2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
خزر جون عزیزم تو این 4 آی یو آی منفی تا حالا آزمایشهای تکمیلیو دادی؟ آزمایشهای تکمیلی شکست مکرر و سقط مکرر رو! آزهای ایمنی و انعقادی و سی دی مارکرا و ... رو؟ در ضمن عزیزم یکی از دوستان تا روز 13 بی بی منفی داشت و روز 14 مثبت شده بود... پس هیچی غیر ممکن نیست!!! در مورد وضعیت اسپرم همه آنتی اکسیدانا برای شرایط اسپرم خوبن، مثل ویتامین ای، سی، کیوتن، زینک پلاس و برای تعدادم تا جایی که میدونم ولمن و ال کارنتین و ... خوبه!!! اما چیزی که خیلی در مورد بهبود اسپرم موثره خنک نگه داشتن بیضه ها هست! هر شب قبل خواب حداقل یه ربع کمپرس یخ روی بیضه ها خیلی می تونه موثر باشه! عزیزم در مورد ختم متوجه نشدم! جزء دوم رو میخوایی یا 2000 صلوات؟؟؟؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزمایش تکمیلی نه خب ندادم آخه چیزی نگفتن راستش پیش دکتر میردامادی اومده بودیم اون اصلا ای یو ای هم تجویز نکرد گفت طبیعی باردار میشی چ به میکرو. میکرو پیشنهاد خودمون بود
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خزر جون میکرو معمولا برای کسایی تجویز میشه که مشکل مورفولوژی و تحرک اسپرم رو دارن! در مورد آزمایشهای تکمیلیم این آزمایشها رو پیشنهاد نمیدن حتی خیلی از دوستان کلی التماس می کنن به دکترشون اما همه دکترا متفق القول میگن بعد سه چهار بار انتقال منفی این آزمایشات نوشته میشه! اما هر چقدر زودتر داده بشه هم خیالت راحته هم اگه خدای نکرده مشکلی از این آزمایشها رو بشه در نظر گرفته شده و احتمال گرفتن نتیجه مثبت خیلی بیشتر میشه! خزر جون سوالی که از مریم جون پرسیدم رو شما هم از خودت بپرس!!! زیاد سرما میخوری یا نه؟ اگه چند سالی میشه سرما نخوردی پس احتمال اینکه مشکل ایمنی داشته باشی هست!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون جونی خدا قوت بابت احساس مسئولیتی که تو تاپیک داری ممنوووووون،دیگه داری مامان میشی انشالله،راهی نمونده. منم زیاد حال و هوای جالبی ندارم ولی بازم امیدوارم،آنا جون منم خیلی کم سرما میخورم حتی الان هرچی فکر میکنم یادم نمیاد آخرین بار کی بود ولی قبل انتقالم که به مشاوره مرکز گفتم گفت احتیاجی نداشتی برات درخواست بدن،حالا میخوام یه مشاوره برم اصرار کنم برام بنویسن نمیخوام این بسته آخرم رو هم از دست بدم یعنی بعد سه بار شکست فکر شروع دوباره تنمو میلرزونه راستی حال و هوای تاپیک چه خوبه وقتی یه معجزه میشنوم امیدوارتر میشم مامان ماریان معجزه خدا گوارای وجودت
مامی مرسان عزیز ایشالله آخرین فریزات دیگه با کمک خدا و تلاش خودت و بررسی تمام مسایل برات موندنی میشن! من خودم اگه تجربه الانم رو پارسال داشتم هر جور بود بدون چون و چرا همه آزارو میدادم حتی مجبور میشدم از دکتری دیگه کمک بگیرم ولی انجام میدادم!
عزیزم اگه راهنماییم کنی که چه آزمایشاتی باید انجام بدم و چه کارهایی کنم یه دنیا ممنون میشم من از لحاظ اینکه دکتر واسم چه آزمایشی بنوبسه هیچ محدودیتی ندارم و هر چی بخوام می نویسه از لحاظ مالی هم مشکلی نیست فقط هر چی از آزمایش که به ذهنت میرسه بهم بگو تا انجام بدم راستی یه سوال دیگه هم داشتم خراش اندومتر چسب جنین اینا چی هستن؟
روزهای خوب در راه هستند.
سلام ۱۹ ۲۰ ۲۱ رو انا جون من میخونم گلی جون دو تا نی نی داری قلبشو شنیدی بسلامتی تو چند هفته منتظر جون لک قهوه ای بود گفت ایرادی نداره مهسا مامی جون چکار کردی سنوتو بمن گفت بیست مهر برم سنو
فقط خدا