2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
بچه ها کمک............... من3تا4روزه خارش دهانه واژن دارم!دیروزهم انتقال دادم.نمیدونم چیکارکنم.ازطرفی هم اصلا بعدپری این ماه هیچ پروژه ای نداشتیم نمیدونم این خارش از کجااومده یک کم هم ترشح پنیری!!
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناناز شما از فردای انتقالت،چه علایمی داشتی؟؟
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوست جونا همه اونایی که مامان شدین بهتون تبریک میگم انشالله قسمت همه منتظرا اما میدونید چی بیشتر از همه خوشحالم کرد؟ گفتم برم صفحه اول ببینم کیا مامان شدم دیدم نیلوفر جونم مامان شده خدا میدونه چقدر خوشحال شدم نیلوفر جان گوارای وجودت ببین چقدر برای خدا عزیز بودی که معجزش رو شامل حالت کرد انشالله به سلامتی بغل بگیری یادته وقتی منفی شدی چقدر ناراحت بودی و میگفتی همه از درمانت با خبر شدن و ... حالا دیگه شکر خدا دهن همه بسته میشه و آرامشت رو به دست میاری بازم مبارکه
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
سهیلا جون باور میکنی تا الانم که شش هفته ام هیچی فقط الانا لک قهوه ای دارم همین حالت تهوع هم نمیدونم دوستان از کی داشتن اونم ندارم راستی گلی جان مامانا ی باتجربه از چند هفته تهوع تون شروع شد اصلا کسی بوده نداشته باشه قبل از تشکیل قلب نازی جون شیدایی بنفشه جون فری مامی هستین
فقط خدا
ناناز چون یه بارمنفی شدم وهیچ علامتی نداشتم .الآن وسواس علامت گرفتتم.
سلام . دوستان نیومدنم به تاپیک پای بیمعرفتیم نذارید . این روز کمردرد زیاد دارم . به ناناز جون و سما جون تبریک میگم . تک تک دوستانی هم که انتقال دادان یا دارن امیدوارم دو هفته دیگه براشون شادی کنیم .
آراد جان تعداد تخمکات که خوب بوده،گفتم نکنه هایپر شدی،که الحمدالله نشدی،گلم اصلا به علائم توجه نکن به خاطر مصرف داروها و به هم ریختن هورموناست،اکثر کسایی که مثبت شدن علائم پری داشتن پس بیخودی استرس نگیر
دوستای عزیز من امروز رفتم روز شش انتقال ممنون مرسان جان اما از الان نمیدونم چرا استرس دارم خدا رحم کنه تا 15 مهر و بهم صبر بدع کلی جوش پری دارم میزنم یعنی پری داره میاد آیاااا کلس استری دارم زیر دلمم هی تیر میکشه یعنی این دوهفته دو قرن میکذره
سلام دوستای خوبم،عیدو با کمی تاخیر تبریک میگم امیدوارم سال دیگه عید قربان همگی با نینیهامون این روز رو جشن بگیریم به همه ی کسایی که مثبت شدن تبریک میگم واونایی که انتقال دادن انشاالله هر چه زودتر جواب مثبتشونو بگیرن وخیالشون راحت بشه دوستان من تو این مدت یاسین رو به نیت هر کسی که اون روز بود خوندم انشاالله که خدا صدامونو بشنوه وحاجتمونو بده،امروز نوبت منه ازتون میخوام برام حسابی دعا کنید سیکلمو از دیشب شروع کردم ولی با ناامیدیه کامل دکتر بعد سونوگرافی گفت تخمدانات عجیب ضعیف شده واصلا انگار داری یائسه میشی خیلی از دیروز داغون شدم تورو خدا برام دعا کنید که داروها روم اثر بزاره واینبار نتیجه بگیرم دیگه خیلی خسته شدم روز اول که شروع کردیم دکتر گفت شما جزء اون دسته از کسایی هستید که نازایی بدون علت دارید ولی حالا روز به روز که میگذره کلی درد ومرض اضافه میشه خدایا مگه ما ازت چی میخواییم فقط یه فرزند سالم وصالح که داری هر روز به هزاران نفر به راحتی میدی خوب به منو دوستامم بده خداجون خسته شدیم اخه
سلام به همه انا جان دیشب از خون دادم مسبت بود ولی بتارو گفت شنبه می گه . الان یه مشکلی دارم بدجور به پروزسترونا دارم حساسیت نشون میدم نمیدونم این حساسیت باعص سقط نشه و نمی دونن شربت پرومتازون بخورن یا نه هر جا هم رفتم درست جوابمو ندادن دیشب ساعت ۱۲ شب رفتم بیمارستان ارش که رویان گفته بود در مواقع لزوم تویه تعطیلات برم اونجا هم سربالا جواب دادن
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)