2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
سلام به همه خانم گل هایی که برای مادر شدن تلاش میکنن منم سالهای زیادی تلاش کردم و همتون رو درک میکنم دوست داشتم بهتون بگم که ان شالله نتیجه زحماتتون رو میبینید و مامان میشید فقط اصلا تو این مسیر استرس نداشته باشید....همتون موفق باشید
خدایا مسافر کوچولوم رو به خودت میسپرم.مراقبش باش
سلام خانمی ازمایش دادی یا فقط بی بی گذاشتی ؟ منم خیلی طاقتم کم شده دیگه اشتباه هم کردم دیروز که روز ١٢ میشد بی بی گذاشتم و م ن ف ی ش د !! همه امیدم به اینه که زود بوده باشه بچه ها خیلی خیلی التماس دعا ازمایشم روز سه شنبه هست که میشه روز ١٥
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهایی که روز ١٢ بی بی منفی بوده ولی ازمایش مثبت شده بیاین به من و خانومی دلداری بدین لطفا
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
سلام انای عزیزم خوبی عزیزم خدا بد نده عزیزم خدارو شکر مشکلت رفع شد از این به بعد راهت سریع و راحت پیش میره به امید خدا
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
آرام و خانومی جون آره عزیزم بودن کسایی که تا روز ۱۳-۱۴ منفی بودن بعد مثبت شدن!!!! توکلتون به خدا!!!!! دوستای گلم ببخشین من یکم کمتر سر میزنم....ظهر یکم اومدم و تا صفحه ۱۷۸ رو ثبت کرد اما بعدش باز درد کتفم اذیتم کرد.... سعی می کنم تا وقتی کامل خوب بشم کوتاهم شده سر بزنم.... دوستون دارم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها جون منم سه شنبه ازمایش دارم . یه سوال کسی بوده بعد از انتقال امپول هاش سی جی زده باشه . و اینکه اثر این امپول تا چند روز تو بدن هست . من روز دوم و پنجم انتقال هاش سی جی ۵۰۰۰ تزریق کردم بی بی روز هشتم و دوازدهم یه خط کمرنگ افتاد می خوام بدونم رو ازمایشم هم تاثیر می زاره بتای کاذب داشته باشم بعدشم برا چی خوبه یادمه اون روز اناجون گفت چسب جنین ولی تو اینترنت سرچ کردم چیز درست درمونی پیدا نکردم. اگه کسی میدونه بهم بگه ممنون می شم
ارام جون ومامان ایدین نمیدونم خوشحال باشم یانه بیبی هرچی میزدم منفی میشه رفتم ازناراحتی ازمایش دادم خون دادمو رفتم حضرت معصومه گفتم یاحضرت معصومه به امید خودت میام حرمو برمیگردم جوابوبگیرم برگشتم به ازمایشگاه پرستاره گفتم فقط بگو منفی نیستم گفت خوشحال باش ولی لب مرزه.23.32حالا این شد بتای روز دوازده دعاکنید بره بالا دلم خیلی شکسته براهمتونم دعاکردم فقط نمیدونم خوشحال باشم یانه
چقدر خوبه که هستی...
مرسی مامان ایدین و انا جون خانومی خدا رو شکر به نظر منم بارداری همین امروز یکی از دوستان بهم گفت دوستش روز ١٤ بتاش ٨٠ بوده بعد دورووز شده ٣٠٠ و دکتر گفته اکی هست انشاالله بتات به خوبی میره بالا مرسی که برای منم دعا کردی عزیزم از همتون ممنونم دوستای خوب و مهربونم
خانومی ایشالا مامان شده باشی عزیزم . مرسی که برای ماها هم دعا کردی . بچه ها با اناجون صحبت کردم ایشونم مثه من روز دوم و پنجم انتقال هاش سی جی داشته خیالم راحت شد که یکی دیگم مثه من بوده . ظاهرا هم هاش سی جی شش تا هفت روز بیشتر اثرش تو بدن نمی مونه . توکل به خدا التماس دعا
سلام آنا جون مریض دکتر طرازی هستی نظرت در موردش چیه ؟ یه سوال دیگه نوبت دهیش چجوریه آدرس مطب و شماره تلفنش رو برام میذاری
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.