونم کدوم بهتره چون شیاف راحتره مرسی از دوستان راستی ب مامان های جدید تبریک میگم سما جون ازت خبری نیست
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم.