2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
وای ماریانا جان من هم جای تو بودم جواب آزم ر بامیخ میزدم به دیوار باهمین دل شاکرت از خدابرمن هم بخواه15مهر جواب آزمنم مثبت شه ...من حتما میزنم به دیوار خونه
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنونم آنا...... میخوام یه جیغ بلندبکشم..............
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شاهده وجو خدا شاهده وقتی جوابو لول تلفنی از همسرم شنیدم بدون خداحافظی قطع کردم تلفنو و افتادم به سجده ، تنها چیزی که به زبونم میومد این بود: خدایا شکرت برای همتون بارها و بارها تو همون لحظه ها ذعا کردم هر چند که من خودم ضامن ذاشتم پیش خدا و خدا حتما به دعای اون جواب داده، بهرحال رحمتش رو تا آخر عمرم شکرگزارم
خدایا عاشق اینجور سورپرایزهاتم
بچه ها سلام خوبین؟ به همه مامانای جدید و آینده تبریک می گم امیدوارم همیشه شاد باشید و خداوند مهربان آرامبخش دلهاتون. بچه ها من مرداد رفتم تو سیکل میکرو که بخاطر نداشتن فولیکول خوب سیکل ناتمام موند (45 روزه) شهریور ماه دکتر نرفتم و 7 مهر وقت دارم امروز روز سوم پریودم هست به نظرتون 7 مهر ماه که روز ششم هست دکتر دوباره سیکل رو شروع می کنه یا می مونه برای ماه بعد؟ فرق سیکل کوتاه و 45 روزه رو هم برام می گین؟
اللهه جون عزیزم برای شروع سیکل اگه بهت گفت ۴۵ روزه هست شاید همون ۷ مهرم بری سیکلت رو شروع کنن! یادمه ترانه جون میگفت ال دی رو از روز پنجمم میشه شروع کرد حالا شاید برا تو از روز شش شروع کنن! عزیزم سیکل ۴۵ روزه بستگی داره بلند باشه یا کوتاه! عزیزم بذار یه توضیحی بدم احتمالا خودت متوجه بشی! البته بازم تاکید میکنم اینا چیزاییه که من از تحلیلا و سرچام متوجه شدم که میتونه درست یا غلط باشه اما تا جایی که میدونم اینطوریه! سیکل کوتاه و بلند رو ال دی تعیین نمیکنه! من هر دو باز سیکلم کوتاه بود اما ۴۵ روزه چون یه ماه قبل داروهای اصلی ال دی داشتم! سیکل بلند سیکلی هست که مثلا روز چندم ال دی سینافکتات شروع میشن! بهتر بگم کسایی که از ماه قبل داروهای اصلیشون سینافکت یا دیفیرلین و دکا و ... رو شروع کردن سیکلشون بلنده و مابقی کوتاه!!!! حالا سیکل کوتاه با ال دی حدودا ۴۵ روزه هست و سیکل کوتاه بدون ال دی ۱۵ روزه! اما سیکل بلند دیگه حتما حدودا ۴۵ روزه خواهد بود!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شیدا جون یه سوال ازت پرسیده بودم شاید ندیدی جوابمو ندادی. عزیزم دوقلوهات هردو هم اندازه و هم سن هم هستن تو سونو که میری؟crlشونو که اندازه میگیره مثل هم هستن؟ اگه کسی دوقلو بارداره میشه جوابمو بده؟
مهسا مامی جون ایشالله به زودی دردات تسکین پیدا می کنه.... خدا دردونه هات رو برات حفظ کنه! آراد جون یکی از دوستانمونم بود که جوشای پری زده بود و کلی نا امید بود اما بتاش مثبت شد... پس ذهنت رو درگیر فکرای منفی نکن!!! ناناز جون عزیزم پس 14 مهر ایشالله بهترین و شیرین ترین تالاپ تولوپ رو بشنوی.... سهیلا جون عشقم عزیز دلم تنها چیزی که میتونم بگم و با تمام وجو ازت خدا میخوام پدر و مادر شدن دردونه هات رو بهت نشون بده!!!!! الهه جون شکر منم خوبم... منتظر عمل لاپراهیستروسکوپیم هستم برای رفع مشکل آندومتریوزم و همچنین بررسی رحمم! الهه جون تا وقتی میتونن ازت تخمک بگیرن امید داشته باش! کافیه پرتکل مناسب برات انتخاب بشه! نگران نباش ایشالله به اهدایی کارتون نمیکشه! منم بدنم خیلی خوب به دارو جواب نمیده! با کلی دارو سری اول 5 تخمک وسری دوم 6 تخمک داشتم! امیدوار باش و ایشالله به زودی نتیجه امیدت رو با شیرینی مادر شدنت میگیری!!! گلی جون عزیزم نه از ماه لی لی جون خبری ندارم... من اگه خبری داشته باشم حتما تو صفه اول ثبت می کنم اما خوب مامان شدن اونم مامان دو تا وروجک شیطون خیلی انرژی میبره... احتمالا در گیر تهوع ها و خستگیا و بی حالیای دوران بارداریه! ایشالله که هر جا هست فقط حالش خوب باشه و به زودی وروجکاش رو صحیح و سالم بغل کنه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی ماریانا جان چه سوپرایز قشنگی لحظات مادری گوارای وجودت التماس دعا آناجون من هم میتونم تو ختم قرآن و صلوات ها شرکت کنم؟؟؟ اگر میشه جز ٣٠ قرآن و ١٠٠٠ صلوات هم برامن بذارممنون گلم از زحماتت
اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
آنا جون جزء 1 و 2000 تا صلوات رو هم واسه من بزار . فدات
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
نجمه جون عزیزم چرا نتونی شرکت کنی؟؟؟؟؟ اینجا خونه خودته و تو هر کاری میتونی شریک باشی!!!!!