2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047255 بازدید | 684583 پست
سما جون ابن سینا به من گفته بود شربت پرومتازین رو تا روزی سه قاشق میتونم بخورم! ولی من یه قاشق که میخوردم تا ۳-۴ روز خارشام رفع میشد یعنی برا من اینطوری بود! یادمه به طرازیم گفتم گفت مشکلی نداره میتوتی بخوری! به نظرم شمام امتحان کن! اما تا جایی که میتونی کم بخور! به هر حال استامینوفن ساده هم عوارض داره! در ضمن مبارکت باشه عزیزم!!!! دیدی گفتم بی بی اگه کاذب نباشه صد درصد بتاتم مثبت میشه!!!!!! مبارکت باشه و گوارای وجودت!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ناناز عزیزم رفته بودم امامزاده همش میومدی تو ذهنم وبرات دعا میکردم خیلی برات خوشحالم ایشالا که میری سونو وصدای دلنشین قلبشو میشنوی خواهشا زمانی که صدای قلبشو میشنوی بعد از شکر گزاری واسه منم دعا کن بزودی صدای قلب نی نیمو بشنوم موفق باشی گلم سما جون به شما هم تبریک میگم نه ماه بارداری شیرین وخاطره انگیز رو برات ارزو دارم.انتقال چندمت بود عزیزم؟؟؟ انا جون عزیز دلم ببخش دیر اومدم سایت برام باز نمی شد این چند وقت خودم هم حال روحیم اصلا خوب نبود.این سه دفعه است طعم تلخ جواب منفی انتقال رو می چشم.خیلیا خوشبختانه جواب میگرن تو همون انتقال اول دوم ومتاسفانه من جز اقلیتم.مورفولوژی همسرت شده مثل شوهر من!1%!!ایشالا عملت موفقیت آمیز باشه وبزودی به هم مادر شدنمون رو تبریک بگیم دوستان خواهشا هر کی ج +میگیره بگه چندمین انتقالش بوده شاید منی که سه انتقال منفی داشتم یه خورده روحیه بگیرم
سما جان خیلی خوشحال شدم یادته تو تاپیکم بودیم من هنوز از ندادم انشالله ک بسلامتی نه ماه تموم میکنی یعنی میشه جواب منم مثبت بشه اصلا نمیخوام بی بی بزنم
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
ناناز جون عزیزم ایشالله به زودی صدای قلبش رو هم میشنوی خانمی،البته بهتره بگم صدای قلبشون رو به امید خدا ایشالله صاحب دوقولو میشی عزیزم،برای لکه های قهوه ای با با دکترت صحبت کردی؟ ساراگل عزیزم من دیشب موقع خوندن یاسین حسابی برات دعا کردم ، البته پست شما رو رو الان خوندم اما من هر روز وقتی یاسین رو میخوام شروع کنم و بعد ختم حسابی به نیت شخص منتظر دعا میکنم ، عزیزم ایشالله خداوند با فرزندانی سالم و صالح دامنت رو سبز میکنه سما جون مبارکه خانمی ایشالله بتای توپی داشته باشی باشی و مامان دوقولو بشی عزیزم آنای عزیزم واقعا بابت این تاپیک خوب از شما تشکر میکنم اینجا واقعا همه جی عالیه دنبال هر سوالی که باشیم تو صفحات اول پیدا میشه ایشالله خداوند با فرزندانی سالم و صالح دامنت رو سبز کنه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
آسا جون امروز پری من اومد یعنی روز 26 این اولین بار که اینقدر زود شدم فکر کنم تاثیر ال دی و دیفرلین باشه ؟ شما الان تو سیکل هستی ؟ کی انتقال داری؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام سهیلا جون خوبی ؟ نی نی هات خوبن ؟ ایشالله هرچه زود با خبر آز مثبت بیای و همه ما رو شاد کنی؟ شما چند تا جنین اتقال دادی؟
سلام به روی ماه تک تک دخملای گلم.... وای چقدر خوبه تاپیک دوباره قابل استفاده شد!!!! من که دیگه داشتم کلافه میشدم!!! دلم برا همه تون یه ذره شده بود!!!!! ژینا جون عزیزم میدونم خیلی سخته اما صفحا اول رو نگاه کنی میبینی دوستانی بودن که بعد سه چهار بار منفی جواب گرفتن! اما ژینا جون من به این باور رسیدم منفیا تقریبا نود درصدشون علت دارن و شایدم صد درصدشون!!!! بهتره دنبال علت بگردی و الکی خودت رو موش آزمایشگاهی دکترا نکنی!!!!! تو این سه بار منفی چیارو بررسی کردی؟ ایمنی؟ انعقادی؟ آندومتریوز؟ هیسترو؟ لاپرا؟ آز دی اف آ اسپرم؟ به نظرم این سری تا همه چیو بررسی نکردی به هیچ وجه سراغش نرو! خزر جون به جمعمون خوش اومدی و ایشالله به زودی خبر آز بتای تپلت رو میدی.... عزیزم دوست داشتی اطلاعاتت رو بذار تا تو صفحه اول ثبتشون کنم! منتظر معجزه عزیز این صفحات مدیون اطلاعاتی هستنکه شما دوستان گذاشتین و من فقط برای دسترسی راحتتر تو ده صفحه اول منسجمش کردم!!! پس من از تک تک تون تشکر میکنم که همراهیم کردین!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون ممنون عزیزم که همیشه با صبوری جواب می دی ایشالله شما هم به زودی مامان بشی و دل پاکت پر از خوشحالی بشه از همه دوستای عزیزم ممنون خزر جان یادمه عزیزم ایشالله واسه شما هم مثبت بشه خانومی. ژینا جان من انتقال اولم بود ایشالله این سری دلت شاد میشه من هر روز واسه همه دوستای عزیزم قابل باشم دعا می کنم. ژینا جان مرفولوژی شوهر من هم با آز رویان 1% بود ولی امید همه مون به خدا باید باشه . ختم قرآن بگیر ایشالله این سری خدا حاجت دلو بده
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
مقاله ای تکان دهنده از ولفگانگ پاولی...: برنده جایزه نوبل فیزیک در سال ۱۹۴۵ که به خاطر کشف قانون جدیدش به نام اصل انحصاری پاولی که مورد تشویق آلبرت انیشتین هم قرار گرفت معروف است. پاولی می گوید...: هر چیزی در جهان ارتعاش مخصوص به خودش را دارد. همه الکترون ها دارای سه ویژگی هستند؛ به نام های سطح انرژی چرخش مدار که فیزیک دان ها بر اساس این سه ویژگی عدد کوانتوامی هر الکترون را محاسبه می کنند و به دست می آورند. پاولی می گوید: هیچ دو الکترونی در جهان هستی دارای عدد کوانتوامی یکسانی نیست. پاولی مثالی می زند و می گوید: سیبی را بر می داریم و از میان میلیارد ها الکترونی که درون آن است فقط یکی را انتخاب می کنیم. فرض کنید نام آن الکترون را بگذاریم "اریک" عدد کوانتوامی اریک عددی بسیار بسیار طولانی است اما برای این که کارمان را اینجا ساده کنیم فرض کنید آن عدد بزرگ 23 باشد. پاولی ثابت کرد در هیچ کجای جهان هستی حتی در ستاره ای در کهکشان نه تنها هیچ سیب دیگری بلکه هیچ شیئی دیگر پیدا نمی کنید که الکترونش عدد کوانتوامی آن 23 باشد. حال اگر دستمالی برداریم و سیب را برق بیندازم از اصطکاک ایجاد شده انرژی حاصل می شود و این انرژی عدد کوانتوامی اریک را ارتقا داده و به مثلا 26 می رساند و درست در همان لحظه تنها الکترونی که در جهان هستی با عدد کوانتوامی 26 بوده دستخوش تغییر می شود. جهان ما برای حفظ توازن خود لحظه به لحظه آرایش خود را تغییر می دهد. پاولی با اثبات این موضوع جایزه نوبل فیزیک گرفت و گفت: اگر هر الکترونی دارای ارتعاش منحصر به فرد خود باشد پس هر شیئی در جهان واجد ارتعاش مخصوص به خود است. و اما نتیجه گیری: وقتی یک سیب با یک اصطکاک کوچک تغییر پیدا می کند، بنابراین وقتی که من فرزندم را در آغوش می گیرم و می بوسم و یا وقتی که همسرم را می بخشم و یا وقتی که به همسایه ام ناسزا می گویم و یا وقتی که دست خودم را خارش می دهم، در واقع دارم دستور زنجیره ای از تغییرات را به جهان هستی می دهم...!! هر اندیشه ای که از ذهن ما می گذرد الکترون هایی را در گستره جهان هستی به ارتعاش در می آورد و دستخوش تغییر می کند، اندیشه فقط بر ماده تاثیر نمی گذارد بلکه اندیشه خود ماده است. غم و غصه مرا غمگین می کند و این بزرگ ترین اشتباهی است که در من اتفاق می افتد. چون غم و اندوه باید مرا هشیارتر کند چون وقتی زخمی می شویم آگاه تر می شویم. اندوه نباید بیچارگی را بیشتر کند. بنابراین رنج را تحمل نکنید، بلکه آن را دریابید چون رنج کشیدن فرصتی است برای هوشیارتر شدن. (( فلسفه بودا )) حرف آخرم: اگر به جای محبتی که با کسی کرده اید از او بی مهری دیدید ناامید از محبت کردن نشوید چون برگشت آن را از فرد دیگری در یک رابطه دیگر و در یک موضوع دیگر خواهید دید. به خاطر همین می گویند علم بر آموزه های فلاسفه مهر تأیید می زند. چون فلاسفه همیشه معتقدند همه چیز در جهان هستی به هم مرتبط است، تمام انرژی هایی که از شما ساطع می شود به شما باز می گردد! مثبت باشید تا مثبت باز پس گیرید. این مطلب را جدی بگیریم و از کنارش به راحتی نگذریم، در گستره ی کیهان هیچ اتفاقی بی دلیل و بی حکمت نیست. قوانین را بشناسیم و بر اساس قانون عمل کنیم. آن وقت جهان درون و بیرونمان به بهشتی وصف ناشدنی بدل خواهد شد. ((برگرفته از کتاب جهان هولوگرافیک)) نظریه ای برای توضیح توانایی های فراطبیعی ذهن و اسرار ناشتاخته ی مغز و جسم (نوشته مایکل تالبوت) ترجمه داریوش مهرجویی با تلخیص
خزر جون من یه بار روز هشتم بی بی گذاشتم منفی شد دوستای خوبم اینجا گفتن نذار دیگه زوده ولی از اونجایی که یه کم عجول و هولم روز 10 ذاشتم میخواستم برم حموم یه بی بی گذاشتم دیدم منفی شد با ناراحتی رفتم حموم نشستم کلی گریه کردم بعد که اومدم بیرون می خواستم بی بی رو بندازم دور با کمال ناباوری دیدم خط قرمز دومش اومده فردا صبحش باز یه مارک دیگه بی بی گذاشتم دیدم خط دوم افتاد تا 5 شنبه شب که به خاطر سوزش جای آمپولا رفتم بیمارستان آرش همونجا ازم ازمایش خون گرفتن و گفتن بارداری ولی جواب بتام امروز میاد دعا کنید بتام بالا باشه شوهرم هن لقی کرده به خانوادش گفته حالا خیلی بد میشه اگر نشه
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سما جون به این چیزا فکر نکن.... چرا از لذت برن از لحظاتتون میترسین؟ عزیزم برا خودت زندگی کن! البته میدونم سخته اما متاسفانه انقدر به حرفا و افکار دیگران فکر میکنیم که فرصت لذت بردن رو از دست میدیم!!!! به این فکر کن وروجکات اون تو الان دارن با هم بازی میکنن! از الان بهشون یاد بده که همیشه با هم خوب باشن و هوای همو داشته باشن!