2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
سمی جان خیلی خیلی برات خوشحالم امیدوارم روزهای قشنگی با شیطنت کوچولوهای نازت داشته باشی تورک انا جان با جواب ازمایش سمی برای شما هم بیشتر خوشحال شدم چون این نشون میده ک طرازی موفقه و بهم امید داد ک بزودی این خبر خوش رو از زبون شما خواهیم شنید دوستای خوبم بنظرتون دکتر عارفی چجور دکتریه ؟ تمام مدارکمو بهش نشون دادم و بهم پیشنهاد داد این اخرین بسته فریز ک پیش کشاف دارم رو انتقال بدم و گفت بخاطر مشکل dfi جواب ای وی اف از چهل ب بیست درصد میرسه نمی دونم انقدر دودلم ک حد نداره و اخر استخاره باز کردم و خیلی خوب اومد رفتم پیش کشاف و از دیروز داروهای قبل انتقال فریز رو شروع کردم ، عارفی گفت اگ جواب ازمایشت منفی شد بیا سیکل رو شروع کن البته دوباره ازمایش سی دی مارکرا رو بهم داد ک امروز اومدم ازمایشگاه انجام بدم دوستان خوبم یکم راهنمایی کنید خیلی دودلم و پراسترس
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
ی سوْال دیگ أیا تو زمان انتقال هم ب شش و ب دوازده هم باید استفاده بشه ؟
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تبریک به سمی ومامان های جدید واما وضعیت خودم دکترمو عوض کردم ودیروز رفتم برا تشکیل پرونده سونو کردم وبهش هم گفتم چند ماه پیش انتقال داشتم ووضعیت رو چک کنه اول گف همه چی خوبه وخیالت راحت باشه اما بعدش گف که اندم کمی نازک واختلال هورمونی پیدا کردی دکترم چیزی خاصی نگفت فقط در مورد اندو سوال کردم گفت یه ماه میبینی پایینه یه ماه میبینی ضخامت میره بالا اما من نگران شدم بنظرتون رفع میشه این مشکل ? سیکل قبلی ضخامت 7و10بود الان روز دوازدهم پریدی 4/9هست نگرانم چی بخورم برا اندو خوبه ? واما درمورد ازمایشات ایمنی وانعقادی سوال کردم منشی گف این ازمایشا رو برا کسی که سابقه سقط داره اونم چن بار ..مینویسیم !!!!!!! خو از همون اول بنویسید دیگه خلاصه باید دنبال دکتری باشم که ازمایشا رو بنویسه دکتر آنا وبقبه درمورد اندو راهنماییم کنید استرس گرفتم راستی با سوتو یکی از بچه ها مقایسه کردم اونم 4/9بود اما روز هشت پری من روز 12پری بودم
منتظر معجزه عزیزم ایشالله به سلامتی ۲۸ دی یه شروع زیبا برای رسیدن به مادرانگیت باشه!!!!! یه حس خوبی بهم میگه این بار دیگه مامانی!!!!! انتظار جون منم همین حس رو با کثبت شدن سمی جون داشتم.... انگاری که خدا بخواد بهم چشمک بزنه که مادر شدنت نزدیکه!!!! البته این به این معنی نیست بقیه دکترا کارشون خوب نیست!!!! همه شون کارشون خوبه و مطمئنا مثبت شدن تک تک دوستان شادمون میکنن!!!! انتظار جون مطمئنا دی اف آی تو نتیجه تاثیر خواهد داشت!!!! اما خوب ما مجبوریم با همین شرایط تلاش کنیم!!!! عزیزم به این فکر کن که نمیگن صفر درصده!!!! به نظر تحقق با یه درصد هم ممکنه چون خدا بخواد ۹۹ درصد کنار میره و ۱ درصد کارشو انجام میده!!!!! انتظار جون طرازی برای سمی بعد انتقالم ب۶ و ب۱۲ داده!!!! ژینا جون نگران نباش خدا بخواد همه چی خوب پیش میره!!! ژینا جون بر اطلاعات negar جون رو یه نگاه بنداز!!!!! سیکلش به خاطر ضخیم نشدن آندو کنسل شد اما پریود نشد و طبیعی مامان شد!!!!! عزیزم پس خیلی مشکلات رو برای خودت بزرگ نکن!!!! مطمئن باش فکرت رو مثبت کنی همه چی خوب پیشرفت میکنه!!!! عزیزم لوبیا سبز برای ضخامت آندو خوبه!!!! فقط با توجه به طبعت اگه اشتباه نکنم گفته بودی سرده یکم ادویه جات به لوبیا اضافه کن و بخور.... بعدسم یادمه یکی از دوستان با بادکشم این مشکل رو تا حدی حل کرده بود!!!! شاید طب سوزنیم برا این قضیه خوب باشه!!!! ستاره جون چون قراره پی جی دی کنی پس بعید نیست اگه بار اول نگیره مجبور بشی بار دومم از اول شروع کنی!!!! این بستگی به این داره بار اول که پی جی دی میکنی چند‌ جنین پسر برات تشکیل بشه!!!! اگه زیاد باشه میتونی فریز کنی و برای انتقالای بعدی ازش استفاده کنی اما اگه کم باشه و یا حتی اصلا نباشه مجبوری بازم تکرار کنی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ممنون از حرفهای قشنگت عزیزم فقط نگران هستم برام آزمایش های لازم رو ننویسه!!! با مثبت شدن سمی جون حالاذنوبت خودته آنا جون مادرانگی نزدیکه عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام دوست جونا من ضخامت رحمم بالا نمیره سه دوره انتقالم کنسل شد هیسترو خراش انتقال البته سری آخرم آندومترم به هفت نرسید شش و هشت انتقالم هم منفی شد اما آندومتر بهتر شده بود اینا رو با یه سری سوال از ماما و طب سنتی و اینا بدست آوردم نمیدونم چقدرش درسته اما شاید به درد بقیه بخوره برای افزایش گردش خون تو رحم به پهلوی چپ بخوابید و پاها را توی شکم جمع کنید زیره آسیاب شده را داخل شیره کشمش بریزید و صبح ناشتا وشب موقع خواب بخورید ورزشهای لگن هم خوبه قرص پنتوکسی فیلین ماساژ با روغن سیاهدونه لوبیا سبز یکی از دوستام مشکل داشتن گفتن روزی یه مقدار خام میخورده خدا رو شکر آندومتر خوب شده سویا هم برا ضخامت آندومتر خوبه ورزش و پیاده روی فعلا همینا تو خاطرم بود دوستی ایمیل زده بودن گفتم تا چک کنه بیاد اینجا بخونه
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
منتظر جون عزیزم شمام مثل سمی جون یه بار منفیو تجربه کردی!!!! برا سمی که همون ویزیت اولش نوشت!!!! عزیزم خوب میتونی سعی کنی متقاعدش کنی برات بنویسه!!!!! بگو اگه همه آزارو کامل انجام ندم همسرم دیگه راضی نیست ادامه بدم!!!! بگو مجبور به هر نحوی شده همه آزارو کامل بدم!!!! حتی موقع نوشتن بهش تاکید کن سی دی مارکرارم برام بنویسین.... کاریوتایپم بنویسین.... آزمایشهای ایمنی و انعقادیو کامل بنویسین.... بذار بدونه خودتم میدونی چیارو باید بنویسه!!!!! البته من همه اینارو به سمی گفته بودم اما خودش براش نوشته بود!!!! در ضمن فکر کنم شما تجربه سقط داشتی درسته؟؟؟ یا اشتباه متوجه شدم؟؟؟؟ در ضمن یادمه خورشید جونم چون راهش دور بود و از شهرستان میومد طرازی همون ویزیت اول همه آزمایشارو براش نوشته بود!!!! بهش تاکید کن که از شهرستان میایی و همسرت تاکید داره تا همه چی بررسی نشه دیگه راضی نیست سیکل رو شروع کنی و .... ایشالله که همه چی خوب پیش میره!!!! نگران نباش عزیزم!!!!! نسترن جون ممنون از اطلاعات خوبت!!!! سعی میکنم تو صفحات اولیه ثبتش کنم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا من این آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو دادم وژنتیک این سیدی مارکر چیه و کارتیوپ به چه درد میخوره ؟ خیلی مرددم برای انتخاب دکتر وسواس گرفتم میترسم بازم رحمم بازی دز بیاره آندومتر رشد نکنه خسته شدم سر در گم نمیدونم چه کاری درسته جی غلط جنینم ندارم باید از اول شروع کنم
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
نسترن جون سی دی مارکرا همون مارکرای تخصصی ایمنولوژی هستن!!!! همون cd ها!!!! اگه ایمنیا رو کامل انجام دادی حتما سی دی مارکرام توش بوده!!!! کاریوتایپ شکل کرومزوهارو بررسی میکنه!!!!! عزیزم فکرای خوب بکن که اتفاقای خوب منتظرت باشه!!!!!
ممنون منتظر جون . نمی دونم چی بگم واسه این همه انتظار جوابی ندارم... اناجون به نظرت منم پی جی دی کنم که برام معلوم بشه نقص ژنتیک از جنین بوده یا مشکل از خونرسانی تو بدن من بوده؟ البته من جنینام مشهده گفتی فقط تهران داره نه؟ ازمایشات ایمنی رو هم گفتی فقط تهران داره نه؟ کسی نبوده مشهد انجام داده باشه؟ انا جون کم کاری تیرویید یعنی تی اس اچ بالا باشه؟ در مورد ضرر اون مواد قبول دارم حرفتو ولی فکرنکنم مواد غذایی اونقدری روی بدن تاثیر بزاره که داروها میزارن و فقط یه مکمله راستی یکی از بچه ها با پیاده روی مشکل سیکلهای قبلش که اندومتر بود برطرف کرده بود
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام به همگی به پیشنهاد یکی از دوستان من این تاپیک رو پیدا کردم ممنون میشم منم راهنمایی کنید. آنا جون من دو ماه پیش میکرو کردم پیش طرازی که منفی شد البته اونموقع نمیدونستم باید آز ایمنی هم میدادم بعد از اینکه منفی شدم دکتر برام نوشته البته قبلش گفته بودم که کم کاری تیروئید دارم و البته آلرژی هم دارم اما متاسفانه قبلش بررسی نشد
خبر خوشی در راه است ...خدایامتشکرم
آزمایشات ایمنی رو من تهران دادم و جوابشون رو گرفتم همه سی دی مارکرها نرمال بود اما فقط آنتی تی پی او بالا بود البته من نه ماه قرص تیروئید میخورم نه ماه پیش Anti tpo من107 بود و حالا شده 42 به نظرتون ممکن دلیل منفی شدن من همین آنتی تی پی او باشه؟
خبر خوشی در راه است ...خدایامتشکرم