2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
انا جان ممنون که با صبوری جواب می دی خانمی سمی جون خدایا رو شکر می کنم یه مادر به جمع مادرای عزیز این سرزمین اضافه شد ارام الهی خدا دلت رو اروم کنه عزیزم من امشب سه تا سرم باید برم تزریق کنم بچه ها فقط یه چیزی خیلی نگرانم کرده اونم اینکه برای منو خیلی داره دیر انتقال می ده دیگه اواخر سیکلم می شه
یا امام رضا
دوستای خوبم من الان جواب آزمایشم رو گرفتم منفی شد، آرام جون درکت میکنم سمی جون خیلی خیلی تبریک میگم ایشالله نه ماه دیگه بیاد تو بغلت خانمی کجایی آزمایش دادی؟ من با عزم جزم تر فردا میخوام زنگ بزنم از دکتر امیر جنتی برای همسرم و دکتر طرازی برای خودم وقت بگیرم،این دفعه میام تهران ببینم خدا برام چی میخواد،با اطلاعاتی که آنا جون تو صفحه اول گذاشتن مریض های دکتر طرازی موفقیت بیشتری داشتند صبور جون دوست خوبم خوش آمدی اینجا خیلی خوبه آنا جون جواب تمام سوالات رو میده
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یکشنبه دوازده انتقال یادتونه 23بود؟امروز رفتم از دادم شده 12 چرا باز مشکوک به حاملگیم؟ چرا بتام کم شده کلی یکشنبه خوشحال بودم چرا کم شد امکان داره بیشتربشه؟ دلیلش اسباب کشی نیست؟خیلی حرص وجوش زدم اما کارم کم کردم دعاکنید برام کلافم
چقدر خوبه که هستی...
سما جون عزیزم میدونک هماتومت بزرگه اما هر چقدر بزرگ باشه در مقابل قدرت و خواست خدا هیچی نیست!!!!! پس دیگه به این فکر نکن بزرگه یا نه و .... چون با فکر کردن سایزش کوچیک نمیشه!!!!! پس فقط بسپار به اونی که همه کارس!!!!! مگه نبودن کسایی با تومورای بزرگ تو مغزشون معجزه خدا شامل حالشون شده؟؟؟؟!!!!!!!! پس سعی کن با انرژی مثبت به قضیه نگاه کنی!!!!! خدارو شکر!!!! چقدر خوبه که همه بیان فقط از مثبت شدن و پیشرفت خوبشون خبر بدن.... سمی جون درسته با هم حسابی صحبت کردیم اما دوست داشتم اینجام شادیمو در حقت نشون بدم..... امیدوارم خبر زیمان نوهاتو بدی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ندا جون عزیزم زمان انتقالت رو با شرایط عادی مقایسه نکن!!!! چون تو این سیکلها کنترل بدنت دست داروها و دکترته و به آندومترت ربط داره!!!! توکلت به خدا باشه!!!! ایشالله به زودی خوش خبر میایی!!!! منتظر معجزه عزیزم حتما خیری تو این قضیه هست.... ایشالله به زودی نتیجه دلخواهت با خواست خدا یکی میشه!!!! حتی بهتر از تصورت در انتظارت خواهد بود!!!! خانونی جون هر دو آز رو یکجا داده بود؟؟؟؟ بعد انتقال هاش سی جی داشتی؟؟؟ چسب جنین؟؟؟ اگه هاش سی جی نداشتی و یه جا آز دادی احتمال داره گرفته بعدا بتا پایین اومده!!!! اما بهتره به بتای دیگه بدی تا مطمئن بشی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سمی جون..تبریک میگم خانمی..ایشاا..دوران بارداری رو به سلامتی سپری کنی... دوستی اگه تو این دوران قبل وبعداز انتقال کارخاصی انجام دادی یاموادغذایی خاصی مصرف کردی لطف کن برامون بنویس تاماهم استفاده کنیم....به امیدمادر شدن همه منتظرا
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
سمی جون مبارکت باشه عزیزم منتظر جانم ارام عزیزم حس و حالتون رو درک میکنم مواظب خودتون باشین منتظر عزیزم منم انشاالله دفعه دیگه تهران برم یا رزاقی یا طرازی بامید خدا
فقط خدا
و اما از خودم بگم من هفته پیش با عارفی هیسترو شدم و گفت رحمت چسبندگی داشت که رفعش کردم و الان روزی 3 تا استرادیول با اسید فولیک و ا اس ا میخورم تا ببیمیم خدا برامون چی را رقم زده در ضمن ازمایش d3 منم هم شده 50 دفعه قبل 13 بود تو خونه باد کش انجام میدم