2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
سلام نسترن جون . اره منم پیش طرازی می رم . دکتر خوبیه هم وقت می زاره هم توضیح میده . از مریضای دیگه هم شنیدم هر دفعه پروتکل سیکل رو عوض می کنه یه راه رو چند بار نمی ره . نوبت دهی هم معمولا الان زنگ بزنی دو ماه بعد وقت میده . تو رسالت هست . ادرس و تلفنش تو صفحه های اول اناجون گذاشته روزهای زوج چهار به بعد تماس بگیر منشیش اسمش خانم کشانی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان رفتم برای سه تا دکتر استخاره کردم با طرازی خیلی بد برام اومد با دکتر خودم خوب با دکتر عارفی خیلی خوب گفت به نتیجه دلخواه میرسی نظرم رو دکتر طرازی بود مخم هنگید
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
نسترن جون من جرات استخاره نداشتم. به نظرم یا نباید استخاره کرد یا باید بهش گوش داد. دوستان چند تا سوال. تو سیکل بلند از روز چند سینا فکت می زدین؟ شما هم به بازو می زدین؟ دردش چطوره؟ برای پانکچر حتما بیهوش عمومی می کنن؟ نمی سه بیهوشی نگرفت؟ و سوال بعدی منی که آسپرین می خورم باعث خونریزی تو پانکچر نمی شه؟
در مورد دکتر دبیر اشرافی نزدیک محل کارمه. دوبار رفتم. منشیس وقت نداد. در واقع گفت با همیرتون ی روز صبح بیاین آزمایش بدبن و.. هزینه آزمایش ها حدود 600. بعنی بجز عکس رنگی بقیه رو قبول نداشت. منکه بهم برخورد. به نظرم دکتر اول مریض رو ببینه و شرح حال بگیره بعد وایه آز ادم رو بتیغن و یوراخ سوراخ کنن
نسترن جون استخاره اگه اعتقاد داری که گوش بده اگه نه که هیچی . سوگل جونم منم اسپرین داشتم خونریزی و این حرفها نداشتم . نگران نباش سینا فکتم این سری از پونزده پری ماه شهریور شروع کردم تا دوشب قبل پانکچر . باید به بازو بزنی دردش خیلی نیست با سرنگ انسولین تزریق می شه . بیهوشی هم کوتاهه رفتن تو اتاق عمل و بیرون اومدن و بهوش اومدن نیم ساعت سر جمع هست . نه بدون بیهوشی نمیشه تخمک گرفت. امیدوارم سوگل جون بهت کمک کرده باشم . خانمی ایشالا خواست خدای مهربون تو مامان شدنت باشه .
خانم عزیزم مبارکه، ایشالله بتات تا فردا حسابی میره بالا نگران نباش سمی جون شما هم مادر شدی رفت مبارکت باشه عزیزم ایشالله با یه بتای توپ میای آرام جان من هم ده دقیقه پیش بی بی زدم یعنی میشه آخر روز سیزدهم از ساعت یازده وارد روز چهاردهم میشم منفی شد فقط یه خط ای کاش نمیزدم و فردا می رفتم آزمایش شاید خدا میخواد سورپرایزمون کنه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
دوستان خیلی التماس دعا دارم، خواهش میکنم برام دعا کنید
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
مهدیه و مهیار عزیز مرسی که جواب دادی پس اینطوری هاش سی جی کمتر از هفت روز تو بدن می مونه ایشالا خیلی زود مامان بشی . منتظر معجزه ممنون گلم ایشالا خدا صلاحمون رو تو مامان شدن گذاشته باشه . فردا روز ازمایشم هست دیگه بی بی نمی ذارم هر چی خواست خدا باشه . شمام فردا از داری ایشالا خوش خبر بیای . خانومی و ارام جونم ایشالا مثبت شده باشن و تاپیک غرق شادی بشه به امید خدا .
سلام دوستان منم فردا ازمایشمه و دیگه نمیخوام بی بی بذارم خدا خودش دل هممونو شاد کنه
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
مرسی سمی جون انشالله شما هم ازمایشت با یه بتای عالی خوشحالمون کنی
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن